طرز تهیه کیک اسفنجی آسان + فوت و فن قنادی ها

کیک ساده,طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه کیک
اندیشه کنید بخواهیم یک کیک تولد خیلی خوب درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک آسان و پف دار را خوب بپزیم، تقریبا نصف راه را پایان کرده ایم. به طور کلی پایه اکثر کیک هایی که به صورت شغل ای درست می شوند و تزیین می شوند یک کیک اسفنجی آسان می باشد. احتمالا تکراری باشد اما طرز تهیه کیک اسفنجی آسان را دوباره مرور می کنیم. مواد لازم برای کیک اسفنجی آسان وانیلی: آرد، 2 لیوان شکر، 1 لیوان شیر، 1 لیوان وانیل، 2 قاشق چایخوری مایع روغن، 2/3 پیمانه تخم مرغ، 4 رقم بیکینگ پودر، 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ ها را سوا کنید. سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا شکل بگیرد، سفید شود تا از کاسه نریزد، سپس در یخچال بگذارید، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده ها را در کاسه مناسبی با شکر و وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود. اکنون روغن و شیر را کم کم افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید و آرد و بکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید سپس به مخلوط زرده افزایش کنید. در آخر سفیده تخم مرغ را به مواد افزایش کنید.مواد را به صورت دورانی هم بزنید.تمرکزفکر کنید که مواد را در یک سمت هم بزنید تا کیک خوب باد شود، مایه کیک را در قالب مورد نظری که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت 45 لحظه در فر بگذارید تا کیک بپزد، بعد از آن کیک آماده شد. . آن را از فر خارج کرده و شکیبایی کنید تا کمی خنک شود سپس قالب بزنید. بعد از خنک شدن کیک آن را به دو بخت تقسیم کنید. یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس یک لایه دیگر را روی آن قرار دهید و روی آن را با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، شکلات چیپسی و شکلات سفید ذوب شده در صورت متمایل‌شدن تزئین کنید.کیک اسفنجی,طرز تهیه کیک ساده طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم برای یک کیک اسفنجی آسان: تخم مرغ 7 رقم اگر کوچک باشد 8 رقم آرد 275 گرم آب سرد 300 گرم مایه شیمیایی یک سوم لیوان عسل یک قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری آب، طرز تهیه کیک آسان: ابتدا سفیده ها و زرده ها سفیده ها را سوا کرده و سفیده را با همزن می زنیم تا کاملا پف کند و سفت شود، یعنی موعد چرخاندن کاسه از کاسه نیفتد. در ظرفی که شکستید و سوا کردید یکی یکی افزایش کنید یعنی اگر همزن روشن می باشد یک زرده تخم مرغ افزایش کنید و هم بزنید وقتی با سفیده یکدست شد یک زرده دیگر افزایش کنید تا زرده ها استفاده شود. سپس آرد خود را که در ظرفی جداگانه می باشد افزایش کنید، پس از الک کردن پودر بسته بندی، پایان شد.اکنون که زرده و سفیده رو آماده کردیم الان وقت افزایش کردن عسله چرا عسل افزایش میکنیم به خاطر رنگ کیک هستش. بعد از پختن کیک رنگ عسلی به خود میگیره اینجا عسل رو با تمرکزفکر با مقدار آبی که تو دستور نوشتم مخلوط کنید بعد به مواد تخم مرغ افزایش کنید اکنون وقت افزایش کردن آرد است اینجا از یکی بپرسید کمک کنید آرد را آرام آرام هم بزنید، برایتان می ریزید و از قبل مشغول هم زدن با همزن دستی هستید، پس از حاضر شدن مواد، کف تابه را با کاغذ روغنی چرب کنید و کناره ها را کمی چرب کنید و مواد را بریزید. در قالب قرار دهید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید 45 در دمای 180 درجه قرار دهید، بله مراقب فر باشید دمای فرها گوناگون می باشد طرز تهیه کیک آسان: تخم مرغ و شیر باید در دمای محیط باشند. قبل از پختن و تهیه کیک، ظروف باید خشک و پاکیزه باشند. • در بیست لحظه اول در فر را باز نکنید. • نکته: در قالب 25 با ارتفاع 10 سانتی متر. • در طول نیمی از مواد در قالب 20 به ارتفاع 10 سانتی متر.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی موکای تیره

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …