طرز تهیه کیک آسان


طرز تهیه کیک اسفنجی,طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک اسفنجی آسان

روش های مختلفی برای تهیه کیک اسفنجی آسان وجود دارد که می توانید یکی از دو دستور زیر را به آسودگی بپزید. همانطور که گفته شد برای تهیه کیک و شیرینی باید بینهایت تمرکزفکر کرد و از کیفیت مواد لازم برای کیک 100 گرم آرد 100 گرم شکر 4 رقم تخم مرغ 4 رقم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل، نصف قاشق چایخوری آب جوش، 2 قاشق غذاخوری کارد نمکی* برای هر تخم مرغ به 25 گرم آرد و 25 گرم شکر نیاز داریم، مثلاً اگر کیک 4 رقم تخم مرغ باشد.* اگر می خواهید کیک شما کاکائویی باشد. باید به همان مقدار آرد را کم کنید و در عوض پودر کاکائو را افزایش کنید. سفیده را با نوک چاقو هم می زنیم تا خوب شکل بگیرد تا کاسه شکل بگیرد، نریزید و رزرو کنید. زرده و وانیل و شکر را خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن دو مساوی شود، بینهایت مهم است. آب جوش را افزایش کنید و دوباره هم بزنید.اکنون آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.سفیده و آرد را در دو مرحله افزایش کنید، ابتدا کمی سفیده به زرده افزایش کنید، کمی با لیسک مخلوط کنید، سپس کمی آرد، دوباره سفیده و دوباره آرد را با هم مخلوط کنید، 30 تا 40 لحظه بستگی به اندازه دارد و حجم مواد و قالب اندازه قالب کیک 4 تخم مرغی 16 یا 18 سانتی متر است وقتی کیک آماده شد فر را خاموش کرده و در فر را تا نیمه باز کنید و کیک را به مدت 10 لحظه در فر بگذارید. دقایق. با در باز است و بعد بیرون بیارید طرز تهیه کیک اسفنجی آسان:   طرز تهیه کیک اسفنجی آسان مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی آسان: تخم مرغ 4 رقم، وانیل 2 لیوان، شیر 1 قاشق چایخوری، کره 1 لیوان، یک چهارم پیمانه آرد آسان، ۲ پیمانه بیکینگ پودر، ۲ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه کیک: قبل از تهیه کیک، باید پایان مواد کیک را اندازه بگیرید و آماده کنید زیرا باید کارتان را خیلی انجام دهید. به سرعت تا حباب های آشکار شده از بین نرود در داخل خمیر کیک ایجاد شده است، بله، قبل از آغاز کار، قالب خود را آماده کرده و مواد خود را اندازه بگیرید.ابتدا فر را با دمای 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتیگراد گرم کنید.موادی مثل آرد و بکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط کرده و الک کنید و تخم مرغ ها را به مدت 4 لحظه با همزن برقی روی حرارت میانه ​​بزنید. تمرکزفکر کنید که کمتر از 4 لحظه نباشد، این مرحله یکی از مهم ترین مراحل در این کیک است، اگر با همزن دستی این کار را انجام دهید باید 6 لحظه مدام هم بزنید. برای آسودگی کار می توانید از غذاساز استفاده کنید. با غذاساز به مدت 4 لحظه هم بزنید بعد از 4 لحظه هم زدن تخم مرغ حالت خامه ای و پفکی پیدا می کند و شکر را افزایش می کنیم و دوباره هم می زنیم با همزن برقی یا غذاساز به مدت 5 لحظه هم می زنیم بعد از این مدت حالت پفکی پیدا می کند. ، خامه رنگی شیر و کره را روی اجاق گاز یا مایکروفر بگذارید تا مخلوط شود و کره آب شود اما مراقب باشید شیر نجوشد همین که کره آب شود کافی است. مخلوط آرد را افزایش کنید و چند ثانیه با سرعت کم هم بزنید تا آرد با خامه تان مخلوط شود، شیر و کره گرم را در مخلوط بریزید و دوباره با سرعت کم حدود کمتر از 1 لحظه و تا زمانی که موادتان یکدست شود مخلوط کنید. مایه کیک مایع را در قالب چرب شده و کمی آرد پاشی شده بریزید.و در فر داغ قرار دهید 20 لحظه اول در فر را باز نکنید و بعد از 35 لحظه کیک را کمی جلوتر ببرید.و اگر احساس کردید پخته شده است آن را با خلال دندان داخل کنید، اگر کیک به خلال دندون نچسبید کیک پخته است و از فر خارج کنید، اگر پاکیزه نبود دوباره در فر قرار دهید. روشی برای تشخیص پخته شدن یا نبودن کیک وجود دارد که وقتی زیر آن پخته می شود روی کیک آغاز به تبدیل رنگ می کند بعد از مدت کوتاهی قوس روی کیک می افتد. 10 تا 15 لحظه شکیبایی کنید تا کیک داخل قالب قرار بگیرد و سپس با چاقو کیک را از لبه های قالب سوا کنید.تا زمانی که کاملا خنک نشده سعی نکنید کیک را برش دهید.همیشه کیک را با تیزترین اقبال برش دهید. چاقویی که داری خیال کنید می خواهید یک کیک تولد کامل درست کنید، اگر بتوانید یک کیک پف دار آسان را خوب بپزید، تقریباً در نیمه راه هستید. در کل پایه اکثر کیک هایی که بصورت شغل ای درست می شوند و تزیین می شوند یک کیک اسفنجی آسان است. کیک. . که با شکلات یا وانیل درست می شود. برای مراسم خود می توانید کیک خود را با فوندانت و خامه تزئین کنید. نکته برای تهیه کیک اسفنجی آسان برای تهیه کیک اسفنجی: زرده و سفیده را بهتر است سرد نگه دارید تا به آسودگی سوا شوند.و بعد از سوا کردن آنها را بگذارید به دمای محیط برسند.• اگر می خواهید پودر کاکائو افزایش کنید، وقتی زرده و شکر کاملا کرمی شد، به زرده افزایش کنید.• خیلی ها می پرسند چرا یک جهت کیک پف نمی کند. ? بیکینگ پودر ممکن است به خوبی با مواد خوب مخلوط نشود • چرا کیک شما پف نمی کند؟ هنگام باز کردن بیکینگ پودر باید در عرض سه ماه استفاده شود زیرا در غیر این صورت خاصیت خود را از دست می دهد. بعد از بازکردن بکینگ پودر آن را در یخچال قرار دهید.برای پخت کیک باید اندازه مواد با تمرکزفکر و درستی انجام شود.آرد کیک باید بینهایت مرغوب و تازه باشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز دسر بیسکویتی پاییزی و بدون نیاز به فر





مطلب پیشنهادی



انگشت پیچ یک شیرینی و سوغات سنتی همدانی است که طعمی شبیه به پیچترز و …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …