طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن


طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن,پخت کیک های رژیمی طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک

مواد لازم برای تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک: آرد ذرت بدون گلوتن، 7 قاشق غذاخوری پودر قند، 7 قاشق غذاخوری تخم مرغ، 7 رقم تخم مرغ، 2 رقم وانیل بدون گلوتن، 1. مخمر شیمیایی بدون گلوتن: 1 قاشق غذاخوری روغن مایع، 2.5 قاشق غذاخوری غذا مراحل تهیه کیک ذرت: 1- زرده ها و سفیده ها را با تمرکزفکر در دو کاسه سوا کنید. 2- سفیده ها را به مدت 5 لحظه خوب بزنید 3- وانیل را افزایش کنید و خوب مخلوط کنید 4- زرده ها را با پودر شکر بزنید تا سفید و کشدار شود 5- سفیده ها را چند مرحله ای بزنید و کم کم افزایش کنید و مخلوط کنید 6- مایع باید پف کرده باشد 7- آرد و مایه را مخلوط کرده و 4 بار الک می کنیم 8- آرد را کم کم افزایش می کنیم و کم کم مواد را افزایش می کنیم اگر یکدفعه افزایش کنیم کیک پف نمی کند 9- بعد. روغن مایع افزایش می کنیم 10- فر را ده لحظه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.11 – قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید12- زمانه پخت کیک نیم ساعت در دمای 175 درجه سانتیگراد است. 13- برای حاضر شدن کیک ذرت بعد از نیم ساعت چنگال را داخل کیک می چسبانیم در صورتی که مواد کیک نچسبند. چنگال کیک آماده است نکات مهم در هنگام کار برای تهیه کیک کیک ذرت: 1- همزن و ظرفی که با آن سفیده ها را می زنیم چرب یا خیس نباشد چون خمیر کیک پف نمی کند. هنگام سوا کردن زرده از سفیده، حتی مقدار خیلی کمی زرده نباید داخل سفیده شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه زاکوتو



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …