طرز تهیه شیرینی عسل و گردو

درست کردن شیرینی عسل و گردو,نحوه درست کردن شیرینی عسل و گردو طرز تهیه شیرینی عسل و گردو

دسر نوروزی سبک و خوش طعم شیرینی خشک یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این بار با عسل و آجیل شیرینی خشک و عالی برای عید نوروز درست کنید.

مواد لازم برای شیرینی عسل و گردو: آرد (الک شده) 3 پیمانه کره یا مارگارین (نرم شده) 125 گرم پودر قند 1 پیمانه زرده تخم مرغ 4 رقم. عسل، 3 قاشق غذاخوری گردو (خرد شده) به میزان لازم، وانیل، 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 یا 2 قاشق چایخوری عسل و کلوچه گردو برای عید نوروز: کره را در ظرفی بریزید و آرد را افزایش کنید. سپس با انگشت مخلوط کنید. پودر شکر، 3 رقم زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بکینگ پودر را به مواد افزایش کنید و به آرامی ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. روی خمیر را با پارچه مرطوب بپوشانید و 30 لحظه در دمای محیط استراحت دهید. محیط دما به اندازه یک گردو از خمیر را بردارید و در دست بغلتانید. سپس روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده شده و سوا شده قرار دهید (به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد پایان شود).سپس با قلم مو بقیه زرده تخم مرغ (هم زده) را روی خمیر بمالید و با آجیل تزئین کنید.سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت حدود 30 لحظه قرار دهید تا بپزد نکاتی برای تهیه کلوچه گردویی عسلی: این شیرینی را می توان در کاسه در بسته در دمای اتاق به مدت 14 روز نگهداری کرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا زرده همدانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …