میوه گیلاس+ خواص

گیلاس,میوه گیلاس,خواص گیلاس

گیلاس یک میوه تابستانی می باشد.

شناخت میوه گیلاس + ویژگی های گیلاس.

گیلاس؛ میوه های تابستانی کوچک خیلی خوش طعم، مفید، پرآب، گرد با دم بلند یا کوتاه و دارای گوشتی نرم، شیرین و پرآب به رنگ های مختلف از زرد تا قرمز پررنگ در کنار هم و در پایه گرد و سفت هستند.

نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده (Rosaceae) می باشد. درختان گیلاس بدون خار و دارای میوه های یک دانه هستند. گیلاس میوه‌ای کوچک، گرد و ملین می باشد که هنگام چیدن قرمز یا سیاه می‌شود و هسته دارد. در واقع سه نوع گیلاس در طبیعت وجود دارد: قرمز، سیاه و زرد.

گیلاس همیشه رسیده چیده می شود زیرا بعد از چیدن گیلاس رشد خوبی ندارد و تنها 1 تا 3 روز می توان آن را به خوبی نگهداری کرد.

موارد مصرف گیلاس: بهتر می باشد گیلاس را بعد از چیدن از درخت تازه مصرف کنید. آنها اغلب از گیلاس مربا یا ژله درست می کنند زیرا نمی توان آنها را تازه نگه داشت، اما گیلاس را می توان منجمد کرد. البته بهتر می باشد ابتدا دانه های آلبالو را سوا کنید.

فواید آلبالو: طبق آخرین و بهترین اطلاعات، مشخص شده می باشد که گیلاس منبع آنتی اکسیدان می باشد.گیلاس یک غذای رایج در عصر حجر بوده و باستان شناسان بقایای گیلاس را در غارها و پناهگاه های تخته‌سنگ ای یافته اند.

انواع گیلاس.

ارزش غذایی گیلاس,خواص دارویی گیلاس,در مورد گیلاس

درختان گیلاس بدون خار و دارای میوه های یک دانه هستند.

گیلاس شیرین (Prunus avium) میوه‌ای یکساله می باشد که امروزه علاوه بر خوردن، می‌توان آن را به‌عنوان گیلاس خشک یا آب میوه نیز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:  خواص کدو تنبل

گروه گیاه شناسی زیر درخت گیلاس حاوی: آلو، هلو، بادام و زردآلو می باشد و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از گلبرگ و چوب آن نیز استفاده می شود. برای درک اهمیت این گیاه کافی می باشد بگوییم که از پایان اقبال های این میوه یعنی گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه آن در پزشکی و صنعت استفاده می شود.

ارزش غذایی گیلاس: هر 100 گرم گیلاس (حدود 14 گیلاس) حاوی مواد زیر می باشد:

انرژی 06.72 کیلو کالری نقطه ای 74.80 گرم کربوهیدرات 60.16 گرم پروتئین 1.21 گرم 78.1 میلی گرم پتاسیم 223.3 میلی گرم منیزیم 11.76 میلی گرم

و سایر مواد معدنی

خواص گیلاس:

گیلاس سیاه,هسته گیلاس,گیلاس خشک

آلبالو برای کلیه ها مفید می باشد.

• گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی می باشد و در عملکرد روند پیری را به تاخیر می اندازد.

کاهش خطر بیماری قلبی یکی از خواص سلامتی گیلاس می باشد.

• فلاونوئیدهای موجود در گیلاس از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد پیشگیری می کند.

• درمان مناسب برای آرتریت، روماتیسم، واریس و آرتریت.

• گیلاس را می توان به عنوان ماسک استفاده کرد و چین و چروک های پوست را کاهش داد.

• آلبالو برای کلیه ها مفید می باشد و به دفع سموم از بدن کمک می کند.

• آلبالو سوخت بدن را افزایش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.

• سیستم عصبانی را آرام می کند و با تولید هورمون های شادی در بدن حال ما را بهتر می کند.

• آلبالو کم چرب و فیبر بالایی دارد و برای تصفیه خون در دستگاه گوارش خیلی مفید می باشد.

بیشتر بخوانید:  خواص آجیل های عید که نمی دانستید

• آلبالو همچنین برای عملکرد منظم قلب، روده و معده خیلی مفید می باشد.

• یکی از فواید میوه گیلاس تقویت قوای ذهنی می باشد.

• افرادی که گوشت زیاد می خورند و خون اسیدی دارند می توانند از گیلاس استفاده کنند زیرا فشار خون را بالا می برد.

• آلبالو برای کاهش وزن مفید می باشد.

میوه گیلاس ویتامین C زیادی دارد.

• گیلاس چربی اشباع شده خیلی کمی دارد و کلسترول ندارد.

• گواتر مزمن تا حد زیادی با خوردن گیلاس کنترل می شود.

• آلبالو برای سنگ کلیه مضر می باشد و مصرف آن برای مبتلایان به دیابت و آرتروز توصیه می شود زیرا میوه نشاسته ای کوچکی می باشد و قند آن برای بدن مضر نیست دیابت (البته این نکته نیز تاکید می شود که در صورت مصرف در مقدار توصیه شده توسط متخصص تغذیه).

• گیلاس چربی اشباع شده خیلی کمی دارد. بدون کلسترول (مشابه سایر گیاهان)، بدون سدیم، سرشار از فیبر، سرشار از ویتامین C.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …