6 طرز تهیه فیلینگ کیک


فیلینگ کیک بدون خامه, فیلینگ کیک چیست, فیلینگ پنیری دستور تهیه چند فیلینگ جذاب
برای کیک و شیرینی. اصطلاح پای فیلینگ به معنای پرکردن لایه های پای است. برای فیلینگ کیک می توانید از انواع خامه، خامه، مربا، شکلات و میوه استفاده کنید و در صورت میل‌کردن روی کیک را با خامه بمالید. گاناش بزنید یا روی کیک را با پودر قند و میوه تزئین کنید. اصطلاح کیک فیلینگ (به انگلیسی Filling Cake) به معنی پرکردن بین لایه های کیک با خامه یا خامه است که به آن کرم زدن کیک نیز می گویند، البته کیک فیلینگ را تنها می توان برای پرکردن بین لایه ها و روی آن استفاده کرد. روی کیک را با خامه یا خامه نپوشانید یا مواد وسطی را انتخاب کنید که کاملا با چیزی که قرار است روی کیک را با آن بپوشانید گوناگون باشد، مثلا وسط کیک را با خامه یا خامه پر کنید و روی کیک را با گاناش شکلاتی بپوشانید. و میوه های مختلف یا حتی پودر قند. انواع کیک های خانگی مشابه کیک اسفنجی، کیک شکلاتی یا کیک شیفون را می توانید با استفاده از انواع فیلینگ کیک به یک کیک خوشمزه و جشن تبدیل کنید.روش خامه کشی و پرکردن کیک های خانگی را قبلا در مقاله طرز تزیین و خامه کشی کیک های خانگی به شما آموزش داده ایم، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه و انواع دستور پخت کیک ها را به شما آموزش دهیم.فیلینگ پنیری مواد لازم برای فیلینگ پنیری پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 230 گرم پودر قند 4 پیمانه کره 115 گرم عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری  طرز تهیه فیلینگ پنیری طرز تهیه فیلینگ پنیری معمولاً شیرینی ها و کیک های هویج ردوله را پر و تزئین می کنند. پنیر شکم پر برای آغاز کار، 2 ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. وقتی پنیر خامه ای کمی هوا و سبک شد، کره مکعبی را افزایش کنید. خامه را حدود 5 لحظه بزنید تا یکدست شود و با هم زدن مداوم عصاره وانیل را افزایش کنید. خامه هایی که به دیواره کاسه چسبیده اند را پاکیزه کرده وسط کاسه قرار دهید و پودر شکر را افزایش کنید و با سرعت کم به هم زدن ادامه دهید. هر بار نصف پیمانه پودر قند افزایش کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود. بعد از تموم شدن پودر شکر، سرعت هم زدن رو زیاد کنید تا خامه کاملا شکل بگیره و جای تیغه های همزن توش بمونه، این مقدار فیلینگ پنیر برای فیلینگ و مایه کیک 24 سانتی کافیه.مواد فیلینگ کیک شکلاتی مواد لازم برای فیلینگ کیک شکلاتی 1 لیوان شیر 1 فنجان پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری نشاسته 2 قاشق چایخوری غرد 1 قاشق چایخوری قوشکار 5 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عصاره وانیل 1.2 قاشق چایخوری چاکرا 50 گرم چاکرا فیلینگ آرد و نشاسته را داخل شیر می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا یکدست شود و به شکل یک گلوله درآید.در صورت لزوم از صافی رد کنید و سس ها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شوند. زرده تخم مرغ و شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر را در حین هم زدن افزایش کنید و وانیل را در آخر افزایش کنید. به هم زدن ادامه دهید تا کرم شکلاتی کاملا غلیظ شود. کره را افزایش کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و وسط کیک را با این خامه شکلاتی پر کنید. فیلینگ بیسکویت گاناش مواد لازم برای صبحانه فیلینگ بیسکویت گاناش 200 گرم کره 20 گرم شکلات تیره خرد شده 250 گرم فیلینگ کیک تولد با طعم موکا, فیلینگ کیک, فیلینگ چیست فیلینگ بیسکویت گاناش طرز تهیه بیسکویت گاناش صبحانه فیلینگ بیسکویت گاناش را برای صبحانه آغاز کنید و در قابلمه کوچکی را که نرم شده آغاز کنید تا به کره برسد جهت دیگر آن را بجوشانید تا بجوشد. خامه را هم بزنید تا کاملا یکدست شود. حرارت را خاموش کنید و شکلات را افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب و یکدست شود. روی قابلمه را سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس به مدت 15 لحظه از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و با همزن برقی هم بزنید تا سبک شود.گاناش را با سر گل داخل قیف بریزید و گاناش را بین لایه های کیک پهن کنید و روی کیک را با توت فرنگی تزئین کنید.فیلینگ کیک بدون خامه مواد لازم برای فیلینگ کیک بدون خامه شیر 1 لیوان پودر قند یا شکر 2 لیوان شیر خشک 1 لیوان وانیل 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو تیره 1 لیوان روغن مایع 1 پیمانه   فیلینگ کیک بدون خامه طرز تهیه فیلینگ کیک بدون خامه اگر این خامه شکلاتی را با روغن مایع درست می کنید، البته می توان آن را لوله کرد، اما بعد از مدتی شکل خود را از دست می دهد، بنابراین اگر می خواهید از ماسوره برای تزیین کیک استفاده کنید، روغن مایع را با کره ذوب شده جانشین کنید. سرد شده شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و شیر را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شیرخشک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و مایع قبلی را کم کم به این مواد افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. در حین هم زدن کم کم روغن را افزایش کرده و خامه را در کاسه شیشه ای دربسته در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد. اگر خامه شکلاتی تیره می خواهید، مقدار شکر را کم کنید.فیلینگ کیک تولد با طعم موکا مواد لازم: فیلینگ کیک تولد با طعم موکا کره: 200 گرم آرد: 5 قاشق غذاخوری شیر خام: نصف لیوان شیر: نصف لیوان پودر قند: 2 فنجان پودر قهوه: 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری قاشق غذاخوری توت فرنگی (برای تزیین) به میزان لازم: شکلات تخته ای برای تزیین به میزان لازم فیلینگ کیک, فیلینگ چیست, فیلینگ درست کردن فیلینگ کی
ک فیلینگ کیک تولد با طعم موکاترز: آرد را دوبار الک کنید و شیر را کم کم افزایش کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.خامه و پودر کاکائو را به مواد افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کاملا غلیظ شود و مواظب باشید خامه نجوشد، قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود، کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است به مدت 2 لحظه خامه بزنید، سپس پودر قند و نسکافه را افزایش کنید. و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود. مخلوط کره را به مواد قابلمه خنک شده افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود و اجازه دهید خامه به مدت 2 تا 15 لحظه در یخچال بماند و شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم آب کنید و توت فرنگی ها را داخل شکلات قرار دهید. و روی توری سیمی قرار دهید تا شکلات بگیرد. بعد از خنک شدن خامه و کیک، کیک را از وسط نصف کرده و با کرم موکا پر کنید، سپس پایان سطح کیک تولد را با کرم موکا پوشانده و صاف کنید و به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا خنک شود. سپس تخته شکلاتی را که روی کیک می ریزید آب کنید و روی آن را با توت فرنگی شکلاتی تزئین کنید.فیلینگ پای ژله ای فیلینگ کیک بدون خامه, فیلینگ کیک چیست, فیلینگ پنیری طرز تهیه فیلینگ پای ژله ای

برای فیلینگ پای ژله ای از قالب هایی استفاده کنید که 2 سانتی متر از قالب پای کوچکتر باشند.کف و دیواره های قالب را با پلاستیک بپوشانید تا یخ بزند و ژلاتین مایع به قطر 2-3 سانتی متر داخل قالب بریزید و به مدت 8 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. فیلینگ کیک ژلاتینی مایع باید غلیظتر از ژلاتین معمولی باشد، مثلا اگر در دستور پشت بسته متن شده 2 لیوان آب، باید تنها 1 و نیم لیوان آب افزایش کنید. لایه ژله را بین لایه های کیک اسفنجی قرار دهید و دور ژله را با وردنه خامه بمالید.در صورت میل‌کردن می توانید یک لایه نازک خامه را نیز بین لایه کیک اسفنجی و ژله پخش کنید.برای رویه کیک اسفنجی ژله را درست وسط کیک قرار دهید و دور آن را با غلتک ستاره ای و با خامه شکل گرفته بمالید. توصیه های لازم برای فیلینگ کیک ها می توانید کیک را با انواع خامه و میوه پر کنید. قبل از پر کردن کیک باید کیک را به میزان و میزان لایه های دلخواه با کاتر کیک دندانه بلند و نان برش دهید. اگر روی کیک پف کرده و گنبدی شکل است، بخت بیرون زده را ببرید تا سطح کیک کاملا صاف شود.اگر می‌خواهید کار خود را آسان‌تر و آسان‌تر کنید، قطعاً از پایه چرخشی برای کار استفاده کنید.کیک شما باید قبل از پر کردن کاملا سرد باشد. قطر لایه های کیک باید دست‌کم 5 سانتی متر باشد. بعد از کلی هم زدن، کیک را باید دوباره در یخچال قرار دهید. برای وسط کیک می توانید از ژله، مربا، مغزها، حلقه های موز یا برش های میوه استفاده کنید تا خوشمزه تر شود. برای فیلینگ پای قطعا از خامه شکل گرفته استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز موس شکلاتی





مطلب پیشنهادی



طرز پخت «آغوزکانا» دسر سنتی مازندرانی آغوزکانا یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه مازندرانی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …