طرز تهیه حلوا مرمری

پخت حلوا مرمری, درست کردن حلوا مرمری طرز تهیه حلوای مرمری
حلوای مرمری یکی از حلواهای خوشمزه و جشن میباشد که می توانید به آسودگی در منزل درست کنید. و از مهمانان خود پذیرایی کنید حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایران میباشد که یکی از محبوب ترین دسرهای غذایی می باشد. حلوا یکی از دسرهایی میباشد که در مجالس عزاداری سرو می شود. در این مقاله طرز تهیه حلوای مرمری آموزش داده شده میباشد، ناگفته نماند که کالری حلوا در هر 100 گرم 304 کالری میباشد نیم پیمانه کره یا مارگارین 70 گرم پودر قند الک شده کمتر از نصف پیمانه پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری. پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری شکلات تلخ 80 گرم شکلات سفید 90 گرم طرز تهیه حلوای مرمری: ابتدا شکلات ها را در دوش آب ذوب کنید. کره را به دمای اتاق برسانید. سپس آرد سفید را الک کرده و با حرارت ملایم حرارت دادن می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود اما رنگ آرد تحول نکند.آرد را از ماهیتابه خارج کرده و آرد نخودچی را داخل تابه بریزید و حدود 7-8 لحظه روی حرارت ملایم حرارت دادن دهید.و سپس از ماهیتابه بردارید. هر دو آرد را مخلوط کرده و الک کرده و در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آرد افزایش می کنیم و حرارت دادن می دهیم تا آرد و کره خوب با هم مخلوط شوند. در این مرحله آرد غبارآلود می شود که طبیعی میباشد. الان پودر قند الک شده را افزایش کنید و خوب مخلوط کنید و آرد را به دو بخت مساوی تقسیم کنید. آرد بن ماری شکلات سفید و پودر زنجبیل را به یکی از کاسه ها افزایش کنید و پودر دارچین و بن ماری شکلات تلخ را به کاسه دیگر افزایش کنید. هر دو کاسه را خوب مخلوط کنید. یکدست باشد.اگر سفت و خشک بود کمی بیشتر شکلات افزایش کنید تا یکدست و یکدست شود.بعد مواد شکلاتی را به مواد سفید افزایش کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا کاملا حل شود و روی آن یک الگوی سنگ مرمر باشد.الان روی آن را چرب کنید. قالب های سیلیکونی با کمی روغن. و خیلی سریع داخل قالب ها بریزید چون اگر خنک شد سفت می شود و شکلش مشخص نمی شود و در حین ریختن چند ضربه به قالب بزنید تا اگر بین آنها هوا بود بیاید. بیرون خارج از.سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.در پایان آنها را از قالب خارج کرده و در کاسه مورد نظر قرار دهید. حلوا مرمری,طرز تهیه ی حلوا مرمری طرز تهیه حلوای مرمری

برای تهیه حلوای مرمری: • در صورت نداشتن قالب سیلیکونی می توانید از قالب های دیگر برای تهیه حلوای مرمری استفاده کنید و در انتها آن ها را برش دهید • مراقب باشید آردها زیاد برشته نشوند زیرا رنگ آن و طعم آن تحول می کند آرد باید الک شود می توانید به جای پودر قند از پودر قند استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان خامه ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …