خواص بادام و پسته

خواص بادام و پسته,آشنایی با خواص بادام

بادام بیماری های تنفسی را کاهش می دهد.

پایان مواد غذایی حاوی مواد شیمیایی هستند که بر بدن انسان تاثیر شیمیایی و فیزیکی دارند. این محصولات دارای خواص مفید و گاهی مضر هستند. آجیل هایی مشابه بادام و پسته از جمله خوراکی هایی هستند که متخصصان تغذیه توصیه می کنند که همیشه در سبد غذایی هفتگی برای آن ها رزرو شود، بنابراین با مصرف به مقدار مناسب، اندام ها و بافت های بدن به مواد معدنی و ویتامین های لازم برای عملکرد بهینه

در این مقاله قصد داریم فواید و مالیات این دو غذای مغزی را آشکارا کنیم تا با دانستن اثرات آن ها بتوانید سلامت خود را حفظ و افزایش دهید و از برخی بیماری ها یا بیماری های مرتبط با آن پیشگیری کنید و بدانید که چه بیماری هایی را درمان می کنند.

روزی 4 رقم بادام بخورید. بادام سرشار از انرژی و کالری میباشد. با این حال، منبع خوبی از کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و ویتامین های B1، B2 و B3 میباشد. همچنین حاوی چربی های غیر اشباع، نشاسته و پروتئین میباشد.البته به گفته متخصصان طب سنتی استفاده از بادام خام فواید زیادی ندارد پس بهتر میباشد بادام خام بخورید تا بیشترین بهره را از داشته های او ببرید.پایان اقبال های درخت از جمله گل ها، برگ ها، میوه ها و حتی پوست آن در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفته میباشد که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود.

از آنجایی که سرشار از چربی های غیراشباع میباشد، برای کاهش بیماری های قلبی و عروقی مفید میباشد.

از آنجایی که کالری بالایی دارد، می تواند احساس سیری را در شخص افزایش دهد و با کاهش اشتها به کاهش وزن کمک کند.

پتاسیم موجود در آن علاوه بر حفظ تساوی فشار خون و تنظیم ضربان قلب، می تواند برای کسانی که فشار خون بالا یا تپش قلب دارند مفید باشد.

بادام شیرین به تقویت قوای جنسی کمک می کند. التهاب سیستم تنفسی را کاهش می دهد.

به دلیل داشتن منبع آنتی اکسیدان برای درخشندگی و شفافیت پوست و حفظ شادابی آن ضروری میباشد.

ماساژ پوست با روغن بادام سبب سلامت تورم و سوختگی پوست و کاهش خارش در کودکان گرفتار به سرخک یا مخملک می شود.

اسید فولیک موجود در آن می تواند بخت حاملگی را افزایش داده و سپس به تشکیل سلول ها و رشد جنین کمک کند.

بیشتر بخوانید:  خواص نان سنگک

ویتامین های B و منیزیم موجود در آن می تواند آسایش را افزایش دهد. کلسترول بد را کاهش می دهد.

مالیدن روغن بادام شیرین به پشت سالمندان سبب تسکین کمردرد می شود. روغن آن داروی خوبی برای افرادی میباشد که از یبوست رنج می برند.

روغن بادام برای افرادی که از بی خوابی رنج می برند نیز مفید میباشد و به عنوان یک قرص خواب آور عمل می کند.

هفته ای یکبار ماساژ مو با روغن بادام سبب کاهش ریزش مو می شود. از آنجا که سرشار از فیبر میباشد، می تواند دفعات یبوست در دوران حاملگی را کاهش دهد.

اثرات مخلوط کردن بادام با مواد دیگر اجداد ما روغن بادام را با شکر و کثیر مخلوط می کردند و برای نرم کردن سینه و رفع سرفه خشک استفاده می کردند. از مخلوط دانه‌های میوه شیرین و عسل برای تسکین درد کبد و بیماری‌های کلیوی استفاده می‌کردند و همچنین به مادران باردار توصیه می‌کردند که علاوه بر کاهش آلرژی و سوء هاضمه، پنج رقم بادام را در آب بجوشانند و بعد از مالیدن پوست آن را بخورند. . سالم تر بودن

اخیراً محققان دریافته‌اند که خوردن این گونه بادام‌ها با خیساندن آن‌ها و استفاده از آن‌ها به این روش، علاوه بر این که به عنوان یک راه ممکن برای پیشگیری از مسمومیت مادر در دوران حاملگی در نظر گرفته می‌شود، سبب تقویت استخوان‌ها و تقویت سیستم عصبانی می‌شود. بچه از مادرش خواهد آمد

با جوشاندن برگ بادام و حل کردن آن در آب، محلولی به دست آوردند که پس از صاف کردن و نوشیدن برای درمان کمبود کبد و پیشگیری از مشکلات و ناراحتی های کبدی استفاده می شد. برای کاهش درد پوست بادام را دم می کردند. از برگ های تازه یا خشک نیز استفاده می شد.

خواص و روش های تهیه شیر بادام برای به دست آوردن شیر بادام که خواص زیاد زیادی نیز دارد، می توانید بادام خام و تصفیه نشده را آسیاب کنید تا به پودر تبدیل شود که می توانید به نسبت مساوی با شکر مخلوط کنید. سپس به اندازه کافی آب به این مخلوط افزایش کنید تا شیر ایجاد شود. برخی از خواص شیر بادام به شرح زیر میباشد.

خشکی دهان و زبان را رفع می کند. در صورتی که حلق به دلیل سرفه های زیاد یا شدید سفت شده باشد، مسکن ها و خلط آورهای گلودرد خوب هستند.

بیشتر بخوانید:  کنترل استرس با گردو + خواص روغن گردو

ناراحتی گلو و حنجره را کاهش می دهد. تنگی نفس را به خصوص در افراد مسن کاهش می دهد.

سنگ ها را از مثانه خارج می کند. به عنوان یک آبرسان طبیعی برای بدن در نظر گرفته می شود.

می توان از آن برای نرم کردن پوست و زیبایی و طراوت آن استفاده کرد.

اثرات بد بادام: مشابه بسیاری از غذاها، بادام نیز می تواند برای سلامتی مضر باشد. بنابراین قبل از خوردن آن باید بدانید که خوردن آن زیاد کند میباشد و خوردن زیاد آن سبب احساس سنگینی معده می شود و برای افرادی که معده ضعیفی دارند مناسب نیست.

خواص بادام,خاصیت داروئی بادام

بادام بیماری های تنفسی را کاهش می دهد.

از پسته غافل نشوید. این عضو محبوب سبد آجیل که همه به آن نیاز دارند، سرشار از مواد معدنی میباشد که برای بدن مفید میباشد و سلامتی را حفظ می کند. در پسته کلسیم، پروتئین، فسفر، آهن، پتاسیم، ویتامین های A، E، B1، B3 و B6 ذخیره می شود که به همین دلیل دارای مزایایی از جمله خواص زیر میباشد:

او افراد گرفتار به کم خونی را درمان می کند. مغز را تقویت می کند و ذهن را بهتر کار می کند که برای دانش آموزان مفید میباشد.

اعصاب را آرام می کند. دندان ها را تقویت می کند، خراش های دهان را کاهش می دهد، دندان ها را تقویت می کند، به ویژه برای کسانی که از بوی بد دهان رنج می برند.

از آنجایی که حاوی مقدار زیادی فسفر میباشد، به افزایش هوش و تمرکز ذهنی کمک می کند.رفع خستگی و پیشگیری از بی‌حالی و بی حالی

اگر پیر یا جوان غذا می خورید، پیشگیری از پوکی استخوان در میانسالی یا پیری زیاد مهم میباشد.

برای کسانی که می خواهند اندامی زورمند داشته باشند خوب میباشد. همچنین نه تنها در ورزشکاران بلکه در افراد رایج نیز راه خوبی برای پیشگیری از کشیدگی عضلات میباشد.

پوست نازک پوشاننده دانه های پسته یرقان و طحال را درمان می کند. به دلیل پتاسیم موجود در آن، ضربان قلب یا ضربان قلب را متعادل و تنظیم می کند.

داروی مفیدی برای کاهش فشار خون محسوب می شود. علاوه بر این به دلیل وجود آهن می تواند کم خونی و رنگ پریدگی ناشی از آن را درمان کند.

بیشتر بخوانید:  خواص آجیل های عید که نمی دانستید

افرادی که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند یا به عبارتی گوشت نمی خورند، می توانند بخشی از پروتئین مورد نیاز بدن خود را از این منبع غذایی تامین کنند.

فیبر زیادی در پسته وجود دارد که سبب می شود روده ها به خوبی کار کنند. بینایی و سمت چشم را تقویت می کند.

منیزیم، مس و ویتامین های گروه B موجود در آن می تواند اثربخشی سیستم ایمنی بدن را افزایش دهد.

اگر سرما خورده اید، پسته درمان کننده میباشد.پسته به دلیل داشتن منابع آنتی اکسیدانی از بروز برخی سرطان ها پیشگیری کرده یا آن را به تاخیر می اندازد.

یکی از منابع خوب برای متعادل کردن ترشحات تیروئید محسوب می شود. اگر می خواهید پسته ای که می خورید تاثیر بیشتری داشته باشد، به یاد داشته باشید که از نوع تازه یا لااقل نوع بو داده نشده استفاده کنید.

درمان طبق سنت گذشتگان ما با افزودن پوست سبز پسته از آن به عنوان داروی گیاهی برای رفع حالت تهوع و استفراغ استفاده می کردند. این چای برای درمان اسهال نیز استفاده می شود، اما یکی از موارد مصرف آن زمانی میباشد که فردی از سکسکه طولانی مدت رنج می برد. پوست آن جوشانده شد و یک فنجان از این نوشیدنی را به او داد.

در روش قدیم، جوشانده برگ و پوست آن می تواند به کسانی که اغلب احساس خارش در باسن دارند کمک کند.

مضرات پسته: پشت لب های خندان پسته ممکن میباشد برای برخی افراد مضراتی وجود داشته باشد.

به عنوان مانند، این آجیل ها به دلیل طبع گرمی که دارند، خطر تورم و آکنه را افزایش می دهند و برای کسانی که آلرژی دارند مناسب نیستند. به دلیل وجود چربی زیاد، برای کسانی که معده ضعیفی دارند نیز خطرناک میباشد.افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند، خوردن پسته ممنوع میباشد.

افراد گرفتار به دیابت و نقرس نیز نباید از آن استفاده کنند. متخصصان طب سنتی معتقدند افرادی که از نارسایی کلیه رنج می برند تا زمانی که با این مشکلات مقابله نکنند از مصرف پسته پرهیز کنند.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …