طرز تهیه انواع شیرینی دیگچه مشهدی

طرز تهیه دیگچه مشهدی با خامه, طرز تهیه دیگچه مشهدی قالبی, طرز تهیه دیگچه مشهدی در فر طرز تهیه دیگچه مشهدی مجلسی
دیگچه مشهدی یک دسر خوشمزه ایرانی است دیگچه مشهدی یک دسر خوشمزه ایرانی است که با برنج درست می شود و مخصوص نذری محرم و صفر و افطار و سحری در ماه مبارک رمضان است دیغچه مشهدی یکی از دسرهای معروف ایران است با برنج و مخصوص ماه محرم و صفر است که به عنوان نذری پخته می شود. دیگ مشهدی به عنوان دسر ماه رمضان تزیین سفره های افطار و سحری است و اگر می خواهید برای مهمانی دیگ مشهدی تهیه کنید و به سفره های خود زیبایی ببخشید بهتر است از دستور تهیه دیگ استفاده کنید. و گلدان سه رنگ که در ادامه مطلب آورده شده است. دیگچه مشهد چیست؟دیغچه مشهدی شباهت زیادی به شیر برنج دارد اما بافت خیلی غلیظ تری دارد که بدون افزودن ژلاتین می توانید آن را در قالب درست کنید. قابلمه اصیل مشهدی سفید رنگ است و تنها باید با عطر هل درست شود و برای مشهدی دو رنگ می توانید از زعفران استفاده کنید، اگر می خواهید مشهدی سه رنگ درست کنید می توانید برای سومی از کاکائو استفاده کنید. لایه.در دستور قابلمه اصلی مشهدی خامه ای وجود ندارد و قابلمه با شیر کامل محلی و برنج میانه ​​ایرانی درست می شود.در دستور قابلمه مشهدی با خامه برای خوش طعم شدن دسر خامه را به دستور اصلی افزایش می کنیم.مواد قابلمه مشهدی خامه ای: نیم پرتقال ایرانی، 1 پیمانه فرانسوی با گلبرگ، 1 لیوان فرانسوی با گلبرگ گل رز، اگر شیر شکر 2 کیلوگرم کره گلاب 1 و نیم پیمانه آب 2 قاشق غذاخوری لیوان فرانسوی دسته دار خامه صبحانه ½ بسته زعفران صاف شده غلیظ در صورت میل‌کردن 1 قاشق چایخوری دیگچه مشهدی, طرز تهیه دیگچه مشهدی, طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی طرز تهیه خورش مشهدی با خامه
طرز تهیه خورش مشهدی با خامه برای تهیه ماشها با خامه برنج را 3-2 ساعت خیس کنید و سپس آب آن را با 3 لیوان آب با حرارت ملایم بدون نمک و روغن بپزید و در قابلمه را نگذارید شکیبایی کنید تا آب برنج کاملا کشیده شود. . نیمی از شیر را به برنج افزایش کنید و با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا شیر جذب برنج شود و برنج کاملا پخته شود. بقیه شیر را افزایش کنید و دوباره شکیبایی کنید تا شیر جذب برنج شود. هرچه شیر بیشتر شود بافت قابلمه شما ژلاتینی تر می شود شکر را افزایش کنید و هم بزنید تا حل شود.زعفران غلیظ آماده شده، هل و گلاب را افزایش کنید و هم بزنیدکره و خامه را افزایش کنید و هم بزنید تا برنج کاملا مخلوط شود و مدام برنج را هم بزنید تا نچسبد و به قوام دلخواهتان برسد. وقتی غلظت دیگ به اندازه شیر برنج شد، نیم ساعت روی حرارت خیلی کم دم کنید، کاسه یا سینی عمیقی انتخاب کنید و مواد را داخل آن بریزید و بگذارید دست‌کم 12 ساعت در دمای محیط بماند. و کشک . سپس با چاقو به صورت برش های تیز برش دهید و با دارچین، پسته، نارگیل، بادام و رزماری تزئین کنید.  دیگچه قالبی, دیگچه مشهدی, طرز تهیه دیگچه مشهدی طرز تهیه قابلمه مشهدی
طرز تهیه قابلمه مشهدی برای تهیه قابلمه مشهدی می توانید قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کنید و پس از کمی از روی حرارت بردارید در قالب مورد نظر بریزید و پس از خنک شدن تا دمای اتاق در دمای اتاق به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.طرز تهیه دیگچه مشهدی با خامه, طرز تهیه دیگچه مشهدی قالبی, طرز تهیه دیگچه مشهدی در فر طرز تهیه قابلمه سه رنگ مشهد
طرز تهیه قابلمه سه رنگ مشهد برای تهیه قابلمه سه رنگ مشهد، قبل از افزایش کردن زعفران، مواد را در سه قابلمه جداگانه تقسیم کرده و در یکی زعفران و در دیگری کاکائو را افزایش کنید. اولین قابلمه سفید را نگه دارید و سپس بقیه مراحل را انجام دهید و هر کدام را جداگانه هم بزنید تا غلیظ شود و سپس در قالب بریزید یا دم کنید.دیگچه مشهدی, طرز تهیه دیگچه مشهدی, طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی طرز تهیه دیگ داغ مشهدی
در فر برای تهیه دیگ داغ مشهدی در فر باید آن را در فر قرار دهید. برای تهیه قابلمه مشهدی در فر، قالب مورد نظر خود را چرب کرده یا ظرفی را انتخاب کنید که اعماق مناسبی داشته باشد و قابلمه را روی آن قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با چاقوی تیز چند سوراخ ایجاد کنید و در کاسه قرار دهید. در فر به مدت 45 لحظه در دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید. در 15 لحظه آخر فویل را بردارید تا بالای قابلمه خشک شود. برای سهولت در خارج کردن قالب از قالب، قالب را چند ثانیه در آب سرد فرو کنید و سپس در کاسه مناسب برگردانید. طرز تهیه دیگچه مشهدی با خامه, طرز تهیه دیگچه مشهدی قالبی, طرز تهیه دیگچه مشهدی در فر طرز تهیه قابلمه مشهدی

مواد لازم برای تهیه قابلمه مشهدی خوشمزه، در روش سنتی برای تهیه قابلمه از شیر پرچرب استفاده می شود که طعم بهتری به قابلمه مشهدی می دهد. استفاده از خامه تنها برای طعم دادن به قابلمه است و در دستور قابلمه اصلی مشهد خامه نداریم، شیر را کم نکنید چون بافت قابلمه را سفت می کند. شیرینی دگچه می تواند کاملاً خوشمزه باشد و با توجه به ذائقه شما گوناگون باشد.بهتر است از قابلمه نچسب استفاده کنید و زمانه آماده سازی را به 30 تا 40 لحظه افزایش دهید تا ته دیگ قهوه ای شود.سپس شعله را خاموش کرده و پس از خنک شدن به آرامی قابلمه را از قابلمه خارج کنید. دیگ مشهدی معمولا با مربا سرو می شود. جوش‌آمدن قابلمه در مرحله آخر هنگام هم زدن طبیعی است، برای پیشگیری از آن می توانید کمی شیر افزایش کنید. از چسبیدن این کار را انجام دهید اما به هیچ وجه مواد زیر را سوا نکنید تا به بافت قابلمه نرسد. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …