طرز تهیه ترشک خانگی

درست کردن ترشک,طرز پخت ترشک طرز تهیه خاکشیر خانگی

با خیال آسوده می توانید خاکشیر را در منزل بدون مواد افزودنی و رنگرزی تهیه کنید، می توانید آجیل مورد استفاده خود را مطابق ذائقه خانواده تحول دهید. محدودیتی نداره، داخل فریزر رفتم و از هر کدوم از موادی که پیدا کردم یه کم گذاشتم مواد لازم برای تهیه خمیر مایه: آلو وحشی، سیب خشک، شاه توت، آلبالو خشک، برگ خشک قیسی، انواع میوه ها، رب انار، انار، و غیره طرز تهیه خمیر مایه: آلو سیاه با آب انبوه گاز را بگذارید تا نرم شود، اگر آلوهایتان رسیده است نیازی به آب ندارید. حتی می توانید آلوها را تکه تکه کنید و روی آتش بگذارید. بعد از اینکه نرم شدند با گوشت کوب بزنید و وقتی نرم شدند از صافی رد کنید. و مقداری شکر و نمک را دوباره روی گاز بگذارید و چند لحظه بجوشانید تا شکر و نمک حل شود.میوه های خشک را در ظرفی بریزید و سس آلو داغ را بریزید تا نرم شود. مقداری از رب انار را بریزید و در کاسه بگذارید تا با حرارت سس آلو خشک شده نرم شود، اگر سس آلو سرد باشد میوه ها نرم نمی شوند و سفت می شوند.چند ورقه از لواش میوه را برش داده و افزایش کنیداگر دوست دارید لواشک را له کنید و سس خاکشیر را لعاب دهید، ابتدا آن را به مواد افزایش کنید. در غیر این صورت بعد از 2 الی 3 ساعت لواشک را افزایش کنید تا لواشک در خامه بماند باید شور باشد. شکر داوطلبانه است، اگر ترش می خواهید شکر افزایش نکنید. اگر شیرین تر دوست دارید، یک یا دو قاشق غذاخوری شکر افزایش کنید. خاکشیر بعد از 24 ساعت کاملا دلمه می شود و قابل استفاده است. این خاکشیر را می توان به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کرد. دانه های خشک انار را افزایش کنید عالی می شود، می توانید میوه ها را به دلخواه تحول دهید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی انگور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …