خواص آب سبزه گندم

آب سبزه گندم,فواید آب سبزه گندم

آب گندم سبز برای درمان اگزما و کاهش وزن مناسب می باشد.

به گفته محققان، گندم جوانه زده حاوی مواد معدنی و ویتامین های زیادی می باشد که برای سلامتی مفید می باشد.

گندم سبز محصول گیاهی عجیبی می باشد. دکتر. آن ویگمور، موسس و مدیر موسسه بهداشت بقراط در بوستون، ایالات متحده آمریکا، یکی از حامیان درمان با علف گندم می باشد.

طبق نظر پزشک، “بدن انسان با هدایت نگرش معنوی می تواند برای همیشه زنده بماند، اما تنها غذای خام نپخته بخورد و در تاثیر بیماری از بین نرود.” دکتر. G. H. Earp-Thomas، دانشمند و زمین شناس، توانست بیش از صد عنصر را از گندم سبز جدید تشخیص دهد و به این عملکرد رسید که گندم سبز یک غذای کامل می باشد.

کلروفیل.

کلروفیل جزء اصلی گندم سبز می باشد و طبیعت از این ماده به عنوان پاک کننده بدن، سازنده، خنثی کننده سموم استفاده می کند. دکتر. فیشر برنده پاداش نوبل از کلروفیل برای درمان کم خونی استفاده کرد.در اوایل جولای 1940، مجله آمریکایی عمل گزارشی در مورد درمان 12000 مورد پریتونیت، خراش مغزی، پیوره و بیماری پوستی کلروفیل منتشر کرد.

مولکول کلروفیل شبیه هموگلوبین، رنگ قرمز خون انسان می باشد و تنها در عنصر مرکزی گوناگون می باشد، به این معنی که این عنصر در آن آهن در هموگلوبین و منیزیم در کلروفیل می باشد. به دلیل این شباهت مولکولی نزدیک، دانشمندی به نام فرانس میلر معتقد بود که کلروفیل یک ماده مغذی طبیعی برای همه حیوانات گیاهخوار و انسان می باشد.

یکی دیگر از دانشمندان محقق، Dr. بیرشر، کلروفیل را “انرژی متمرکز خورشید” می نامد. به گفته این دانشمند، «کلروفیل عملکرد قلب را افزایش می دهد، بر دستگاه گوارش، روده، رحم و ریه ها اثر می گذارد. سرعت تبادل نیتروژن پایه را افزایش می دهد و به همین دلیل به عنوان یک مقوی شناخته می شود که به دلیل خاصیت تحریک کنندگی آن با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست. ”

سه پزشک از دانشگاه تمپل به نام‌های گورسکین، ردپات و دیویس با توفیق هزاران بیمار گرفتار به مشکلات گوش، حلق و بینی را با کلروفیل درمان کردند. کشف کلروفیل توسط دکتر در خراش های مزمن موثر می باشد. کارول رایت.

درمان آب سبز:

مصرف آب یا آب پرتقال سبز مواد مغذی ضروری را به بدن می رساند و به بدن انرژی زیادی می دهد.آب پرتقال سرشار از ویتامین های B، A و C می باشد و حاوی مواد معدنی مشابه کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، کبالت و روی می باشد. کلروفیل موجود در آب سبز برای بدن زیاد مفید می باشد. مصرف آب سبز به دلیل وجود ویتامین ها و مواد معدنی سبب پاکسازی خون می شود. بدن از این خاصیت برای پاکسازی و بازسازی خود استفاده می کند. با نوشیدن منظم این آب، غیر سمی بوده و در عملکرد در حفظ سلامتی موثر می باشد.

آب گندم سبز.

به گفته محققان، حدود 30 گرم گندم جوانه زده حاوی 120 کالری، 8 گرم فیبر و 8 گرم پروتئین می باشد. علاوه بر این، این گیاه 20 درصد ویتامین A، 93 درصد ویتامین C، 356 درصد آهن و 12 درصد کلسیم دارد.

خوردن آن به هر شکلی برای سلامتی بدن گرانبها می باشد. اگر مصرف آب پرتقال سخت می باشد، می توانید از آن در اسموتی استفاده کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.

بیشتر بخوانید:  خواص دوغ کفیر

ویتامین ها و مواد معدنی.

در یک فنجان آب سبز گندم، ویتامین ها و مواد معدنی زیادی وجود دارد، به همین دلیل مردم این نوشیدنی را می نوشند.انرژی حاصل از این نوشیدنی بلافاصله پس از مصرف، راهی عالی برای آغاز یک روز پرکار می باشد

کاهش چربی.

بر اساس مطالعه‌ای در سال 2006، میتوکندری‌های کبد موش‌هایی که آب میوه مصرف می‌کردند، از نظر میزان لیپید یا چربی کاهش یافت. این ویژگی سبب می شود که فنجان گندم سبز بتواند به کاهش وزن کمک کند.

درمان بیماری های پوستی.

اگرچه هیچ مطالعه بالینی در این زمینه انجام نشده می باشد، اما نمونه های بسیاری از درمان های خانگی نشان داده اند که سبزه گندم در درمان اگزما و پسوریازیس موثر بوده می باشد. روش درمان این گیاه به این صورت می باشد که آب یک رقم گندم را در وان آب گرم ریخته و به مدت 30 لحظه از آن استفاده کنید. روش دیگر این می باشد که آب گندم را در قالب یخ ریخته و در یخچال قرار دهید. سپس یخ را روی لکه ها، خراش ها و پوست آزار دیده بمالید.

آب گندم سبز خون را پاکسازی می کند و پوست را بازسازی می کند.

کلروفیل، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، ویتامین ها و آنزیم ها می توانند آب سبز را به یک بمب سلامتی قدرتمند تبدیل کنند. دکتر. ویگمور نوشیدن 30 میلی لیتر در روز را توصیه می کند و سپس به تدریج به 60 میلی لیتر در روز افزایش می یابد.

کشت علف گندم کار سختی نیست و به صورت سنتی با آن آشنا هستیماما وقتی آب سبزه گندم گرفتید، می توانید آن را با نعنا، آناناس، آب پرتقال، لیموترش، عسل و یخ بنوشید.

بیماری های دندانی:

آب سبز به عنوان دهانشویه برای گلودرد و پیوره موثر می باشد. خوردن این آب از پوسیدگی دندان و دندان درد پیشگیری می کند، بنابراین جویدن علف مفید می باشد. گندم با پاکسازی لثه از سموم از رشد باکتری ها نیز پیشگیری می کند.

بیماری های پوستی:

از نظر علمی تغییرناپذیر شده می باشد که کلروفیل از رشد باکتری های مضر پیشگیری می کند. به این ترتیب می توان از گندم درمانی برای بیماری های پوستی و خراش ها استفاده کرد. آب سبز گندم با تاخیر در تلاش باکتری ها سبب پرکار شدن و رشد مجدد سلول های طبیعی می شود. مصرف منظم آب برنج سبز محیط نامساعدی را برای رشد باکتری ها فراهم می کند. در نواحی آزار دیده پوست می توانید از ضماد آب برنج سبز به عنوان عفونت‌زدایی کننده استفاده کنید.

اختلالات دستگاه گوارش:

استفاده از آب سبز به عنوان تنقیه به پاکسازی دیواره روده بزرگ کمک می کند. به این ترتیب اولین تنقیه در آب ولرم هستند.بعد از 20 لحظه صد و بیست و پنج میلی لیتر گندم سبز تنقیه می شود.باید 15 لحظه شکیبایی کرد و بعد از مدتی تخلیه را انجام داد. انجام این تنقیه برای بیماری های روده بزرگ، رفع خلط و کولیت اولسراتیو، یبوست مزمن و هموروئیدهای خونریزی دهنده زیاد مفید می باشد.

اختلالات گردش خون:

کلروفیل موجود در گندم سبز سبب تقویت قلب و ریه ها می شود. تلاش مویرگی نیز افزایش می یابد و میزان سموم کاهش می یابد. با افزایش میزان آهن در خون و در عملکرد هموگلوبین، ریه ها بهتر کار می کنند. میزان اکسیژنی که به بدن می رسد تندرستی می یابد و اثرات دی اکسید کربن به دست‌کم می رسد. بنابراین می توان گفت که آب برنج سبز در درمان اختلالات خونریزی زیاد مفید می باشد.

بیشتر بخوانید:  خواص اسفناج

سایر بیماری ها:

بسیاری از بیماری های دیگر را می توان با نوشیدن منظم آب سبز به طور موثر درمان کرد. این بیماری ها حاوی آرتریت، پسوریازیس، سفید شدن زودرس مو و ریزش مو، بی‌حالی و بی‌حالی، سنگ کلیه، بی‌حالی بینایی، درد شکم، آسم، یبوست و بی خوابی می باشد.

بسیاری از پزشکان در موسسه بهداشت بقراط در بوستون نتایج معجزه آسای درمان گندم را آزمایش کرده اند.این پزشکان تایید کردند که کلروفیل سبز گندم غذای فصل جدید می باشد، دارویی که درد افراد بیمار را تسکین می دهد.

در درمان بیماری می توان فواید استفاده ویژه از غذای گندم سبز را مشاهده کرد. برای انجام این درمان، بیمار باید به مدت 7 روز تنها از علف گندم استفاده کند. با این روزه، پایان مواد مغذی از غنی ترین غذا به صورت غلیظ و با هضم آسان به دست انسان می رسد، با این تفاوت که علاوه بر فواید کامل در روزه داری، خطر روزه داری کامل وجود ندارد. این نوع روزه به طرز تحیر انگیزی بدن را پاکسازی می کند و بدن را تغذیه می کند. در این صورت می توانید از ایمنی کامل و نتایج واقعی در بازگردانیدن سلامتی مطمئن باشید.

در زمینه‌سازی برای ناشتا بودن گندم سبز، مهمترین نکته برای بیمار استفاده مکرر از تنقیه آب گرم برای پاکسازی بدن از مدفوع انباشته شده می باشد. این عمل برای از بین بردن مواد اضافه باقی مانده در روده ضروری می باشد. برنج سبز هر روز حاوی خوردن آب برنج سبز 3 تا 4 بار در روز و دو بار کاشت کلروفیل می باشد. اگر بیمار طعم یا بوی آب سبز را دوست ندارد، می تواند به جای دو بار، چهار بار از آن استفاده کند که فواید و فواید یکسانی دارد.

پس از از خواب‌برخاستن از خواب، بیمار باید دو لیوان آب گرم مخلوط با یک رقم آب لیموترش مخلوط با کلم یا عسل بنوشد.سپس با استفاده از تنقیه، آشغال های چسبیده به دیواره داخلی استخوان باید پاک و خارج شوند. بیمار باید 120 میلی لیتر کلروفیل گندم سبز خالص را سه بار در روز با فواصل 5 ساعت بخورد. هر لیوان را می توان تا نیمه با آب رقیق کرد. در طول درمان با علف گندم، بیمار باید روزی یک لیتر آب نه چندان سرد بنوشد و هر روز یک مشت علف گندم را در یک لیوان بریزد تا آب تصفیه شود.

در زمانه ناشتا بودن گندم سبز، بیمار ممکن می باشد یک یا چند روز بی‌قدرت باشد. سریع ترین و موثرترین راه برای مقابله با این بحران، نوشیدن شیر کنجد می باشد. این نوشابه سرشار از پروتئین و کلسیم می باشد و احساس بی‌حالی را رفع می کند.

اگر آب گندم به سرعت ادامه یابد، ممکن می باشد بیمار تغییراتی را در بدن خود احساس کند. بیماران می توانند روزانه 750 گرم وزن کم کنند. برای افرادی که افزایش وزن دارند و اغلب از مشکلات گوارشی رنج می برند، روزه گرفتن با گندم سبز به دستگاه گوارش استراحت زیاد لازم می دهد.

بیشتر بخوانید:  کلم قمری و خواص آن

هنگامی که سبزه گندم ناشتا می باشد، کلروفیل سموم ذخیره شده در سلول ها و چربی را به جریان خون منتقل می کند و سپس آنها را دفع می کند.در چنین مواردی بیمار نباید بترسد، بلکه باید دراز بکشد و استراحت کند تا به هوش بیاید. این حالت با جویدن ساقه کرفس رفع می شود. در طول دوران پاکسازی، استراحت کامل لازم می باشد تا بدن بتواند خود را از تجمع مواد سمی ناشی از خوردن غذاها، داروها و سایر انحرافات نادرست خلاص کند.

کلروفیل گندم سبز به سرعت در بدن هضم می شود. زمانی که تغذیه خوراکی امکان پذیر نباشد، کلروفیل زیاد حیات بخش می باشد. همانطور که می دانیم بسیاری از بیماری ها از روده بزرگ آغاز می شود و به این ترتیب روده بزرگ پاک می شود. یبوست را می توان با استفاده از تنقیه آب گرم یا ماساژ روده بزرگ رفع کرد. در طول درمان با علف گندم، بیماران باید هر روز یک دوش اسفنجی آب گرم بگیرند و سپس بدن خود را با یک پارچه تیز بمالند تا به گردش خون کمک کند.

خیساندن پاها در آب گرم به مدت 15 تا 20 لحظه در روز به دفع سموم از سیستم شما کمک می کند. در این مورد گفته می شود که این سموم بر اساس نیروی جذب به پا و مچ پا سرازیر می شوند. این تلاش به آسودگی کمک می کند و ماساژ نیز برای این کار موثر می باشد.

طرز تهیه و استفاده از برنج سبز:

گندم سبز را می توان در هر جایی کشت کرد، به شرطی که از ساعت 11 تا 15 زیر نور مستقیم خورشید قرار نگیرد و دمای اطراف آن ملایم باشد.پرتوهای مستقیم خورشید انرژی سبزه را می گیرد و ساقه های گرد به هم چسبیده و گره می شوند. به نظر می رسد که کلروفیل در این مورد نسبت به کلروفیل به دست آمده از سبزی های ذخیره شده در نور خورشید زورمند تر می باشد.

برای رشد یک رقم خوب و مرغوب باید گندم را به مدت 8 تا 10 ساعت در آب خیس کرد. سپس بذرها را از آب خارج کردند و به مدت 15 ساعت اجازه دادند تا جوانه بزنند. برای رشد نهال برنج باید از خاک رسی یا چوب استفاده کرد. این ظروف را می توان با کمپوست پر کرد و با بذرهای جوانه زده پاشید. سپس روی کاسه را با یک پارچه تیره بپوشانید یا از نور خورشید محافظت کنید. این کاسه را باید یک یا دو بار در روز نوشید. بعد از 6 تا 7 روز سبزی ها به 13 تا 17 اینچ می رسد.

این سبزی با قیچی بریده شده و بلافاصله خیس می شود. سپس با استفاده از پارچه ای آب سبز را می گیرند. برای حداکثر سود، این مغز باید دوباره آسیاب شود و 2 یا 3 بار آب گیری شود.آب به دست آمده را باید فورا مصرف کرد زیرا هر لحظه از قدرت گیاه کاسته می شود و در عرض 3 ساعت بی ارزش می شود.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …