مواد لازم برای مربای زردآلو: 1 کیلوگرم زردآلو 600 گرم شکر زعفران آب شده (در صورت میلکردن) 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای زردآلو: طرز تهیه مربای زردآلو ابتدا به روش دیگری: زردآلوها را بشویید و هسته آن را سوا کنید و سپس به دو نیمه تقسیم کنیدشکر را روی زردآلوها بریزید و بگذارید 1 روز بماند. روز بعد یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به قابلمه افزایش کنید و بگذارید تا بجوشد. وقتی مربا به غلظت لازم رسید زعفران آب شده را افزایش کنید و بگذارید تنها 5 لحظه بجوشد و از روی حرارت بردارید نکات تهیه مربای زردآلو: این مربا به دوران پخت خیلی کمی نیاز دارد و اگر زیاد بجوشانید زردآلو می شود له شده و مربا تبدیل به مربا می شود، در صورت میلکردن می توانید از خلال پسته یا خلال بادام نیز در این مربا استفاده کنید. این مواد را در آخرین مراحل پخت افزایش کنید. .
طرز پخت مربای زردآلو
انواع روش های تهیه مربای زردآلو
زردآلو یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل تابستان میباشد. زردآلو منبع عالی بتاکاروتن میباشد که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و از سلامت چشم، پوست، مو، دهان و غیره پشتیبانی می کند. زردآلو را می توان به روش های مختلفی مشابه میوه، کمپوت زردآلو، مربای زردآلو و … استفاده کرد. در این مطلب قصد داریم روش های مختلف تهیه مربای زردآلو را به شما آموزش دهیم دستور شماره یک پخت مربای زردآلو: مواد لازم مربای زردآلو: زردآلو سفت 1 کیلو، شکر 900 گرم، گلاب (پودر هل) 900 گرم ، نصف لیوان زعفران غلیظ آب شده، یک قاشق غذاخوری، یک لیوان آبلیمو (آب لیمو)، یک قاشق غذاخوری (کمی) طرز تهیه مربای زردآلو: برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را داخل آن بریزیم. روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود، وقتی جوش آمد زردآلوها را افزایش کنید و حرارت را کم کنید، می توانید دانه های زردآلو را هم پوست گرفته و خرد کنید و با زردآلوها وصل کنید تا حدود 20 لحظه بجوشد، زیاد هم نزنید چون جوش می زند. له شده سپس گلاب و زعفران را افزایش کرده و بعد از 5 لحظه جوشاندن آتش خاموش می شود.دستور شماره دو پخت مربای زردآلو روش های پخت مربای زردآلو