طرز تهیه شیرینی سرغربیلی


سرغربیلی سوغات گرگان, نحوه تهیه شیرینی سرغربیلی, طرز تهیه شیرینی سرغربیلی طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به سبک گرگان
شیرینی سرغربیلی گرگان یک شیرینی سنتی شمالی مخصوص عید نوروز می باشد که با سرخ کردن یا پختن و پودر قند تهیه می شود. شیرینی سرغربیلی گرگان یکی از شیرینی های سنتی و زیاد قدیمی ایرانی می باشد که بیشتر در گرگان تهیه می شود. این شیرینی اصیل گرگانی یکی از شیرینی های محبوب عید نوروز می باشد. شیرینی سرگاربیلی یا سرگربالی شبیه تخم مرغ می باشد اما اندازه آن نصف تخم مرغ می باشد. این شیرینی در منزل در روغن سرخ می شود اما در روش بازاری پخته می شود و طعم آن گوناگون خواهد بود. علت نامگذاری شیرینی سرگربالی به دلیل استفاده از الک برای شکل دادن به آن به صورت محلی می باشد. در روش موضعی، پس از گرد شدن خمیر پفکی، آن را روی الک (تور درشت توری) قرار می دهند و بین کف دست و الک می چرخانند تا محوری به وجود بیاید و الگوی توری الک روی خمیر بیفتد.دستور پخت شیرینی سر غربیلی, شیرینی سرغربیلی گرگان, شیرینی زنجبیلی گرگان شیرینی سرگاربیلی گرگان
شیرینی سرگاربیلی مواد لازم برای شیرینی سرگاربیلی آرد 3 لیوان روغن جامد 1 لیوان خمیر مایه بی‌درنگ 1 قاشق غذاخوری پودر قند، پودر هلو به مقدار کافی، آب ولرم به مقدار کافی، روغن مایع به مقدار کافی، روغن مایع به مقدار کافی طرز تهیه شیرینی سرغربیلی شیرینی سرغربیلی, دستور پخت شیرینی سر غربیلی, شیرینی سرغربیلی گرگان طرز تهیه شیرینی سرغربیلی

آرد را 3 بار الک کرده و مایه بی‌درنگ را افزایش می کنیم یک کاسه بزرگ می ریزیم.روغن جامد را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و به آرد افزایش کنید. آب را کم کم افزایش کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید که به دست نچسبد، وقتی خمیر در وسط کاسه جمع شد، دیگر آب افزایش نکنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به مدت 5 لحظه ورز دهید سپس داخل کاسه برگردانید و سلفون بپوشانید و بگذارید 1 ساعت در دمای محیط بماند و از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و شکل دهید. به یک دوک در کف دست خود را. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و توده ها را با دوری روی سینی بچینید و با کیسه فریزر بپوشانید و 15 لحظه استراحت دهید تا حجیم شوند. بشقاب عمیقی روی آتش بگذارید و به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی ها شناور شوند و بعد از گرم شدن شیرینی ها را در آن سرخ کنید و روی حوله بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. در انتها مخلوط پودر قند و پودر هل را روی آنها بپاشید یا شیرینی ها را در این مخلوط بغلتانید تا کاملا با پودر قند آغشته شوند. این شیرینی سنتی گیلانی را اغلب با چای زعفران میل می کنند. .

بیشتر بخوانید:  طرز پخت کیک داخل ساندویچ ساز 2





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک مواد لازم برای تهیه کیک ذرت بدون …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …