طرز تهیه 3 نوع دسر با عسل

عسل یکی از آن غذاهای خوشمزه ای می باشد که خوردن آن توصیه می شود. قطعا تا به حال به این اندیشه کرده اید که می توان عسل را جانشین شکر کرد یا خیر؟ به مناسبت روز جهانی زنبور عسل طرز تهیه چند غذای خوشمزه که با عسل درست می شود را به شما آموزش می دهیم. اگر طعم عسل را دوست دارید، این غذاهای خوشمزه را امتحان کنید! در بستنی توت فرنگی عسلی از لبنیات در ترکیب این بستنی خوشمزه استفاده نشده و طعم لذیذ موز، توت فرنگی و ریواس به کار رفته در آن طعم جدیدی ایجاد می کند. نکاتی برای درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل, شیوه درست کردن بستنی توت فرنگی با عسل ساخت بستنی توت فرنگی با عسل مواد لازم برای بستنی توت فرنگی با عسل: دو فنجان توت فرنگی خرد شده دو رقم موز رسیده خرد شده دو رقم ریواس خرد شده دو رقم عسل یک چهارم فنجان شیر نارگیل دو سوم فنجان طرز تهیه بستنی توت فرنگی خامه با عسل: موز و توت فرنگی ریواس خرد شده را در ظرفی بریزید تا روی هم نباشند و یک شب در فریزر قرار دهید تا خوب یخ بزند در یک قابلمه کوچک ریواس و عسل خرد شده را روی شعله قرار دهید تا بجوشد. در قابلمه را بپوشانید و بگذارید 10 لحظه بجوشد. مخلوط را چندین بار هم بزنید.ریواس باید نرم باشد و غلظت مخلوط به مربا نزدیک باشد.این مخلوط را در ظرفی بریزید و درب آن را استوار ببندید و یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شود. موز و توت فرنگی یخ زده را در مخلوط کن بریزید تا به قطعات کوچکتر تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به مخلوط افزایش کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست و خامه ای ایجاد کنید بستنی آماده شده را در کاسه مورد نظر بریزید و مخلوط ریواس عسلی را روی آن افزایش کنید و بنوشید کیک پنیر عسلی طعم ملایم مرکبات دارد. و به آسودگی آماده می شود. درست کردن چیز کیک عسل و ماست, شیوه درست کردن چیز کیک عسل و ماست طرز تهیه چیزکیک با عسل و ماست مواد لازم برای تهیه پایه چیزکیک: بیسکویت ساقه طلایی خرد شده، دو فنجان رنده پوست لیمو، یک قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری، کره آب شده، نصف پیمانه عسل و مواد چیزکیک ماست : 500 گرم پنیر خامه ای ماست ایدو با خامه، 3 پیمانه عسل، 1/4 پیمانه تخم مرغ بزرگ، 1 قاشق چایخوری وانیل، پوست لیمو، 1 قاشق چایخوری عسل و چیزکیک با ماست: ابتدا مایه چیزکیک را آماده می کنیم. برای این کار پایان مواد مربوط به پایه تارت را مخلوط کرده و کف قالب بریزید و فشار دهید تا سفت شود.سپس به مدت 10 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه قرار دهید.بگذارید تا زمانی که مواد کیک را آماده می کنید خنک شود، رویه چیزکیک را به این صورت درست می کنیم: پنیر خامه ای، خامه ماست، عسل و وانیل را با همزن آرام مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ را افزایش کنید و دوباره مخلوط کنید. مواد را روی لایه کیک قرار دهید و پهن کنید و به مدت 30 لحظه در فر بگذارید. بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید و به دمای محیط رسید، آن را به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید. می توانید روی کیک را با میوه های تازه تزئین کرده و بنوشید. برای شب زیاد مناسب می باشد. این مافین ها را می توانید با عسل تزیین کنید. نکاتی برای تهیه مافین سیب و عسل, درست کردن مافین سیب و عسل طرز تهیه مافین سیب و عسلی مواد لازم مافین سیب و عسلی: 300 گرم آرد، بکینگ پودر، یک دوم قاشق چایخوری سیب پوست کنده و خرد شده، دو تکه کره آب شده، 130 گرم عسل، 200 گرم شیر، 200 گرم، 50 گرم، تخم مرغ 2 رقم پوست لیمو رنده شده یا دارچین به سلیقه طرز تهیه مافین سیب و عسل فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید قالب مافین را آماده کنید مواد خشک را با سیب های خرد شده در ظرفی مخلوط کنید کره را آب کنید. یک کاسه جداگانهعسل افزایش کنیداگر عسل خیلی غلیظ می باشد، آن را کمی گرم کنید تا روان‌تر شود. شیر و پوست لیموی رنده شده را افزایش کرده و تخم مرغ ها را به مواد خشک افزایش کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را افزایش کنید و حدود دو سوم فنجان های مافین را پر کنید و به مدت 25-30 لحظه بپزید. وقتی مافین را فشار دادید باید به حالت اولیه برگردد. مافین عسلی شما آماده می باشد.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آبغوره خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …