طرز تهیه چند نوع شیرینی صدفی

پای صدف که گاهی به آن کاپ کیک هم می گویند یک کیک یا کراکر کوچک با بافتی صاف و خوشمزه می باشد. این شیرینی برای پذیرایی در عید نوروز مناسب می باشد. خمیر صدف به آسودگی تهیه می شود اما برای تهیه آن به قالب های صدف نیاز می باشد.مواد لازم برای خمیر صدف: 120 گرم کره، 2 رقم تخم مرغ بزرگ، 1/2 پیمانه شکر، پوست لیمو، 2 قاشق چایخوری وانیل، 1/2 قاشق چایخوری الک شده آرد سفید یک پیمانه (115 گرم) بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری نمک، 1/8 قاشق چایخوری پودر قند در صورت متمایل‌شدن به مقدار لازم برای تزئین طرز تهیه خمیر کونچا یا کاپ کیک با پودر قند: تخم مرغ ها را سوا کنید از یخچال قبل از اینکه به دمای اتاق برسند. ابتدا کره را روی حرارت ملایم یا در مایکروویو ذوب کنید و اجازه دهید تا زمانی که تخم مرغ ها را هم میزنید کمی خنک شود.تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید. شکر را افزایش کنید. 8 لحظه با سرعت بالا هم بزنید. بهتر می باشد از همزن برقی استفاده کنید. (برای درست کردن کلوچه های صدفی هم می توان از همزن دستی استفاده کرد.) پس از هشت لحظه هم زدن، یک مخلوط غلیظ و براق آماده می باشد.وقتی سر همزن را بالا می آورید روی آن آویخته می شود.از این به بعد دیگر نیازی به همزن برقی نخواهید داشت. وانیل و پوست لیمو رنده شده را افزایش کرده و مخلوط می کنیم و آرد الک شده و نمک و مایه مایه شیمیایی را در کاسه دیگری مخلوط می کنیم. مخلوط آرد را در دو مرحله به مخلوط پف صدف افزایش کنید و هر بار به یک سمت برگردانید تا کاملا مخلوط شود.یک چهارم از کل مخلوط را داخل کره آب شده بریزید. به مدت یک لحظه به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس این مخلوط را به مواد اصلی کیک افزایش کنید. دوباره هم بزنید تا صاف و براق شود. روی خمیر را سلفون بپوشانید و به مدت 30 تا 60 لحظه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. بیشتر از این جرم را در یخچال قرار ندهید. چون کره سفت می شود و اجازه نمی دهد کیک در فر پف کند، چند لحظه قبل از اینکه خامه را از یخچال خارج کنیم، فر را با دمای 177 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. بگذارید کاملا داغ شود. دو قاشق غذاخوری کره را آب کنید و کف قالب پفکی را با آن چرب کنید، خمیر پس از ماندن در یخچال پف دار می شود. این نشانه خوبی می باشد. سعی نکنید هوای داخل را خالی کنید. یک قاشق از خمیر را در مرکز هر سوراخ در تابه بریزید.شما نیازی به بازی آن نداریداگر خمیر باقی مانده بود دوباره روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. طرز تهیه شیرینی صدفی,پخت شیرینی صدفی 1 قاشق غذاخوری از خمیر را در قالب ها بریزید و مافین ها را به مدت 10-12 لحظه در فر قرار دهید. خمیر آماده می باشد که با انگشت به آرامی آن را فشار دهید و حالت کشسانی پیدا می کند. بعد از اینکه از فر خارج کردید، یکی دو لحظه بگذارید خنک شوند. سپس قالب را برگردانید. کوکی ها را در بشقاب یا خنک کننده پای بچینید تا از روی حرارت بیفتند. در انتها شکر پودری بپاشید طرز تهیه صدف شیرین با عسل: نحوه پخت شیرینی صدفی, تهیه انواع شیرینی صدفی طرز تهیه صدف شیرین با عسل
مواد لازم برای صدف شیرین: 185 گرم آرد، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده، 2 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری شکر 170 گرم تخم مرغ 3 تکه شیر 1/4 پیمانه عسل 1.5 قاشق غذاخوری کره آب شده 14 قاشق غذاخوری طرز تهیه خمیر صدفی با عسل: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و پوست لیمو را افزایش کنید.شکر و وانیل را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید سپس تخم مرغ و شیر و عسل و کره را به شکر و وانیل افزایش کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مخلوط آرد را کم کم افزایش کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.قالب های صدفی شکل را با کره چرب کنید و داخل آن آرد بپاشید و در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر کوکی بریزید تا 2/3 قالب پر شود. سپس شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 لحظه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی شوند و اگر خلال دندان فرو کنید پاک بیرون بیاید. سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. این شیرینی به بهترین وجه به صورت داغ سرو می شود نکات کلیدی برای درست کردن قنادی ها: • کلوچه های فرانسوی اصیل مشابه برخی از کیک های یزدی پف می کنند. اگر می خواهید شیرینی هایتان این شکلی شود قالب را حدود چهار ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مخلوط خنک شده را داخل فر بریزید و به فر منتقل کنید.معمولا روی این خوراکی های شیرین تنها پودر قند می پاشند. اما می توانید آن را در شکلات ذوب شده بریزید و آجیل خرد شده را برای کیک صدفی زیبا تر افزایش کنید. اما دقیقاً بافت ترد مادلین را ندارد. بهتر می باشد قالب صدف تهیه کنید. با این شکل پوسته می توانید کوکی های دیگری درست کنید.این شیرینی ها را بهتر می باشد در ظرفی نگهداری کنیدطرز تهیه نوع دیگری از پفک صدفی: پفک صدفی یا نیم پف دار با آشکار لایه ای و صدفی و طعمی شبیه به زولبیا و بامیه. این دسر زیبا و خوشمزه را برای افطار درست کنید.  طرز تهیه شربت غذاهای دریایی برای شربت صدف: شکر 3 پیمانه، آب 3 پیمانه، زعفران آب شده 3 پیمانه، گلاب به مقدار لازم، شربت به میزان لازم: برای تهیه شربت، شکر را با هم مخلوط کنید و آب را روی گاز بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود و در آخر گلاب و زعفران را افزایش کنید. و بعد از غلیظ شدن آن را خاموش کنید نکات: می توانید از دارچین یا محلول یا هر چیزی که دوست دارید در شربت استفاده کنید.مواد لازم برای تهیه خمیر پوسته: 3/4 پیمانه شیر، 3/4 پیمانه تخم مرغ، 1 رقم آرد، تقریبا 5-4 پیمانه روغن مایع، 3/4 پیمانه سرکه، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 2 رقم قاشق چای خوری کره، 113 گرم آجیل، 1 فنجان نشاسته، مواد لازم برای تهیه کیک غذاهای دریایی: تخم مرغ، شیر و ماست را مخلوط کرده، سرکه و روغن مایع را افزایش کرده، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده، کم کم به مواد افزایش کنید. مواد را به آرامی مخلوط کنید و وقتی سفت شد با دست ورز دهید.اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد افزایش کنید. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود اکنون خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی برش دهید. حدود 13-14 گلوله خمیر خواهد بود. روی میز آرد نشاسته بپاشید و خمیر را به کمک وردنه بکشید تا به اندازه یک بشقاب شود. قطعا از آرد نشاسته استفاده کنید. زیرا نشاسته ای وجود دارد که سبب می شود خمیر این خمیر به صورت لایه لایه شکل بگیرد. بعد از باز کردن هر خمیر، آنها را روی هم قرار دهید، روی هر خمیر مقدار زیاد کمی آرد نشاسته بپاشید و با دست پهن کنید (از وردنه برای نازک کردن و باز کردن خمیرهایی که روی آنها چیده اید استفاده نکنید. روی هم تا خمیر گرد بزرگی به دست بیاید روش های درست کردن شیرینی صدفی, نکاتی برای تهیه شیرینی صدفی طرز تهیه خمیر لایه بردار شیرینی صدفیه اکنون ابتدا کنید خمیر را از یک جهت بغلتانید و سپس با یک چاقوی تیز با سر صاف (نه دندانه دار) برش بزنید، جا نمی شود. ، سعی کنید آن را ریز برش دهید.سپس هر برش را کف دست بگذارید و با دست دیگر کمی فشار دهید و مغزهای خرد شده را داخل آن قرار دهید.پخت شیرینی صدفی,درست کردن شیرینی صدفی پوست های گردو را بین خمیر قرار دهید، لبه های خمیر را به هم وصل کرده و در سینی قرار دهید. بعد از پایان شدن خمیرها، کره آب شده را با قلم مو روی خمیرها بمالید، سعی کنید با کره خس نزنید چون خمیر را ترد و طلایی می کند و خمیر را لایه لایه می کند، سپس سینی را در فر قرار دهید. 350 درجه فارنهایت به مدت 20-30 لحظه. طرز درست کردن شیرینی صدفی, نحوه پخت شیرینی صدفی طرز قرار دادن کراکر صدفی روی سینی فر بعد از پخت کراکرهای صدفی را از فر خارج کرده و شربت را روی آنها بریزید. شربت باید سرد و شیرینی ها گرم باشند. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …