مواد لازم: آرد، نصف پیمانه سرلاک، کره نصف پیمانه، روغن 50 گرم، یک سوم لیوان آب، نصف لیوان گلاب، یک سوم لیوان شکر، دو قاشق غذاخوری زعفران، به اندازه کافی طرز تهیه: آب، گلاب، شکر و زعفران را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید. با توجه به شیرین بودن سرلاک مقدار شکر را باید خیلی کم داخل حلوا بریزیم و همین سبب می شود که حلوا دیگر کش نیاید. و چسبناک.ولی میزان شیرینی آن متعادل میباشد.جوش دادن حدود دو تا سه لحظه برای این حلوا مناسب میباشد. آرد و سرلاک را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد، کمی رنگ طلایی کافی میباشد. (تنها کمی) مواظب باشید زود میسوزد و تلخ می شود (اگر تجربه ندارید بهتر میباشد آرد را داغکردن دهید و بعد از رنگ شدن سرلاک را افزایش کنید. در این صورت رنگ نمی شود. بسوزید و تلخ شود) روغن و کره افزایش کنید. مقدار کره و روغن باید خیلی کم باشه به حدی که تبدیل به خمیر بشه. باید روغن را کم کم افزایش کنید و مدام هم بزنید تا خمیر تقریبا شلی به دست آید. شربت را افزایش کنید و مرتب هم بزنید.روی حرارت هم بزنید تا حلوا شکل بگیرد و یکدست شود نکته: سرلک با افزودن آب متورم می شود و در این صورت باید مقداری آب به آن افزایش کنید. رنگ حلوا و تیرگی و روشنی آن بستگی به این دارد که چقدر کباب کنید، که کاملا به خودتان بستگی دارد، چقدر آن را کباب کنید. بدهید آن را در کاسه سرو می ریزیم و با قرص میوه و اسمارتیز تزئین می کنیم. چون مقدار روغن حلوا کم میباشد روغن بینهایت کمی پس می دهد و سطح کار را صیقلی و پاکیزه می کند و در کاسه دردار داخل یخچال می توانید از آن برای افطاری های مختلف استفاده کنید. .