خواص آرد نخودچی

آرد نخود آردی می باشد که از نخود فرآوری شده بدون نمک تهیه می شود.

ویژگیها آرد نخودچی

ارزش غذایی و کالری آرد نخودچی 387 کالری در 100 گرم می باشد. در واقع ارزش غذایی یک سوم فنجان آرد نخودچی به اندازه یک قرص نان و غلات یا یک تکه گوشت (البته از نوع کم چرب) می باشد و خوردن آن اگر برشته نشده باشد. و شور، برای افرادی که در جویدن لوبیا مشکل دارند توصیه می شود

آرد نخود آردی می باشد که از نخود فرآوری شده بدون نمک تهیه می شود. آجیل ها را خرد یا آسیاب کنید و از صافی زیاد ریز صاف کنید تا صاف و یکدست شوند. از آرد نخود در پخت نیز استفاده می شود.

یکی از آردهایی که در آشپزی ایرانی استفاده می شود، آرد نخودچی می باشد. آیا تا به حال اندیشه کرده اید که این آرد چه تفاوتی با دیگر آردها دارد و چه چیزی آن را خاص می کند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که نخود یکی از غذاهایی می باشد که برای داشتن ترکیب پروتئینی بالا توصیه می شود.

در طبقه بندی غذایی، آرد نخود را حبوبات می دانند و از نخود تازه یا نخود بدون پوست و بدون نمک تهیه می شود.

این آرد عمدتاً در صنعت نانوایی استفاده می شود و اختلاف آن با سایر آردها از نظر مواد مغذی در نوع و اندازه گندم می باشد.در ترکیب آرد برنج میزان آمیلوز و آمیلوپکتین مساوی می باشد در حالی که در آرد تهیه شده از حبوبات میزان آمیلوز بیشتر از آمیلوپکتین می باشد و مایع داخل آن با حل شدن در آب ژلاتینی می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص نیشکر و آب نیشکر

جالب می باشد بدانید که در طی فرآیند تصفیه، مقدار ویتامین B در آرد غلات کم می شود و در عملکرد ارزش غذایی آن کاهش می یابد، اما در آرد نخود به دلیل تصفیه نشدن، مقدار فیبر موجود در آن کاهش می یابد. نوعی فیبر که می تواند در آب حل شود، برای حفظ سلامتی ضروری می باشد، پایدار می باشد و مواد مغذی آن حفظ می شود.

جالب می باشد بدانید ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی به اندازه یک نان و غلات یا یک گوشت (البته خیلی کم چرب) می باشد و اگر برشته باشد و نه. شور، مناسب برای افرادی که در جویدن لوبیا مشکل دارند. ، توصیه شده. در این مواقع می توان به آسودگی آرد نخود را با حبوبات جانشین کرد و شخص با خوردن آن مواد مغذی مورد نیاز خود را به دست آورد. البته میزان مصرف با توجه به نیاز هر شخص و میزان انرژی در معرض هر شخص گوناگون می باشد.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …