طرز تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی


تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی, پخت کلوچه زنجبیلی مواد لازم: آردیکا و نصف لیوان پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری زنجبیل پودر شده، یک قاشق غذاخوری جوش شیرین، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری روغن مایع، نصف پیمانه عسل، نصف پیمانه شکر (ترجیحا قهوه ای) )، نصف فنجان تکه های شکلات تلخ و شیرین، نصف لیوان آب گرم، ۲ قاشق غذاخوری شکر سفید، یک چهارم پیمانه طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو، پودر زنجبیل و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری شکر قهوه ای، روغن، عسل و آب گرم را به مدت 2 لحظه با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. مواد خشک و مرطوب را با هم مخلوط کنید. دستان خود را با آب سرد بشویید و خمیر را به مدت 3 لحظه ورز دهید سپس تکه های شکلات را به خمیر افزایش کنید و به ورز دادن ادامه دهید، اگر خمیر چسبناک شد کمی آرد به آن افزایش کنید سپس یک ساعت استراحت دهید، سوا از خمیر. 18 تا 24 بخت از خمیر. گرد قالب دهید، شکر را بپوشانید و در سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.سینی را به مدت 10-12 لحظه در فر قرار دهید و وقتی هنوز نرم شد شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. .



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …