طرز تهیه شیرینی هویج و بادام

درست کردن شیرینی هویج و بادام,نحوه درست کردن شیرینی هویج و بادام تجربه سرمای زمستان با شیرینی هویج و بادام

سرما کم کم خود را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه نوعی شیرینی که با هویج و زنجبیل گرم می شود را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام: 125 گرم پودر قند، هویج رنده شده، 2 تکه بزرگ زنجبیل تازه رنده شده، 1 قاشق چایخوری بادام خرد شده 150 گرم آرد، 300 گرم نشاسته گندم، 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، 2 رقم کره، 125 گرم پودر پسته، 2 قاشق غذاخوری کلوچه هویج و بادام: داخل یک رقم شکر و هویج پودر شده بریزید. کاسه مناسب را روی اجاق قرار دهید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را افزایش کنید. اکنون آرد، نشاسته و بکینگ پودر را با هم الک کرده و وسط آن را سوراخ کرده و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ نرم شده و کره را افزایش کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.اکنون چانه بندهای کوچکی از خمیر درست کرده و به شکل دایره باز کنید. اکنون مقداری از مخلوط بادام و هویج را در مرکز هر خمیر قرار دهید و لبه های آن را به هم بچسبانید.اکنون خمیر آماده شده را در سینی چرب شده قرار دهید و خمیر را به مدت حدود 25 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.اکنون روی پنجره سیمی کیک را خنک کنید و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …