طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر

کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر,جایگزین بکینگ پودر در پخت کیک کیک بدون مخمر کیک بدون مخمر
اگر مایه در معرض ندارید نگران نباشید می توانید به آسودگی با چند ترفند کوچک کیک بدون مایه تهیه کنید که بافتی صاف و عالی دارد. معمولاً برای پف کردن کیک از بیکینگ پودر استفاده می شود، اما اگر بیکینگ پودر در معرض ندارید، می توانید به آسودگی کیک بدون بکینگ پودر و میکسر یا کیک بدون بکینگ پودر و شیر با روش های جانشین درست کنید، مشابه مواردی که در زیر توضیح داده شده میباشد. در ادامه مقاله انواع روش ها و انواع جانشین ها را به شما آموزش می دهیم. کیک بدون مایه و وانیل و مواد لازم کیک بدون مایه و وانیل و چربی برای 5 نفر دوران آماده سازی: 10 لحظه دوران پخت 45 لحظه 3 تخم مرغ شکر 3/4 پیمانه آرد 1 پیمانه گلاب 3 قاشق غذاخوری کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر,کیک بدون بکینگ پودر با شیر طرز تهیه کیک بدون مخمر و وانیل
طرز تهیه کیک بدون مایه و کیک سرخ شده وانیلی و بدون مایه و فر به روشی آسان تهیه می شود. همه مواد را به مدت 2 ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.کف یک قابلمه 17 سانتی را با روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا مایع کیک آماده شود.تخم مرغ و شکر را 5 لحظه با دور سریع همزن بزنید و گلاب را افزایش کنید و مخلوط کنید. آرد الک شده را کم کم به مایع افزایش کنید و با لیسک مخلوط کنید. مراقب باشید که افزایش کردن یکباره آرد سبب از بین رفتن تورم تخم مرغ می شود. سریع مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید و به مدت 40 لحظه با حرارت زیاد مشابه برنج بپزید. تا نیم ساعت اول در قابلمه را باز نکنید تا پفک نخوابد. کیک شما بدون مخمر و در فر خانگی آماده میباشد. کیک بدون خمیر با شیر مواد لازم برای کیک بدون خمیر با آرد شیر 236 گرم (2 فنجان)، شکر 236 گرم (1 فنجان و 1/4)، تخم مرغ 3، روغن آب شده مایع یا جامد، 3-4 قاشق غذاخوری شیر، 78 گرم (A یک سوم لیوان با دسته (سرکه یا آبلیمو)، یک قاشق مرباخوری، نمک، یک قاشق چایخوری عصاره وانیل، نصف قاشق چایخوری (اگر وانیل ندارید، از جانشین های وانیل استفاده کنید.هل پودر شده (نصف قاشق چایخوری) (داوطلبانه) کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر, کیک بدون بیکینگ پودر و فر طرز تهیه نان تخت با شیر
  همه مواد را به مدت 2 ساعت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.آرد را 3 بار الک کرده و به آن نمک افزایش کنید. قالب را چرب و آردپاشی کنید، زرده و سفیده را سوا کنید. سفیده و سرکه را با دور سریع همزن بزنید و بعد از 1 لحظه یک چهارم شکر را افزایش کنید و هم بزنید تا صافی روی سفیده بماند. جنبش همزن باید در پایان طول کار تنها در یک سمت باشد. مانده شکر و پودر هل را به زرده ها افزایش کنید و 2 لحظه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر و روغن را به زرده ها افزایش کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را در 5-4 مرحله به زرده ها افزایش کرده و با همزن در یک سمت به آرامی و به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید. سفیده ها را در 2-3 مرحله افزایش کنید و با همزن به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد پف نکند. برای اینکه کیک شما خوب پف کند، نیازی نیست که بافت نهایی کاملا یکنواخت باشد و بهتر میباشد اجازه دهید رنگ خمیرتان کدر و مطبوع بماند و سفیده ها در ترکیب اصلی دیده شوند. مواد را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتیگراد به مدت 50 لحظه تا 1 ساعت بپزید.در 40 لحظه اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پفک از هم نپاشد.بعد از پخت کیک را از فر خارج نکنید و حرارت را خاموش کنید و بگذارید کیک به مدت 5 لحظه در فر با در باز بماند تا کیک کم کم خنک شود و شوک حرارتی داخل کیک نشود. شیرینی پفکی خوابش نمی برد بعد از خارج کردن تارت از فر و تابه، تارت را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. اگر می خواهید کیک اسفنجی شکلاتی بدون بکینگ پودر درست کنید، می توانید 3 قاشق غذاخوری آرد را جانشین کاکائو کنید و سپس الک کنید. مواد لازم برای نان مسطح وانیلی با فز بالا. آماده سازی خیلی کمی برای نان مسطح وانیلی با فز بالا همه مواد را در یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب گرد 15 سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره های آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیده تخم مرغ را سوا کنید. رنده پوست لیمو و نمک را به زرده ها افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود و کنار بگذارید.می توانید به جای پوست رنده شده لیموترش از چای ماسالا یا پودر هل یا ترکیبی از هر سه استفاده کنید.اگر می خواهید از پودر چای ماسالا در ترکیب با مواد دیگر استفاده کنید، بهتر میباشد پودر چای ماسالا را به آرد افزایش کنید. سفیده ها را 5 تا 6 لحظه با همزن بزنید سپس شکر را در 3 مرحله افزایش کنید و در حین هم زدن کاملا پف کند و اگر کاسه را برگردانید تکان نخورد. زرده را به سفیده افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را 3 بار الک کرده و روی مایع بریزید و به آرامی با کاردک از پایین به بالا و به صورت دورانی مواد را افزایش کنید تا دیگر آرد دیده نشود روغن و شیر را با هم مخلوط کرده و مقدار کمی از مایع کیک را افزایش کنید. افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود.اکنون این مخلوط را به مایع اصلی افزایش کنید و به آرامی تنها در حد مخلوط شدن هم بزنید تا هوای داخل مواد خارج نشود. مایع کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 30 لحظه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود. در این مرحله وسط کیک را با خلال دندان سوراخ کنید، اگر خمیر نچسبید می توانید کیک را از فر خارج کنید.براونی بدون مایه خمیر، بدون مواد لازم براونی بدون مخمر، بدون پخت دو پیمانه شکر، یک و یک چهارم پیمانه تخم مرغ، سه تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف فنجان سرکه یا آبلیمو، یک یک قاشق چایخوری عسل، یک قاشق چایخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری کیک شکلاتی، نکته برای تهیه این کیک بدون مایه بدون فر این میباشد که مواد را از قبل خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.زرده و سفیده تخم مرغ را سوا کنید. سرکه را به سفیده ها افزایش کنید و ۱ لحظه هم بزنید سپس یک چهارم شکر را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفت شود و اگر کاسه را برگردانید تکان نخورد. زرده را با وانیل، پودر کاکائو و بقیه شکر به مدت 2 لحظه مخلوط کنید تا کشدار شود. شیر و روغن را مخلوط کرده و به زرده افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را 3 بار الک کرده و همراه با نمک کم کم به زرده افزایش کرده و مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد افزایش کنید و مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ نیازی به جذب کامل ندارد. ماهیتابه نچسب را به مدت 10 لحظه روی آتش بگذارید و بگذارید داغ شود درب آن را باید با درب ببندید. مایع کیک را سریع داخل قالب بریزید و بگذارید 1 ساعت مشابه برنج بماند. شما از قبل کیک خود را بدون مخمر بدون فر آماده کرده اید. کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر,کیک پف دار بدون بیکینگ پودر انواع جانشین بیکینگ پودر در کیک

  اگر می خواهید بدانید چگونه کیک بدون بکینگ پودر یا کیک بدون جوش شیرین درست کنید، می توانید از مواد زیر برای پف کردن کیک استفاده کنید.بیکینگ پودر ترکیبی از جوش شیرین (پایه) + خامه تارتار (اسید) + نشاسته ذرت میباشد که با ترکیب اسید و باز با مواد کیک سبب تولید گاز و ایجاد حباب و پف در کیک می شود.اگر بیکینگ پودر در معرض ندارید، می توانید از مواد زیر به عنوان جانشین استفاده کنید. • جوش شیرین با سرکه یا آب لیمو: به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر (5 گرم)، می توانید از یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین (1 گرم) با نصف قاشق چای خوری سرکه یا آب لیمو (2.5 گرم) استفاده کنید. • جوش شیرین با پودر تارتار: پودر تارتار یک ماده اسیدی حاوی هیدروژن پتاسیم میباشد و به طور کلی برای تثبیت سفیده تخم مرغ یا در شربت ها برای پیشگیری از تشکیل قند استفاده می شود. به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، می توانید از ترکیب یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین (1 گرم) و نصف قاشق چایخوری پودر تارتار (2 گرم) استفاده کنید. • جوش شیرین با دوغ: دوغ یک محصول لبنی ترش مزه با خواص اسیدی میباشد که برای سلامت بافت کیک ها استفاده می شود. به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، می توانید از یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان دوغ (60 گرم) استفاده کنید.اگر می خواهید از دوغ در ترکیب کیک استفاده کنید، همان مقدار شیر یا آب را در دستور کیک ید کم کنید.• جوش شیرین با ماست – ماست مشابه دوغ خاصیت اسیدی دارد و در ترکیب با جوش شیرین حباب های هوا ایجاد می کند و کیک را پف می کند. به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، از یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان ماست (60 گرم) استفاده کنید. برای افزایش کردن ماست، باید مایع موجود در دستور غذا را کاهش دهید. • جوش شیرین با شیر ترش: می توانید از شیر ترش به عنوان جانشین دوغ استفاده کنید، برای تهیه شیر ترش یک لیوان شیر جوشیده را با 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو مخلوط کنید و 15 لحظه شکیبایی کنید تا خشک شود. می توانید هر 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان شیر ترش (60 گرم) جانشین کنید. مقدار مایعات در دستور کیک باید به همان میزان کاهش یابد. این ترکیب ممکن میباشد بهترین گزینه در دستور پخت کیک های حاوی شیر باشد. • مخلوط کردن سفیده تخم مرغ: یکی از بهترین ترفندها برای درست کردن کیک مسطح، مخلوط کردن سفیده ها و قالب دادن به آن میباشد که سبب می شود هوای زیادی داخل بافت کیک شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و گردویی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …