دوستی با خواص سیر

شنایی با خاصیت های سیر,خواص درمانی سیر

خوردن سیر برای بیماران پرکاری تیروئید تاثیر مثبتی در درمان آنها دارد.

سیر از دیرباز در سراسر جهان به عنوان یک غذای طبیعی با قدرت شفابخش شناخته شده میباشد. با وجود اثرات منفی بر بوی عرق و دهان، این غذا زیاد محبوب بود و مورد توجه زیادی قرار گرفت.

سیر در همه جای دنیا رشد می کند و می توان گفت همه آن را به صورت خام، پخته یا سرخ شده می خورند.

اقدامات پزشکی و پزشکان معمولاً به بزرگسالان توصیه می کنند که روزانه 2 تا 3 حبه سیر و به کودکان نصف حبه سیر در روز بخورند. البته توجه داشته باشید که نمی توان بیشتر از آن غذا خورد.

سیر علاوه بر مصرف خوراکی، امروزه جایگاه ویژه ای در صنعت داروسازی دارد. اما مشکل اینجاست که بوی نامطبوع سیر سبب می شود بسیاری از افراد به ویژه جوانان علاقه ای به خوردن آن نداشته باشند. در اینجا می خواهیم از شما بخواهیم که با در نظر گرفتن اثرات اصلی سیر برای سلامتی به صورت کاملاً منطقی انتخاب کنید که سیر بخورید یا نه.

مصرف سیر در زنان باردار

مطالعات نشان داده میباشد که اکثر مادرانی که در روزگار حاملگی سیر مصرف می کردند، وزن بیشتری افزایش کردند و نوزادانشان سالم تر به دنیا آمدند. تحمل بوی سیر ارزش سلامتی کودک شما را دارد.

سیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

در ماه های سرد سال که بدن ما در مساوی سرماخوردگی و عفونت آزار پذیرتر میباشد، سیر یک غذای عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن میباشد که با سرماخوردگی، آبریزش بینی، سرفه و عطسه مبارزه می کند. یکی از راه های رایج برای درمان سرماخوردگی، خوردن سیر مخلوط با عسل در روز اول بیماری میباشد. این را یک بار امتحان کنید! احتمالا برای شما مقبولتر از آمپول و آمپول باشد!

بیشتر بخوانید:  سس خردل

سیر و درمان پرکاری تیروئید

سیر حاوی مقدار زیادی ید میباشد. ماده معدنی که کمبود آن یکی از عوامل اصلی پرکاری تیروئید میباشد. خوردن سیر برای بیماران پرکاری تیروئید تاثیر مثبتی در درمان آنها دارد.

سیر همچنین حاوی ویتامین C میباشد.

بسیاری از مردم در مورد ویتامین C تنها به پرتقال و نارنگی اندیشه می کنند.درست میباشد که مرکبات منبع خوبی از ویتامین C هستند، اما منابع دیگری که زیاد غنی از این ویتامین هستند، گوجه فرنگی، کلم بروکلی، فلفل سبز و قرمز و سیر هستند.به همین دلیل خوردن سیر را به افراد گرفتار به اسکوربوت توصیه می کنند. اسکوربوت بیماری ناشی از کمبود ویتامین C میباشد و افراد سیگاری اغلب در معرض خطر ابتلا به آن هستند.

کاهش بیماری قلبی.

کلسترول بد یا LDL راهی برای دوستی با سیر پیدا نمی کند. چون راهی نیست! سیر اولین بدخواه کلسترول و پلاک های چربی در رگ ها میباشد. همانطور که می دانید این قرص ها با باریک کردن گردن و تقویت دیواره رگ ها سبب کاهش جریان خون به بافت ها، افزایش فشار خون و در بیشتر موارد منجر به سکته می شود. به همین دلیل میباشد که پزشکان استفاده از سیر را برای مبتلایان به بیماری های قلبی و پیشگیری از این بیماری ها توصیه می کنند.

پوست و موی سالم با سیر.

سیر که سرشار از آلیسین میباشد می تواند از جوش های شما پیشگیری کند. آلیسین یک ترکیب گوگردی میباشد که در پیاز وجود دارد و نقش داشتن مهمی در درمان ریزش مو دارد. مصرف سیر برای این قصد به دو صورت خوراکی و کاربردی میباشد.از طرفی میزان آنتی اکسیدان موجود در سیر آن را به یک عامل خلاف آکنه تبدیل می کند.بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی بدون نسخه همچنین حاوی سیر هستند. اما خوردن آن به صورت خوراکی نیز این تاثیر را روی پوست و مو ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید:  فواید گوشت مرغ

درمان سرماخوردگی و تبخال.

مقدار آنتی اکسیدان موجود در سیر سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. این نتایج تنها با مصرف ۲ تا ۳ حبه سیر در روز به دست می آید. برای این قصد بسیاری از افراد از سیر به شکل پودر سیر، چای سیر دم کرده و مخلوط سیر و عسل یا سیر و زنجبیل برای طعم بهتر استفاده می کنند. از سوی دیگر، یکی از درمان های خانگی تبخال، زدن آب لیمو بر روی تبخال میباشد.

این تاثیر سیر به دلیل ترکیبات خلاف التهابی میباشد که در سیر به وفور وجود دارد و درد و التهاب را کاهش می دهد. همچنین بسیاری از مطالعات نشان می دهد که مکمل های سیر نقش داشتن موثری در تسریع تندرستی خراش پس از عمل دارند.

تاثیر سیر بر فشار خون.

آنژیوتانسین 2 پروتئینی میباشد که به باریک کردن رگ‌های خونی در بدن کمک می‌کند تا در صورت نیاز فشار خون را افزایش دهد. اما آلیسین، که جزء موجود در سیر میباشد، با مهار پرکاری آنژیوتانسین 2، فشار خون را کاهش می دهد.از سوی دیگر، ترکیبات پلی سولفید موجود در سیر در بدن به گازی به نام سولفید هیدروژن تبدیل می شود که توسط گلبول های قرمز بدن حمل می شود.

این گازها با تحریک گلبول های قرمز و تندرستی کنترل فشار خون در سراسر بدن گردش می کنند. اثرات مضر سیر بر کسی پوشیده نیست. اما لازم میباشد بدانید که اگر سیر زیاد بخورید، مشابه سایر مواردی که از لخته شدن خون پیشگیری می کند، سبب خونریزی می شود. بنابراین لازم میباشد در استفاده از آن بعد از عمل تمرکزفکر شود.

بیشتر بخوانید:  نمک میوه چیست؟ و مزایا + طرز تهیه کیک با نمک میوه

اثرات خلاف باکتریایی

یکی از محبوب ترین خواص سیر خاصیت خلاف میکروبی آن میباشد. سیر برای درمان باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و سایر بیماری ها زیاد مفید میباشد. این ویژگی سیر به قدری زورمند و منحصر به شخص میباشد که از روزگار های قدیم به عنوان قاتل میکروب به ویژه اشریشیا کلی و سالمونلا اینتیرتیدیس و برای نگهداری مواد غذایی مورد استفاده قرار می گرفته میباشد.

کنترل وزن.

مطالعه جامعی که بر روی موش های آزمایشگاهی انجام شد نشان داد که خوردن سیر سبب کاهش وزن و کاهش تجمع چربی در بدن موش ها می شود. همانطور که می دانید، چاقی یک وضعیت بی‌قدرت ناتوان کننده میباشد. بر اساس مطالعات اخیر انجام شده بر روی نمونه های انسانی، تجمع چربی در بدن را تنظیم می کند.

تبدیل سلول های پیش چربی به سلول های چربی از راه یک سری واکنش های التهابی انجام می شود. بنابراین کنترل این التهاب از تبدیل سلول های پیش چربی به سلول های چربی پیشگیری می کند و کنترل وزن وجود دارد. و این کاری میباشد که سیر در بدن انجام می دهد.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …