مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای: 225 گرم آرد 225 گرم کره نشاسته ذرت 50 گرم پودر قند 60 گرم وانیل 2 قاشق غذاخوری وانیل و کمی آب در حال جوش شیرینی میکس و شکر نسکافه : با همزن روشن تا رنگ کاملا روشن شود. وانیل و نسکافه حل شده در آب جوش را افزایش کنید و آب را خیلی کم (حدود 1-2 قاشق غذاخوری) افزایش کنید و کمی مخلوط کنید سپس آرد و نشاسته الک شده را افزایش کنید و با دور سریع همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده است، با استفاده از قیف و وردنه هر طرحی را که دوست دارید شکوفا کنید. شیرینی ها را به مدت 10 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه قرار دهید.
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای تلخ