مواد لازم: 125 گرم کره یا مارگارین، 125 گرم نشاسته ذرت، 2 قاشق غذاخوری آرد، 110 گرم شکر پودری، 5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری وانیل. من از مارگارین روغن جامد استفاده کردم. البته من یک قاشق غذاخوری روغن هم به این مقدار افزایش کردم. کره و پودر قند و وانیل را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا یکدست و غلیظ شود.آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را روی بقیه مواد با هم الک کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود خمیر را داخل قیف بریزید و روی سینی فر که کمی چرب کرده ایم پهن کنید و مقداری پسته یا کنجد به آن افزایش کنید و به مدت تقریبی 10 لحظه در فر با دمای 175 درجه قرار دهید البته چون این خمیر کمی سفت می باشد. یه قاشق روغن افزایش کردم ولی بازم سفت بود اندیشه کنم با قالب کوکی هم میشه قالب زد ولی طعمش خیلی پررنگ بود طعم برنج با کیک کاکائویی داشت. .