طرز تهیه بیسکویت های درخت کریسمس

طرز تهیه بیسکویت مناسب سال نو,مواد لازم برای بیسکویت درخت کریسمس طرز تهیه بیسکویت های درخت کریسمس برای سال جدید

طرز تهیه شیرینی های مهری گوناگون و مبتکرانه ای داریم که با آن می توانید کلوچه های خود را به شکل دلخواه تزیین کنید و همه را با آنها تعجب زده کنید. از دستور العمل هایی که سایت ما برای شما آماده کرده میباشد. این روشی گوناگون و مبتکرانه برای تهیه کوکی های مهری میباشد که با آن می توانید شیرینی های خود را به هر شکلی که می خواهید تزئین کنید. آنها را درست کنید و همه را با آنها تعجب زده کنید. مواد لازم برای شیرینی درخت کریسمس: آرد و نصف پیمانه نمک، نصف قاشق چایخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری کره، ۲۳۰ گرم تخم مرغ، ۲ رقم تخم مرغ بزرگ، رنگ خوراکی به میزان لازم، ۲ پیمانه شکر، طرز تهیه شیرینی های درخت کریسمس را درست کنید: آرد و نمک را مخلوط کنید در یک کاسه بزرگ کره (در دمای محیط) و شکر را با همزن برقی حدود 4 لحظه بزنید تا پف کند و پف کند، تخم مرغ ها را یکی یکی افزایش کنید و سپس وانیل و مواد را بزنید سرعت همزن را کم کنید مخلوط آرد را افزایش کنید و خوب مخلوط کنید خمیر را رنگ کنید.برای درختان دو سوم مواد را سبز رنگ کنید.رنگ قرمز را به قسمتی از خمیر و رنگ زرد را به قسمتی از آن افزایش کنید. مقداری را بدون رنگ نگه دارید. خمیر سبز را از وسط نصف کرده و در کیسه ای بپیچید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و خمیر سبز را به طور متناوب بین 2 رقم کاغذ روغنی آردپاشی شده به عرض 3 میلی متر باز کنید. کاغذ روغنی را بردارید. خمیر قرمز را روی سطح آردپاشی شده پهن کنید. از خمیر زرد و بی رنگ گلوله هایی درست کنید. آنها را به شکل دلخواه روی خمیر سبز رنگ بچینید (اگر خمیرها شل بود به مدت 10 لحظه در فریزر قرار دهید)، فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، کاغذ روغنی دوم را دوباره روی خمیر قرار دهید و روی آن بغلتانید تا خمیر روی آن به خمیر سبز رنگ بچسبد، با احتیاط کاغذ روغنی را بردارید و خمیر را با یک درخت دراز کنید. الگوی حدود 10 سانتی متری قالب درست کنید و به مدت 15 لحظه در فریزر قرار دهید و خمیر قالب زده را از خمیر سوا کرده و روی سینی فر قرار دهید و حدود 12 لحظه بپزید. آنها را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند.می توانید کوکی ها را تا 1 هفته در کاسه در بسته نگهداری کنید.نکاتی در مورد تهیه شیرینی درخت کریسمس: 1- برای گردگیری سطح کار به آرد افزایش نیاز دارید 2- در صورت دسترسی از 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل استفاده کنید. 3- خمیر را باید به مدت 1 ساعت و 15 لحظه در یخچال ورز دهید. سفت شدن .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …