مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی: 2 رقم تخم مرغ، 1 پیمانه شکر (70 گرم)، شیر نصف لیوان، روغن مایع (80 گرم)، آرد، 1/5 فرانسوی فنجان یا فنجان شیرینی پف دار، کاکائو (در صورت متمایلشدن) 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2.5 قاشق چایخوری وانیل 5 گرم طرز تهیه کیک فنجانی: تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود، سپس مواد مایع را افزایش کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را الک کنید و افزایش کنید. خمیر کیک را مخلوط کنید، آماده است، مایه کیک آماده شده را تا نصف فنجان پر کنید. فنجان ها را در قابلمه قرار دهید. نصف فنجان آب داخل قابلمه بریزید تا بعد از جوش آمدن آب داخل لیوان ها نپاشد، یک پارچه یا دستمال کاغذی بگذارید و در قابلمه را ببندید. بعد از نیم ساعت یا حتی زودتر پخته می شود، بعد از مدتی با انگشت دست بزنید و متوجه می شوید که آماده است یا نه. (با آزمایش با خلال دندان می توانید متوجه شوید که پخته شده است).مواد لازم برای پودینگ : 2 لیوان شیر، 1 پیمانه شکر، 4 قاشق غذاخوری آرد، 80 گرم شکلات تلخ، 80 گرم شکلات شیری، طرز تهیه پودینگ: به جز شکلات، همه مواد را با هم مخلوط کرده و مدام هم بزنید. و بپزید (تا غلیظ و غلیظ شود) بعد از پخت گاز را خاموش کنیدشکلات ها را افزایش کنید و هم بزنید و روی کیک ها بریزید و به دلخواه تزئین کنید. .
طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی
طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی