طرز تهیه مربای نارنگی کاراملی

مربای نارنگی, طرز تهیه مربای نارنگی من از نارنگی پاکستانی استفاده کردم که پوست سفت تری دارد، این مربا دوران و شکیبایی زیادی می خواهد اما عملکرد عالی خواهد داشت. با 1/4 مقدار دستور آغاز کنید. ببینیم دوست داری یا نه؟ عکس ها ها تقریبا مراحل رو نشون میداد طرز تهیه: 30 لحظه پخت: 60 لحظه مواد لازم: 20 نارنگی، 2 کیلو شکر، 2 لیتر آب، 2-3 قاشق غذاخوری نمک این کار رو با نی انجام دادم تا بخت سفت و سفید بشه. کاملا بیرون آمد داخل یک قابلمه یا کاسه بزرگ آب بریزید و نارنگی ها را بچینید. قطعاً هر دو تا سه ساعت به مدت 4-5 روز آب را عوض کنید. چون می بینید که آب زرد می شود بعد از چند روز در قابلمه آب را با 1 قاشق چایخوری نمک می گذاریم تا بجوشد سپس نارنگی ها را می گذاریم و می گذاریم 10 لحظه بجوشد سپس در صافی می ریزیم و می ریزیم. آب سرد روی آبجوش با 1 نمک دیگر درست کنید و نارنگی را افزایش کنید و 5 لحظه بجوشانید و دوباره در صافی بریزید و بشویید.در قابلمه ای دیگر شکر را با دو لیتر آب می جوشانیم تا آب شود، همراه با دو قاشق غذاخوری آبلیمو، تا زمانی که آب لیمو درست شود، نارنگی ها را می گذاریم، ده لحظه استراحت می دهیم، حرارت را کم می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا آب شود. پایان آب آن جذب شده، ماندارین ها را افزایش کنید، سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا نارنگی ها یک شب در آب بماند.روز بعد با کاردک نارنگی ها را بردارید، آب آن را دوباره گرم کنید تا آغاز به جوش‌آمدن کند، نارنگی ها را افزایش کنید، ده لحظه دیگر بجوشد و بگذارید یک شب بماند، این کار را چند بار ازسرگیری کنید تا آب آن کاملا جذب شود. نارنگی شما آماده میباشد، سرو نکنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …