طرز تهیه نان سوخاری خانگی

پخت نان سوخاری,درست کردن نان سوخاری طرز تهیه نان سوخاری خانگی

نان سوخاری یکی از بهترین نان ها مخصوصا برای کسانی می باشد که مشکلاتی مشابه معده درد دارند. به جای خرید نان تست آماده می توانید آن را در منزل درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان تست خانگی: 280 گرم شکر، 7 تا 8 تخم مرغ، 200 گرم روغن مایع، 90 گرم خامه صبحانه، 100 گرم آب، یک رقم قاشق چایخوری نمک، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، حدود یک کیلو و 300 گرم مایه 80 گرم طرز تهیه نان خانگی: برای تهیه مایه نان خانگی ابتدا آب گرم را در کاسه نظافت بریزید و چند قاشق غذاخوری شکر افزایش کنید. ، مایه را بپاشید و بگذارید تا ور بیاید. سپس چند قاشق آرد را افزایش کرده و کنار می گذاریم و تخم مرغ ها، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را در کاسه ریخته و هم می زنیم تا شکر حل شود. سپس آرد را کم کم افزایش کنید. خمیر پف کرده را افزایش کنید و هم بزنید، خمیر تقریباً کمی چسبنده می شود. تا 2 ساعت در جای گرم قرار دهید. روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، پس از استراحت حجم خمیر تقریباً یک و نیم مساوی شود، آن را تقسیم کرده و در قالب مستطیلی بریزید.فر را با دمای 200 درجه روشن کنیدروی نان را با زرده تخم مرغ و پودر قند بپوشانید و در فر بگذارید تا طلایی شود. سپس از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شدند آنها را برش بزنید و در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …