طرز شیرینی نارگیلی ساندویچی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساندویچی,شیرینی نارگیلی ساندویچی مخصوص عید فطر این دسر خوش طعم را برای عید سعید فطر تهیه کنید و نوش جان کنید مواد لازم: سفیده تخم مرغ درشت 5 رقم نمک وانیل یک قاشق چایخوری نارگیل رنده شده 1 قاشق چایخوری شکر 430 گرم مربای تمشک یا توت فرنگی 250 گرم روش 150 طرز تهیه: دمای فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید، سطح داخل کاسه را کمی چرب کنید و روی آن را با کاغذ روغنی یا فر بپوشانید. آنها باید حدود 2 اینچ از گوشه های کاسه آویخته شوند تا بتوانید به آسودگی آب نبات را جابجا کنید. سفیده ها را با نمک و وانیل بزنید تا کف کند. سپس شکر و نارگیل را به آنها افزایش کنید. افزایش کنید و با لیسک چوبی خوب مخلوط کنید. قاشق بزنید تا خوب مخلوط شود.نصف مخلوط نارگیل را در ظرفی که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. آن را با قاشق فشار دهید تا کاملا فشرده شود و سطح آن صاف شود. روی آنها را با مربا بپوشانید سپس مخلوط نارگیل را روی آن بریزید تا مربا کاملاً در مخلوط نارگیل قرار گیرد. سطح خمیر را با قاشق صاف کنید تا یکدست شود و خمیر را به مدت 40 لحظه در فر قرار دهید تا سطح آن کمی طلایی شود.شکیبایی کنید تا کوکی ها کاملا خنک شوندسپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. این کار سبب می شود کوکی ها کمی سفت تر شوند و آسوده تر از تابه خارج شوند. با کمک کاغذهای روغنی که از گوشه های کاسه آویخته شده اند آنها را از کاسه خارج کنید. آنها را با چاقوی دندانه دار به صورت مربع یا مثلث برش دهید تا ساندویچ نارگیل درست شود.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پای مرنگ لیمویی یک نفره

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …