طرز تهیه انواع شیرینی لوکوم ترکیه

لوکوم, آموزش تهیه انواع لوکوم, راحت الحلقوم ترکیه آموزش تهیه انواع لوکوم

درست کردن لوکوم یا آسوده الحلگوم

یک لوکوم خوشمزه و خاص ترکی، نام دیگر لوکوم ترکی آسوده الحلگوم است که با نشاسته، ژلاتین و شکر تهیه می شود و شباهت زیادی به ما دارد. مسقط. لوکوم (به انگلیسی: lokum) یا لذیذ ترکی (به انگلیسی: Turkish Delight) یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ترکیه است که از نشاسته و ژلاتین تهیه می شود. نکته مهم در تهیه لوکوم این است که برای تهیه آن از نشاسته گل استفاده شود و نشاسته پودری جانشین نشاسته گل نشود، افزودن آجیل به لوکوم کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد اما می تواند این دسر را خوشمزه تر کند.شیرینی ترکی مواد لازم برای شیرینی ترکی: 1 لیوان آب، 2 لیوان شکر و یک چهارم لیوان، پودر ژلاتین و نیم قاشق غذاخوری آرد، یک سوم لیوان کره، 20 گرم آبلیمو، یک چهارم لیوان یک قاشق چایخوری آرد به میزان لازم پسته (یا فندق) به میزان لازم طرز تهیه لوکوم ترکیه ای, طرز تهیه لوکوم با ژله, لوکوم چیست طرز تهیه شیرینی ترکی

طرز تهیه دمنوش ترکی

پسته ها را در ظرفی بریزید و با آب جوش پر کنید و بعد از 20 لحظه آبکش کنید و پوست پسته را سوا کنید. و سپس کنار بگذارید تا خشک شود.یک لیوان آب را کم کم به نشاسته گل افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود، پودر ژلاتین را با شکر مخلوط کنید، یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت میانه ​​قرار دهید تا بجوشد سپس ژلاتین و شکر را افزایش کنید. به آب افزایش کنید و با همزن دستی یا قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید. آب لیمو را افزایش کنید و بگذارید یک لحظه بجوشد. جوهر لیمو برای آشکار لوکوم افزایش می شود و سبب شفافیت لوکوم می شود و اگر در معرض ندارید می توانید آن را بردارید. مخلوط آب و نشاسته را که ته نگرفته است هم بزنید و در حین هم زدن قابلمه را کم کم به قابلمه افزایش کنید و حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یکدست و غلیظ شود سپس گلاب و زعفران را افزایش کنید. مخلوط وقتی مواد کمی غلیظ شد کره را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به اندازه حلوا غلیظ شوند و در مرکز کاسه جمع شوند. پسته ها را افزایش کنید و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید.در کاسه مورد نظرتان پلاستیک به کلفتی یک سانتی متر پهن کنید و روی آن را بمالید و مواد را داخل قالب بریزید و کاملا صاف و یکدست کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.سطح کار خود را با آرد پاشیده و لوکوم را از ماهیتابه خارج کرده و به صورت مربع برش دهید و در کاسه در بسته در یخچال نگهداری کنید. لوکوم پسته مواد لازم برای تهیه نشاسته لوکوم پسته 1 پیمانه زنجبیل پودر شده 1 قاشق غذاخوری پودر قند 1.5 پیمانه وانیل ¼ قاشق چای خوری ژلاتین پودر شده 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ½ قاشق چایخوری کره یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه 1 قاشق غذاخوری دانه پسته IMP 2 NA لوکوم پسته این نشاسته و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کنید. برای داشتن لوکوم انار می توانید به جای نصف آب از آب انار استفاده کنید. وانیل را افزایش کنید و سپس 2 1/2 فنجان آب گرم را به تدریج افزایش کنید و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود. پودر ژلاتین را با یک سوم پیمانه آب مخلوط کنید و کنار بگذارید تا نرم شود. مخلوط نشاسته را به جوش بیاورید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا غلیظ شود و به حالت ماس ​​در بیاید. شکر را افزایش کنید و هم بزنید تا حل شود. زعفران آماده شده را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود و مواد کمی سفت شوند.مخلوط ژلاتین را افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.کره را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایع لوکوم سفت شود و در وسط کاسه جمع شود. مخلوط کردن و حاضرکردن لوکوم حدود 45 لحظه طول می کشد. پسته ها را در مرحله آخر افزایش کنید، مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید. یک قالب مکعبی را با روغن چرب کنید و یک لایه پلاستیک روی آن قرار دهید و دوباره پلاستیک را روغن بزنید و مایه لوکوم را داخل قالب بریزید و با قاشق یا دست روغنی آن را کاملا صاف کنید. قالب را حدود 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد و سپس از قالب به میز کار منتقل می کنیم و به صورت مربع های 1.5 سانتی متری برش می زنیم و با آرد سفید یا پودر نارگیل می پوشانیم و در کاسه دربسته می گذاریم بدون اینکه هوا داخل شود. یخچال نگه داریدلوکوم پرتقال بدون ژلاتین مواد لازم برای لوکوم پرتقال بدون ژلاتین آب پرتقال طبیعی بدون هسته 1 لیوان نان تست فرانسوی پودر نشاسته 1 قاشق غذاخوری آرد گندم کامل ¼ فنجان نان تست فرانسوی با وانیل ¼ قاشق چای خوری کره شکر و نشاسته را مخلوط کرده و در کاسه مناسبی قرار دهید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا مشابه فرنی غلیظ شود.کره را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. قالب مناسبی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد سپس آن را برش بزنید و پودر نارگیل را با همزن بزنید تا لوکوم راحتتر از ته قالب خارج شود، می توانید روی آن را بپوشانید. کف قالب با پودر نارگیل یا پوشاندن انواع آجیل شیر لوکوم مواد لازم برای لوکوم شیر: نشاسته گل ۲ و ۱/۲ پیمانه، کره ۲ قاشق غذاخوری، شکر ۲۰ گرم، وانیل ۱/۲ پیمانه، ۱/۴ پیمانه یک قاشق چای خوری پسته، کمی پودر نارگیل (داوطلبانه) برای تزیین، طرز تهیه لوکوم شیر نشاسته گل در شیر سرد حل کنید و صاف کنید شکر را به مواد افزایش کنید و بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید تا به صورت فرنی غلیظ شود، کره را افزایش کنید. و بعد از اینکه کره ذوب شد و مایع یکدست شد، حرارت را خاموش کنید و وانیل را افزایش کنید و مخلوط کنید. وقتی مواد کمی از روی حرارت خارج شد، پسته یا مغز دلخواه را با مواد مخلوط کنید.داخل قالب مورد نظر آب بریزید تا مرطوب شود سپس مایع لوکوم را داخل قالب بریزید و به مدت 5-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس کناره های لوکوم را با چاقو از قالب خارج کرده و خارج کنید. قالب و لوکوم را برش زده و در پودر نارگیل بریزید  .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک انار و شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …