طرز تهیه بیسکویت دکمه ای

درست کردن بیسکویت دکمه ای, نحوه درست کردن بیسکویت دکمه ای طرز تهیه بیسکویت دکمه ای

این نوع کوکی ها حاوی کوکی های دکمه ای، کوکی کشمشی، کوکی کره ای و بیسکویت به آسودگی در منزل درست می شوند. در این مقاله دستور کوکی های دکمه ای Stay with Bitote آورده شده میباشد

مواد لازم برای کوکی دکمه ای: 125 گرم کره، 75 گرم شکر پودری، 1 تخم مرغ، 1/4 قاشق چای خوری وانیل، آرد به اندازه ای که خمیر به خمیر نچسبد. طرز تهیه کوکی دکمه ای از هر جامباخوری 1 قاشق غذاخوری: کره و پودر قند را با همزن بزنید تا سفید و پف کند. تخم مرغ و وانیل را افزایش کرده و هم می زنیم و در آخر آرد و مایه را الک می کنیم و کم کم افزایش می کنیم تا خمیر به دست نچسبد، قالب را از قالب خارج می کنیم و رنگ دلخواه را افزایش می کنیم و با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم. با وسیله دایره ای درست می کنیم و با یک دایره کوچکتر شکل می دهیم و با خلال دندان سوراخ هایی روی آن ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی چرب می کنیم تا ته کیک شما دگرگونی رنگ ندهد. و به مدت 20 لحظه در دمای 160 درجه قرار می دهیم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …