مواد لازم برای شیرینی بادامی هندوانه ای: 50 گرم بادام، 50 گرم پودر قند، عسل، یک قاشق چایخوری گل رز، چند قطره رنگ خوراکی سبز تیره و سبز روشن به مقدار لازم، چگونه تهیه شیرینی بادام و هندوانه: بادام ها را در آب جوش بریزید و در کاسه را ببندید و بعد از 15 لحظه پوست بادام ها را بگیرید و له کنید تا نرم و خمیر شوند. سپس پودر قند را افزایش کنید و خوب مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری عسل را به مواد افزایش کنید و خوب مخلوط کنید.اگر رب بادام خوب نچسبید قطره قطره گلاب افزایش کنید تا رب یکدست شود.کمی رنگ سبز خوراکی به رب بادام افزایش کنید و مخلوط کنید.گردش کنید و بکشید. چند خط زیگزاگ سبز تیره دور آن با قلم مو.
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای