طرز تهیه مربای تمشک

مربا تمشک,طرز تهیه مربا تمشک طرز تهیه مربای تمشک
همانطور که می دانید تمشک یکی از میوه های جنگلی فصل تابستان می باشد. مربای تمشک خوشمزه را می توانید به آسودگی در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در فصول مختلف سال لذت ببرید طرز تهیه مربای تمشک: مواد لازم مربای تمشک: تمشک 1 کیلوگرم، شکر 1.5 کیلوگرم، 1 و نیم لیوان آب پرتقال گل رز یا پامچال (در صورت میل‌کردن در 1/2 پیمانه مربای تمشک: ابتدا تمشک، شکر و آب را مخلوط کرده و بجوشانید تا آب پز شود و تمشک ها آب بریزند و شکر حل شود، در قابلمه را گهگاهی هم بزنید تمشک که نچسبد اگر مربا کف کرد کف قابلمه را بردارید در 20 لحظه آخر درب قابلمه را بردارید و گلاب یا آب چشمه را افزایش کنید و بگذارید بجوشد تا آب کم شده و غلیظ شود. .البته خیلی سفتش نکن.اگر مربای شما بعد از سرد شدن خیلی غلیظ و سفت شد نگران نباشید می توانید دوباره روی گاز بگذارید و یکی دو لیوان آب افزایش کنید تا دوباره بجوشد و نرمتر شود.بعد از یک ساعت تا یک ساعت و نیم جوش‌آمدن، مربای ما آماده می باشد، می توانید چند ساعت روی تمشک ها شکر بپاشید و در یخچال قرار دهید و در را ببندید تا تمشک ها آب آن را برگردانند. در این صورت نیازی به افزودن 1 لیوان آب نیست طرز تهیه مربای تمشک: مربای تمشک,طرز تهیه مربای تمشک طرز تهیه مربای تمشک
مواد لازم برای مربای تمشک: 500 گرم شکر تمشک 500 گرم آب 1 لیوان طرز تهیه مربای تمشک: برای مربای تمشک پررنگ و خوش رنگی تهیه کنید، ابتدا به آب و شکر نیاز دارید، آن را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود، آب را بجوشانید، یکی دو قطره کافی می باشد. سپس تمشک های خود را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود 10 تا 15 لحظه بجوشد. در این مرحله تمشک ها آب را کاملا رنگ کرده و نرم شدند. اکنون مخلوط خود را از صافی رد کنید تا تمشک ها از آب خود سوا شوند، حدود یک سوم تا یک چهارم لیوان آب به تمشک های داخل صافی افزایش کنید. سپس مواد را داخل مخلوط کن بریزید. و آن را روشن کنید تا تمشک شما کاملا له شود و مخلوطی زیاد صاف به دست آید.طرز تهیه مربای تمشک جنگلی,مربای تمشک جنگلی برای تهیه مربای تمشک آن را در مخلوط کن مخلوط کنید، مربای تمشک به همین آسودگی آماده می باشد، تنها باید آن را در کاسه درب دار بگذارید و وقتی کاملا سرد شد درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.طرز تهیه مربای تمشک وحشی: طرز تهیه مربا تمشک جنگلی,طرزتهیه مربای تمشک طرز تهیه مربای تمشک
مواد لازم برای مربای تمشک: تمشک 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه مربای تمشک وحشی: برای تهیه مربای تمشک ابتدا شکر و تمشک را یک لایه افزایش کنید. در یک قابلمه لعابی و 12 ساعت در یخچال بگذارید تا آب آن خوب گرفته شود و شکر و تمشک مخلوط شوند سپس روی حرارت میانه ​​به مدت 45 لحظه تا یک ساعت روی گاز قرار دهید. در حین پخت با قاشق پاک مربا را سوا کنید و در پایان پخت آبلیمو را افزایش کنید. وقتی مربا آماده شد، بگذارید خنک شود و در لیوان پاک و خشکی بریزید، مربا آماده می باشد. وقتی خنک شد، آن را در یک شیشه پاک نگهداری کنید. نوش جان. طرز تهیه مربا تمشک,طرز تهیه مربای تمشک جنگلی نکاتی در مورد تهیه مربای تمشک

برای تهیه مربای تمشک: پخت مربای تمشک در کاسه لعاب دار خیلی بهتر و خوش رنگ تر می باشد، بقیه دانه های شکر را در اطراف قابلمه با قاشق هم بزنید تا حل شود، 45 لحظه دوست دارید اما اگر دوست دارید سفت شود. ، یک ساعت به آن فرصت دهید تا کمی سفت شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه: 15 لحظه روزگار انتظار: 5 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: چغندر قرمز …