خواص گوشت شترمرغ

گوشت شتر مرغ

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی خیلی بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در معرض است.

نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است (در جدول زیر این مقایسه انجام شده است).

به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی ، افراد گرفتار چربی خون بالا و کسانی که گرفتار چاقی هستند، غذای خیلی مناسبی می باشد.

همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.

این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ سبب شده که این گوشت انتخاب خیلی خوبی برای بیماران قلبی- عروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را رفع سازند.

گوشت شتر مرغ

استفاده از اسید چرب امگا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو اثرگذار است. به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در پیشگیری از لخته شدن دارد. اکثرجیره های غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند.

از سمت دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که گرفتار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد.

شتر مرغ و گوشت آن

بیشتر بخوانید:  خواص انواع توت و تمشک

گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه خیلی خوبی برخوردار است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.

به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصری مشابه روی و منیزیم را داراست.

علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان خیلی چشمگیری ترد بوده و از شایستگی هضم استثنائی برخوردار است، طوری که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در درجه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد شایستگی هضم دارند.

منبع

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …