طرز تهیه نان کرمدار خانگی

درست کردن نان کرمدار,طرز درست کردن نان کرمدار طرز تهیهنان کرمدار خانگی یک نان عالی برای افطار در ماه مبارک رمضان

نان خامه ای نان آسان ای می باشد که می توانید آن را در منزل درست کنید و در وعده افطار خود میل کنید.

مواد تشکیل دهنده خمیر: 50 گرم کره دمای اتاق، 50 گرم شکر آب ولرم، 100 میلی لیتر، خمیر سریع، 7 گرم، یک تخم مرغ، یک قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل، یک پیمانه نان، حدود 250 به 270 گرم مواد لازم برای کرم وانیل: یک زرده تخم مرغ، یک شیر، 125 میلی لیتر، عصاره وانیل، نصف قاشق چایخوری شکر، 35 گرم، آرد، 10 گرم مقدار رنگ زرد زعفرانی (به سلیقه) یک یا دو قطره طرز تهیه خمیر: شکر، نمک، وانیل، مایه خمیر و 250 گرم آرد را با قاشق مخلوط کنید. وسط مواد یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و تخم مرغ و آب گرم را افزایش کنید سپس دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری شود و حدود پنج لحظه خمیر را ورز دهید سپس کره را کم کم افزایش کنید و خمیر را یک بار دیگر ورز دهید. ده لحظه ورز دهید تا خمیر سبک و یکدست شود، اگر احساس کردید خمیر شل شده می باشد، از آرد باقی مانده کم کم استفاده کنید، اما مراقب باشید با استفاده از آرد زیاد، خمیر سفت نشود.کف و کناره های یک کاسه بزرگ را به روغن مایع آغشته کنید، خمیر را ورز دهید، داخل کاسه قرار دهید، روی آن را با کمی روغن مایع چرب کنید، سپس روی کاسه را با سلفون یا پارچه بپوشانید و در جای نسبتا گرم قرار دهید. حدود دو ساعت تا بلند شود و حجمش دو مساوی شودپس از ایستادن، یک مشت بزنید و پفک را از خمیر خارج کنید، سپس خمیر را حدود بیست ثانیه ورز دهید، سپس به قطعات 70 گرمی تقسیم کنید. بند چانه را با پارچه بپوشانید و بعد از اولین چانه ابتدا به شکل دادن کنید. هر بند چانه را با وردنه به شکل مستطیل 8*16 باز کنید. سپس خمیر را از همان سمت پهن کنید. کف سینی فر را با روغن جامد چرب کنید و توده ها را با دوری از هم در سینی بچینید. روی آنها را با پارچه بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا دوباره حجم آنها تحول کند. سپس یک تخم مرغ کامل را با چنگال بزنید و یک یا دو قطره زرده زعفرانی را افزایش کنید و روی خمیر را با قلم مو بمالید و سینی را به مدت تقریبی 10 تا 15 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. روی نان کاملا طلایی و سرخ شده طرز تهیه خامه وانیلی شیر را در کاسه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.زرده را با شکر و آرد با قاشق هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس کمی شیر داغ به مخلوط تخم مرغ افزایش میکنیم و هم میزنیم سپس بقیه شیر را افزایش میکنیم و دوباره همه را مخلوط میکنیم و دوباره روی آتش میگذاریم و هم میزنیم. به طور مداوم تا زمانی که بجوشد و کاملا غلیظ شودپس از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید و به کاسه دیگری منتقل کنید و در پلاستیک فریزر قرار دهید تا روی آن بسته نشود و کاملا خنک شود، وقتی کاملا سرد شد عصاره وانیل را افزایش کرده و از خامه استفاده کنید. از آرد نان فانتزی استفاده کنید. می توانید آن را در نانوایی های نان مجلل تهیه کنید. خمیر سریع را می توانید در شیرینی فروشی ها تهیه کنید. در برخی از دستورها ابتدا خمیر را با آب گرم یا شیر گرم با کمی شکر مخلوط کرده و سپس آماده می کنند. به مواد خمیر افزایش می شود اما در اینجا مستقیماً به مواد خشک افزایش می شود و عملکرد در هر دو حالت یکسان می باشد و فرقی نمی کند از چه روشی استفاده شود. با افزودن کره به خمیر، خمیر کمی شل و چسبناک می شود، اما پس از افزودن پایان کره به خمیر و ورز دادن خمیر، حالت چسبندگی خمیر از بین می رود. آبی که در خمیر استفاده می شود باید ولرم باشد زیرا اگر داغ باشد خمیر بوی ترش می دهد و اگر سرد باشد خمیر عمل نمی کند یا کار سخت می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز حلوای آلبالوی خوش رنگ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …