طرز تهیه مارمالاد سیب + نکات تهیه

طرز تهیه مربای سیب مارمالاد سیب,طرز تهیه مارمالاد سیب,طرزتهیه مارمالاد سیب بیتوته طرز تهیه مربای سیب
پیشه ای می توانید از سیب های زرد و قرمز برای تهیه مربای سیب استفاده کنید. مربای سیب یکی از مرباهای پرطرفدار است که می توانید برای تزیین شیرینی و صبحانه از آن استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه مربای سیب را به دو روش مختلف یاد می گیرید: طرز تهیه مربای سیب با ژلاتین: مواد مربای سیب: 500 گرم سیب * 300-400 گرم شکر * 1 چوب دارچین * نصف لیوان آب * آبلیمو و یک قاشق چایخوری * پودر ژلاتین – نصف قاشق چایخوری گلابیک – یک چهارم لیوان یا کمتر دم کرده زعفران در صورت میل‌کردن به مقدار لازم * مقدار شکر بستگی به شیرینی سیب و میزان شیرینی آن دارد. پودر دارچین بودن مربای شما را قهوه ای می کند.* مقدار آب نباید زیاد باشد زیرا در حین پخت آب خود را از دست می دهد و سپس سفت می شود.* می توانید نوک یک قاشق چایخوری آبلیمو را با 1 قاشق چایخوری آبلیمو جانشین کنید. * از ژلاتین نمی توان استفاده کرد که در این صورت باید اجازه داد مربا کمی غلیظ شود.طرز پخت مارمالاد سیب,روش های پخت مارمالاد سیب,مواد لازم برای مارمالاد سیب طرز پخت مربای سیب
طرز تهیه مربای سیب: ابتدا سیب ها را شسته و پوست و هسته آن را سوا کرده و سپس سیب ها را خرد کنید.آن را در قابلمه بریزید و آب افزایش کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد و آب آن کشیده شود. هر از گاهی هم بزنید تا نچسبد. وقتی آب قابلمه پایان شد و میوه ها خوب پخته شدند، با هر وسیله ای که در دست دارید آنها را خوب له کنید، قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید، شکر و چوب دارچین را افزایش کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. گلاب را در کاسه کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و در کتری بخارپز کنید تا ذرات ژلاتین داخل آن حل شود، وقتی مربا کمی غلیظ شد، ژلاتین و آبلیمو را افزایش کنید و شکیبایی کنید تا به غلظت مناسب برسد. در صورت میل‌کردن می توانید برای رنگ بیشتر در 5 لحظه آخر زعفران دم کرده افزایش کنید. حرارت را خاموش کرده، چوب دارچین را بردارید و مربا را به کاسه دیگری منتقل کنید تا خنک شود. آن را داخل شیشه بریزید و سپس در یخچال قرار دهید.طرز تهیه مربای سیب بدون ژلاتین برای شیرینی مربا: طرزتهیه مارمالاد سیب بیتوته,تهیه مارمالاد سیب,درست کردن مارمالاد سیب طرز تهیه مربای سیب
مواد لازم برای مربای سیب: سیب 500 گرم * شکر 350 گرم آبلیمو 1/3 قاشق چایخوری آب 1 لیوان زعفران در صورت میل‌کردن * شکر 350 گرم (معادل دو لیوان) ) فرانسوی، بند انگشتی قرمز) طرز تهیه مربای سیب بدون ژلاتین: برای تهیه مربای سیب ابتدا سیب ها را بشویید و پوست و هسته آن را سوا کرده و خرد کنید.سپس آن را در قابلمه بریزید و ۱ لیوان آب روی آن بریزید و درب آن را ببندید تا سیب ها بپزند. وقتی سیب ها پخته شدند با گوشت کوب آن ها را بزنید تا کاملا له شوند. و دوباره روی آتش گاز قرار دهید و شکر و جوهر لیمو را به آنها افزایش کنید و آرام آرام هم بزنید تا شکر در آن حل شود. سپس قابلمه را در قابلمه قرار دهید تا آب نریزد، وقتی کمی غلیظ شد زعفران آب شده را افزایش کنید و هم بزنید و اجازه دهید مربایتان سفت و براق شود سپس اجازه دهید مربایتان خنک شود سپس در کاسه ها قرار دهید. آویز کنید و در یخچال بگذارید. می توانید از این مرباهای سیب برای تهیه نبات مربا استفاده کنید. درست کردن مارمالاد سیب,نحوه ی درست کردن مارمالاد سیب,طرز پخت مارمالاد سیب طرز تهیه مربای سیب

نکاتی برای تهیه مربای سیب: چون سیب بینهایت شیرین است، می توانید کمی آبلیمو یا آب پرتقال به آن افزایش کنید تا مربا خیلی شیرین نشود. قاشق را روی دیوارها قرار ندهید زیرا سبب ترک خوردن آن می شود.• حتی زمانی که مربا را داخل شیشه می ریزید، هرگز نباید یک قاشق را در کناره های شیشه قرار دهید زیرا این کار سبب شیرین شدن مربای شما می شود.• قبل از اینکه مربا یا مربا بجوشد باید شکر داخل آن کاملا حل شود تا بعداً شکرک نزند. بنابراین استفاده از ژلاتین ضروری نیست. مربای سیب شما بی رنگ است، می توانید زعفران یا رنگ خوراکی افزایش کنید. برای استفاده از مربا در خمیر مربا، آن را در کاسه دربسته قرار دهید، سپس آن را یک شب در یخچال قرار دهید. . نم مربا به داخل شیرینی رفته و نرم می شود و بین آنها مربا سفت و ژلاتینی می شود و شیرینی لذیذتر می شود و اگر از میوه های ترش مشابه آلبالو برای تهیه مربا استفاده می کنید می توانید 500 گرم شکر افزایش کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز نان کره ای تبریز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …