طرز تهیه شیرینی پفک بادامی

پخت شیرینی پفک بادامی,درست کردن شیرینی پفک بادامی طرز تهیه شیرینی پفک بادامی

پفکی بادام یک شیرینی پفکی زیبا و خوشمزه میباشد که می توانید به آسودگی در منزل درست کنید.مواد لازم برای تهیه پفک بادام: تخم مرغ 5 رقم، پودر قند 200 گرم، پودر بادام 200 گرم، نصف قاشق چای خوری وانیل، 2 قاشق چایخوری کاغذ روغنی، 2 قاشق غذاخوری پودر پسته 125 گرم آرد استاک طرز تهیه خمیر بادام: تخم مرغ ها را بشکنید، سفیده را از زرده سوا کرده و در ظرفی بریزید، سپس با همزن برقی بزنید. سفیده را بزنید تا کاملا سفت و متورم شود. شکر و پودر وانیل را به سفیده ها افزایش کرده و با قاشق هم می زنیم سپس آرد را کم کم افزایش می کنیم و بعد از کمی هم زدن پودر بادام را افزایش می کنیم و آرام آرام هم می زنیم و روی ورقه پخت را با کاغذ روغنی می پوشانیم و می بندیم و می چینیم. مواد را داخل قیف یا گلوله در سینی ریخته و با پودر پسته تزئین می کنیم. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد از ربع قبل آماده کنید. شیرینی ها را به مدت 15 لحظه در طبقه وسط فر قرار دهید. تمرکزفکر کنید که در فر کمی باز باشد تا رنگ کوکی ها دگرگونی نکند.بعد از اینکه از فر خارج کردید بعد از اینکه کمی خنک شدند از روی کاغذ روغنی بردارید و در کاسه مناسبی قرار دهید.توجه کنید اگر مواد افزایش شد در فریزر قرار دهید تا آب از دست نرود بعد از حاضر شدن فر مواد را خارج کرده مخلوط کرده و در فر قرار دهید.

بیشتر بخوانید:  طرز کیک آجیلی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …