طرز تهیه گز لقمه ای

طرز پخت گز, پخت گز اصفهان مواد لازم برای تهیه گز: 250 گرم شکر، گلوکز مایع، 375 گرم سفیده تخم مرغ، 5 رقم گلاب مرغوب، 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب، 3/4 پیمانه آرد سفید، مغزها (پسته، بادام، 3/4 پیمانه) به مقدار دلخواه. فندق، کنف) 100-150 گرم طرز تهیه گز برای تهیه گز ابتدا آب و شکر را در قابلمه مسی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما نگذارید بجوشد، باید روی شعله پخش کن قرار دهید، بعد از حل شدن شکر، گلوکز را افزایش کنید و با لیسک یا قاشق چوبی خوب هم بزنید تا شهد حل شود و طناب بزند. سفیده تخم مرغ رو با دور سریع همزن برقی میزنیم تا پف کنه و حجمش دوبرابر بشه تا وقتی کاسه رو برگردونیم نریزه بعد گلاب افزایش میکنیم و کمی هم میزنیم. بجوشد، شهد را بین دو انگشت امتحان کنید تا به مرحله نخ شود یعنی بین دو انگشت بیرون بیاید، وقتی شهد آماده شد، کمی داخل سفیده زده شده بریزید تا به یک درجه برسد و سپس هم بزنید. همه چیز سفیده تخم مرغ را در قابلمه شهد بریزید و مواد را پشت سر هم هم بزنید.این مرحله باید با تمرکزفکر انجام شود، مواد را با همزن و با سرعت بالا به مدت 10 تا 15 لحظه هم بزنید و در این بین چند بار همزن را خاموش کنید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا همه مواد بپوشند. و مشروب نخوریدچون کف قابلمه کوچک میباشد و از شعله پخش کن استفاده کردید، می توانید هر از چند گاهی قابلمه را بگذارید و دوباره ابتدا به هم زدن کنید تا کوفته نشوید. این مرحله حدود 1.5 تا 2 ساعت طول می کشد. وقتی مواد آماده شد وقتی سفت شد و از قاشق نیفتاد، آماده میباشد و می توانید حرارت را خاموش کنید. الان مغزها را افزایش کنید و خوب هم بزنید تا مغزها به طور یکنواخت در کل مخلوط پخش شوند سپس شکیبایی کنید تا مخلوط حرارت را خاموش کرده و ولرم شود. بعد میتونید شکل دلخواه بهش بدید میتونید از قالب استفاده کنید اگر از قالب استفاده میکنید داخل قالب آرد بپاشید و بعد خمیر رو داخلش درست کنید و خمیر رو کف بشقاب بذارید و خوب نگه دارید و بعد برای سرو در بشقاب بچینید طرز تهیه گز,پخت گز لقمه ای طرز تهیه انواع زنکاتی برای گز:  برای تهیه گز باید از شعله کم با شعله پخش کن استفاده کنید. چون زود کوفته میشی و میسوزه.• برای آموزش ساخت گلوله های آرد پس از قالب زدن به هر شکلی، آنها را در آرد سفید شیرین بغلتانید و آرد را در ظرفی که می خواهید نگهداری کنید بریزید و گلوله ها را داخل و کنار آرد قرار دهید.• برای تهیه گز از هر مغزی می توانید استفاده کنید، اگر خام باشد خوشمزه تر میباشد. تنها در صورت متمایل‌شدن به مصرف حشیش از قبل آن را بو کنید  نوع مغز داخل غلاف و مقدار آن به ذائقه شما بستگی دارد.
بیشتر بخوانید:  طرز شیرینی کره ای قرمز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …