طرز تهیه شیرینی لطیفه

درست کردن شیرینی لطیفه, نحوه ی درست کردن شیرینی لطیفه طرز پخت شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه یکی از محبوب ترین شیرینی ها

لطیفه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خامه های ایرانی است. ماکارونی لطیفه از دو تکه نان درست می شود که بین این دو تکه نان با خامه پر می شود، احیاناً به دلیل نرمی نان های این خمیر به آن لطیفه، خامه تارتار، نصف قاشق چایخوری شکر، نصف می گفتند. یک فنجان (75 گرم)، بکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری وانیل، 4/1 قاشق چایخوری خامه شکل گرفته، 250 گرم، 25 گرم آرد را کم کرده و به جای آن نشاسته ذرت یا 1 قاشق غذاخوری به آن افزایش کنید، کاغذ روغنی بریزید و کمی چرب کنید. کمی آرد بپاشید و کنار بگذارید. فر را از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید، زرده ها و سفیده ها را سوا کنید، زرده ها را با نصف شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.سفیده را کمی بزنید و پودر قطران را روی آن بریزید و دوباره سفیده را بزنید (پودر قطران در این دسر مهم است چون سفیده را سفت می کند و حالت بهتری پیدا می کند) وقتی سفیده کف کرد شکر را افزایش کنید. کم کم افزایش کنید تا کاملا سفت شود و روی سفیدی تیغه های همزن بماند.سپس سفیده را به مخلوط زرده افزایش کنید و به صورت دورانی هم بزنید، آردی را که با بکینگ پودر مخلوط کرده بودید روی مخلوط سفیده الک کنید و همه مواد را به صورت دورانی مخلوط کنید سپس مخلوط را داخل قیف بریزید. به آسودگی خمیر را درست کنید، آن را روی سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 12 لحظه بپزید. این نان ها بعد از پخت بزرگتر می شوند پس قبل از گذاشتن نان ها در فر آن ها را کوچک کرده و شکر بپاشید و بعد از پخت و خنک شدن نان ها خامه شیرین شده آماده شده را روی نان ها شکل دهید، قبل از ریختن خامه چند قطره بریزید. آب پرتقال (زیاد نزنید چون نان ها خیلی خیس می شوند این کار به نان ها عطر خوبی می دهد) و خامه را با کمک قیف بریزید و نان بعدی را روی آن قرار دهید. طرز تهیه شیرینی لطیفه,پخت شیرینی لطیفه طرز تهیه آب نبات لطیفه

نکاتی برای تهیه آب نبات لطیفه: می توانید در حین هم زدن ۱ قاشق غذاخوری شیر پرچرب داخل خامه بریزید تا خامه سبک شود.• این نان را با استفاده از قیف به شکل گرد کوچک بریزید به گونه ای که قیف را طوری نگه دارید که مایع را تنها در مرکز بریزد، مایع را به صورت چرخشی داخل قیف نریزید.• این نان را می توان به نازکی انگشت درست کرد و برای تیرامیسو استفاده کرد. برای تزیین می توانید از پودر پسته یا ترافل های رنگی استفاده کنید، تمرکزفکر کنید دمای فر زیاد نباشد زیرا سبب سوختن و نپختن شیرینی می شود. دمای فرها گوناگون است. مراقب باشید که آب نبات خود را نسوزانید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …