طرز تهیه بامیه هندی خانگی


طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه, پخت بامیه, آموزش بامیه هندی طرز تهیه خوشمزه بامیه هندی خاص
بامیه هندی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه هندی است که به آب نبات خیابانی معروف است و اغلب هندی ها آن را به عنوان میان وعده می خورند. بامیه هندی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های بین المللی است اما منشا هندی دارد که در هند خیلی محبوب و پرطرفدار است و در غرفه های خیابانی و دستفروشان به فروش می رسد و به شیرینی خیابانی معروف است. انواع بامیه در خاورمیانه خیلی پرطرفدار و جوراجور است که معروف ترین آنها بامیه ایرانی، بامیه ترکی و بامیه هندی است.بامیه هندی شیرینی, بامیه هندی قنادی, بامیه هندی گرد طرز تهیه بامیه هندی طرز تهیه بامیه هندی مواد لازم برای بامیه هندی آرد سفید 1 لیوان تخم مرغ 2 لیوان آب 1 لیوان کره 1 هشتم پیمانه شربت نوار 1 قاشق غذاخوری نوک وانیل قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری مواد تشکیل دهنده شربت میله شکر 2 لیوان آب 2 لیوان آبلیمو 1/4 قاشق چایخوری یا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 4 پیمانه زعفران آماده شده غلیظ 2 قاشق غذاخوری گلوکز 1 قاشق غذاخوری    آموزش بامیه هندی طرز تهیه بامیه هندی در قابلمه آب بریزید و روی آتش بگذارید. کره و شربت را هم بزنید تا بجوشد.بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و بلافاصله به آب در حال جوش افزایش کنید و هم بزنید تا مشابه حلوا یکدست شود. بعد از یکدست شدن 5 لحظه دیگر به هم زدن ادامه دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. تخم مرغ ها را به خمیر افزایش کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود و در قیف بریزید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بامیه ها را به هر شکلی که دوست دارید مثلا حلقه ای روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. یک قابلمه کوچک روی آتش بگذارید و به اندازه ای روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور شوند و دو جهت بامیه ها را سرخ کنید سپس به مدت 2 لحظه داخل توری بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بامیه ها را در شربت گرم مخلوط کنید تا مزه دار شود.   طرز پخت بامیه هندی برای تهیه شربت، آب را در قابلمه حرارت دهید تا بجوشد و سپس آبلیمو یا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو را افزایش کنید و شکر را افزایش کنید و روی حرارت ملایم شکیبایی کنید تا آب شود.وقتی شربت ابتدا به غلیظ شدن کرد و کاملا روشن شد، گلاب، زعفران و گلوکز را افزایش کنید.در صورت میل‌کردن می توانید گلاب را جانشین دانه هل کنید. مهم ترین نکته در تهیه شربت این است که باید روی حرارت کم غلیظ شود، اگر شربت را با حرارت زیاد غلیظ کنید در پایان کار شکرک می زند. برای بررسی آماده بودن شربت، مقداری را روی نعلبکی بریزید و بگذارید کمی خنک شود، سپس شربت را بین دو انگشت تست کنید. .





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه رول دارچینی معطر و خوشمزه در منزل رول دارچینی یا نان دارچینی شیرینی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …