خواص آب پنیر

از خواص آب پنیر سم زدایی از کل بدن است

آب پنیر را اغلب ما در منزل هایمان دیده ایم که پس از پایان شدن پنیر اغلب آب آن را دور می ریزند.

آب پنیر را اغلب ما در منزل هایمان دیده ایم که پس از پایان شدن پنیر اغلب آب آن را دور می ریزند. ولی لازم است بدانید که آب پنیر به عنوان معجزه ای در هرخانه می باشد خواص بی نظیری دارد.

خواص آب پنیر در پایان جهان اثبات شده است که برای درمان بیماری های مختلفی از جمله سوزش ادرار و کلیه مناسب است.

خواص آب پنیر تا حدی است که دو ضرب المثل ایتالیایی درباره ی آن وجود دارد: «اگر می خواهی سالم و پرکار بمانی، آب پنیر بخور.» و «اگر انسان ها هر روز آب پنیر بخورند، دکترها بلاتکلیف می شوند.» از جمله نفع های بی شماری که برای آب پنیر برشمرده اند، می توان به این موارد اشاره کرد:

بالابَرنده ی سرعت هضم غذا، بهترین ضدیبوست، بهترین کاهش دهنده ی وزن، بهترین ازبین برنده ی سلولیت، بهترین پایین آورنده ی چربی خون، بهترین تنظیم کننده ی قند خون، بهترین تنظیم کننده ی فشار خون بالا، بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران، بهترین مکمل غذایی برای سال مندان، دارای تاثیر آنتی اکسیدانیِ فوق العاده، مفید در رشد و تقویت استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به دفع سنگ کلیه، کمک به دفع سنگ صفرا، درمان تورم مفاصل دست و پا، مفید برای افرادی که از خوردن مواد حاوی پروتئین منع شده اند.

این پروتئین سرشار از مواد مغذی و اسیدهای آمینه است و قدرت، اندازه و توده ی عضلانی بدن را افزایش می دهد. اگر آب پنیر «افتیمون» خورده شود، مسهل سودا بوده و تلخی صفرا را دفع می کند. به علت رقت و لطافت، نیروی آن زیاد است، اخلاط شدید را آرام می سازد، نرم کننده ی جرم بیماری زاست و ماده ی بیماری زای مقاوم را به تدریج، تجزیه و حل می کند. این دارو از نظر خاصیت گرم است. مسهل و بازکننده، مدر و تسکین دهنده ی حالت های التهاب است. در بیماری شدید سوداوی، مالیخولیا، داءالفیل، سوزش ادرار و بی‌حالی کلیه ها و کمک به انجام عمل آن ها، ضدسنگ، ضدزخم مثانه، درمان خراش های تازه و کهنه و کم سویی چشم کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید:  خواص سنجد + خواص پودر سنجد

خاصیت اصلی آب پنیر، سم زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در پایان عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز بدن پاک سازی می کند؛ به همین دلیل، در درمان انواع لک های پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاج ها و انواع اختلال های خلقی مفید است.

امروزه به دلیل آلودگی هوا و استفاده از انواع غذاهای کارخانه ای، میزان سموم موجود در خون و کبد زیاد است. توصیه می شود افراد سالم نیز به نوشیدن آن مداومت داشته باشند. مصرف آن در همه ی سنین بلامانع است. پروتئین های آب پنیر، پس از قرار گرفتن در محیط اسیدی معده، سریع از معده ردشدن کرده و به روده ی کوچک می رسند. این پروتئین ها در آن جا هیدرولیز شده و بهتر از کازئین جذب می گردند. جای شگفتی است که این ماده ی خوراکی، تنها در مراکز فروش مکمل های بدن سازی یا داروخانه ها یافت می شود.

آب پنیر به حفظ وزن بدن کمک می کند، درست است که سایز بدن گاهی مهم است اما مطمئنا می دانید که حفظ وزن سالم برای بدن مهم تر است. پروتئين او می تواند راه حلی سالم و خوشمزه برای حفظ توده‌ی بدنی بدون چربی تان باشد. زیرا پروتئین او اشتها را سرکوب می کند و شما را قادر می سازد کالری دریافتی تان را کنترل کنید.

آب پنیر، دارای مقادیر زیادی مواد معدنی، به ویژه کلسیم است و ویتامین های محلول در آب آن، مثل ویتامین B2 و B6 نیز بیش تر است؛ بنابراین به فردی که باید چربی و پروتئین کمی مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، توصیه می شود. ویتامین و آب معدنی موجود در آب ماست، بدون ایجاد کمبود مواد مغذی، لاغرشدن را تسهیل می کند.

خواص آب پنیر,خاصیت آب پنیر

آب پنیر به حفظ وزن بدن کمک می کند

بیشتر بخوانید:  آشنایی با روش پخت ماهی

محافظت در مساوی سرطان رادیکال های آزاد بزرگ ترین بدخواه شما هستند چرا که دلیل اصلی ایجاد سلول های سرطانی به شمار می روند. پروتئین او یک محافظ طبیعی در مساوی سرطان است، زیرا حاوی آمینواسیدهایی است که می توانند آنتی اکسیدان های ابرقدرتی بسازند که به خوبی با رادیکال های آزاد مبارزه کنند.

علاوه بر این، هضم غذا را تندی می بخشد. وقتی پنیر را در آب نمک می اندازیم، بهترین و مفیدترین عناصر آن، از جمله کلسیم را داخل آب کرده و دور می ریزیم و چیزی می خوریم که خاصیت درمانی ندارد. خوردن ماست های ترش شده هم، گاهی خطرناک و زیان آور است.

برای تهیه ی یک مسهل برای افرادی که یبوست دارند، باید هندوانه ای را نصف و هسته های آن را خارج کنید؛ سپس گوشت آن را سوا کرده و با نیم لیتر آب ماست، به شکل پوره درآورید. با افزودن وانیل و شکر، مزه ی آن را بهتر کنید. گفتنی است کسانی که یبوست ندارند باید از مصرف آب ماست به این شکل خودداری کنند؛ زیرا سبب اسهال می شود.

تولید یک جای گزین برای شیر مادر، زیاد مباحثه برانگیز است. نوزادان، روزانه سه گرم لاکتوفرین در هفته ی اول زندگی مصرف می کنند. نوزادی که از شیر مادر تغذیه می کند، از نوزادی که شیرخشک می خورد، میکروفلور روده ای غنی تری دارد و بیفیدوباکتریا و لاکتوباسیل موجود در روده ی این نوزادان، به خوبی از کلونیزه شدن میکروب های بیماری زا پیشگیری می کند.

پودر آب پنیر، به علت داشتن لاکتوز و پروتئین، عامل مهمی در زورمند کردن آرد و کاهش ايفاي نقش نشاسته ی گندم است و می تواند سهمی در کاهش بیاتی نان داشته باشد. افزودن سه درصد پودر آب پنیر به آرد نان سنگک، بهترین عاقبت را از لحاظ معطلی در بیاتی، افزایش حجم و خوش رنگی نان، با خواص رئولوژیک نشان می دهد.

بیشتر بخوانید:  چگونه پوست ماهی را جدا کنیم؟

طرز تهیه آب پنیر

یک لیتر شیر طبیعی را به مدت ۲۰ لحظه جوشانده و پس از این اجازه دهید تا کمی حرارت از دست داده و نسبتاً ولرم شود سپس یک استکان سرکه خرما(توجه داشته باشید که می توان برای تهیه آب پنیر از سرکه انگور و حتی از آب لیمو نیز استفاده کرد، اما برای داشتن بهترین تاثیر از سرکه خرما استفاده کنید) را به شیر افزایش کرده و به مدت ۱ الی ۲ ساعت کاسه را کنار گذاشته تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است را با این کار سوا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید.

نکات مهم

• آب تهیه شده به هنگام فرآیند تولید ماست نیز خواص ذکر شده را داراست که می توان با استفاده از پارچه آن را از ماست سوا و مصرف کرد.

• می توان مقدار شیر را به میزان بیشتر در نظر گرفته و مقدار بیشتری آب پنیر را برای مصرف حداکثر یک هفته تهیه نمود.

• برای نگهداری آب پنیر از ظروف فلزی استفاده نکنید.

• افرادی که گرفتار مشکلات روده ای مشابه “کولیت روده(سندروم روده تحریک پذیر ibs” هستند نباید از آب پنیر استفاده کنند.

• آب پنیر حاوی لاکتوز است، بنابراین افراد گرفتار به عدم تحمل لاکتوز باید از مصرف آن خودداری کنند.

• هر چند مصرف این ماده حیاتی برای بدن لازم است باید مصرف را به ازای هر دو هقته یک هفته بریدن کرد تا سبب تنبلی روده نشوید. منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …