طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

درست کردن شیرینی ناپلئونی, نحوه ی درست کردن شیرینی ناپلئونی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
شیرینی ناپلئونی یکی از شیرینی های پرطرفدار میباشد که به آسودگی می توانید آن را در منزل درست کنید.نوعی کیک یا کیک سه لایه با اصل و تاریخچه فرانسوی Mille foie نام اصلی این کیک در فرانسه میباشد. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در بسیاری از کافه های فرانسه با این نام به فروش می رسد. در برخی کشورها مشابه ژاپن ناپلئون در گروه کیک و در برخی دیگر در گروه شیرینی ها قرار می گیرد و ارزش غذایی و کالری ناپلئون در هر 100 گرم 334 کالری میباشد. ناپلئون از خمیری به نام خمیر هزاره درست می شود که ریشه فرانسوی باستانی دارد. به طور سنتی کرم شیرینی فرانسوی بین لایه های این خمیر قرار می گیرد و سطح رویی آن با پودر قند پوشانده می شود. همچنین می توان از آن به جای خامه قنادی، خامه قالب گرفته یا مربا یا مواد دیگر استفاده کرد.همچنین گاهی اوقات برای پوشاندن سطح بالایی موادی مشابه پودر قند، کاکائو، پودر آجیل و یا مایه کیک به صورت راه راه یا طرح های نامنظم به رنگ قهوه ای و سفید استفاده می شود.طرز تهیه خمیر ناپلئونی با خمیر هزارلا: شیرینی ناپلئونی,طرز تهیه شیرینی ناپلئونی طرز تهیه خمیر ناپلئونی
برای تهیه خمیر ناپلئونی می توانید خمیر هزارلا را خودتان تهیه کنید یا از آن استفاده کنید. برای تزیین یک و نیم پیمانه خلال یا پودر پاکتی مصرف کنید پودر قند برای تزیین مراحل تهیه کلوچه ناپلئونی خانگی: برای تهیه کلوچه ناپلئونی می توانید خمیر را برای تهیه در منزل تهیه کنید یا آن را آماده مصرف بخرید. برای درست کردن کوکی ها فر را بپزید و روشن کنید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پاستا هزارلا در اکثر سوپرمارکت ها و خواربارفروشی های بزرگ موجود میباشد. بعد از باز کردن خمیر، بدون اینکه لایه کاغذ زیر خمیر را بردارید، آنها را به همین ترتیب روی سینی فر باز کنید. سپس به کمک چاقو به اندازه ذائقه خود آن را به قطعات مساوی تقسیم کنید.اکنون سینی را در فر قرار دهید و بسته به نوع فر 15-20 لحظه زمانه دهید تا خمیر بپزد. حجم 2 3 مساوی استپس از ور آمدن خمیر سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.همانطور که می دانید نان های وسط این شیرینی خیلی ترد و شکننده هستند که خوردن این شیرینی را کمی سخت می کند. برای لایه های میانی این کیک به مقداری پودر نان هزارلا نیاز داریم پس از بخت های کوچکتر یا نامتقارن استفاده کنید. اگر خمیر شما خیلی پف کرده و کار کردن با آن سخت میباشد، با چاقو به آرامی روی آن ضربه بزنید تا صاف شود و از پودر سوخاری برای لایه های خمیر استفاده کنید. آرد سوخاری را با دست بپاشید. طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا, طرز تهیه ی خمیر هزار لا نکاتی برای تهیه کلوچه ناپلئونی
اکنون خامه قالب گرفته ای را که از قبل آماده کرده اید یا خریداری کرده اید در قیف بریزید. اگر قیف ندارید، مهم نیست، می توانید به آسودگی به این کار ادامه دهید، یک تکه نان را روی سطح صاف قرار دهید و با کمک قیف بدون لوله یا حتی با چاقو، کمی از خامه و یک لایه کاملاً پخش کنید و به خامه آغشته کنید. سپس مقداری پودر نان هزاره را روی لایه خامه بپاشید.و سپس یک لایه دیگر از نان را روی لایه زیرین قرار دهید و با فشار ملایم در جای خود نگه دارید و دوباره مرحله قبل را ازسرگیری کنید.می توانید این مراحل را برای لایه سوم ازسرگیری کنید. هرچه لایه های بیشتری داشته باشد، خوردن آن سخت تر میباشد. این کاملا خوشمزه میباشد سپس روی لایه آخر مقداری خامه بمالید و نان خرد شده را روی آن بریزید و با مقداری پودر قند الک کنید و با پودر پسته و خلال پسته تزئین کنید. با خمیر یوفکا مواد لازم برای خمیر ناپلئونی با خمیر یوفکا: 3-4 ورق خمیر یوفکا خامه 1 پیمانه پودر قند به میزان لازم پودر پسته به میزان لازم طرز تهیه خمیر ناپلئونی با خمیر یوفکا طرز تهیه خمیر ناپلئونی با خمیر یوفکا. ابتدا خمیر را ورز دهید از فریزر بیرون بیاورید تا یخ بزند، برای بهترین عاقبت بهتر میباشد حدود 12 ساعت قبل از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید سپس آن را لایه لایه تا کنید تا خمیر داخل شود. یک نوار، هر کدام این نوارهای خمیر حدوداً 8 لایه میباشد و کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و توده ها را داخل آن می گذاریم. فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید و خمیر را حدود 10 لحظه در فر قرار دهید.مراقب باشید خودتان به آن سر بزنید چون درجه حرارت فرها گوناگون میباشد، مراقب باشید خمیرتان نسوزد و تنها حالت خشک و مقدار کمی برشته شود.سپس آنها را از فر در آورید، هر کدام از این نوارها را به قطعات کوچکتر برش دهید، پس از سرد شدن، خامه قالب گرفته را بین خمیر خود با چاقو بمالید، هر لایه خمیر لازم نیست یک لایه خامه باشد، حدود 3 رج. خامه در وسط کافی میباشد. بعد از گذاشتن کرم لایه های دیگر را روی آن قرار دهید. روی سطح کار یک لایه خامه بگذارید و هنگام برش پودر سوخاری را روی خامه بریزید و با صافی روی خمیر کمی پودر قند بپاشید و با کمی پودر پسته تزئین کنید.* هر خمیر حدود 24 لایه خمیر دارد و 3 -4 لایه خامه طرز تهیه خمیر هزار لای: شیرینی زبان,طرز تهیه شیرینی زبان طرز تهیه خمیر هزار لا

مواد لازم برای خمیر هزار لا: 350 گرم هزار لا مارگارین 1 گرم نمک 2 گرم روغن مایع 75 گرم آرد 750 گرم آب سرد 275 گرم طرز تهیه خمیر هزار لا: آرد و جوهر لیمو را با هم مخلوط کنید سپس آب را کم کم افزایش کنید، وقتی خمیر شکل گرفت روغن و نمک افزایش کنید، در صورت نیاز به آب آب افزایش کنید. خمیر را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.ممکن میباشد کم و بیش به آب نیاز داشته باشید، پس هنگام افزایش کردن آب مراقب باشید، خمیر به دستتان نچسبد، سپس آن را به شکل چانه بزرگ در آورید و با یک چاقوی تیز وسط آن را نشان + بزنید و روی خمیر را با نایلون بپوشانید. و در یخچال قرار دهیدحالا مارگارین هزارلا را بین دو جوراب نایلونی قرار دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید. پس از سفت شدن مارگارین خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه باز کرده و خمیر را باز کنید سپس مارگارین را روی خمیر قرار دهید و خمیر را دور مارگارین بچرخانید تا کره بین خمیر قرار گیرد و همه جا قابل مشاهده نیست و با وردنه صاف می شود. آرد اضافی را از خمیر خارج کرده و با وردنه حرکات آرام انجام دهید و خمیر را پهن کنید. آرد اضافی را با قلم مو از روی خمیر بردارید و روی لبه های بالا و پایین خمیر قرار دهید و خمیر را از وسط تا کنید تا خمیر در 4 لایه آماده شود و سپس در ظرفی قرار دهید و با نایلون بپوشانید. .بگذارید داخل یخچال بعد از 20 لحظه خمیر را خارج کرده و باز کنید و در صورت نیاز کمی آرد پاشیده و با وردنه باز کنید و لبه های بالا و پایین را دوباره تا بزنید و نایلون بکشید و بچسبانید. داخل یخچال، باید این کار را تا 6 بار انجام دهید و بین هر بار 20 لحظه در یخچال قرار دهید.بعد از این مراحل خمیر هزار لایه شما آماده میباشد.از خمیر هزارلا می توانید برای تهیه انواع شیرینی استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترافل رنگی در منزل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …