طرز تهیه رقایب حلوا


رقایب حلوا, حلوای تخم گشنیز, طرز حلوای تخم گشنیز طرز تهیه حلوای رقایی گیلانی خوشمزه
حلوای رقایی یا حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای سنتی رشت و استان گیلان میباشد که طعمی گوناگون و دلپذیر دارد. حلوای رقائب یا حلوای رقائب به حلوای تخم گشنیز نیز معروف میباشد، حلوای رقائب یکی از حلواهای سنتی استان گیلان به ویژه شهرستان رشت میباشد. برای تهیه حلوا بهتر میباشد از آرد سنگی استفاده کنید که کمی تیره و درشت میباشد اما می توانید از آرد سفید هم استفاده کنید. البته امروزه برای درست کردن حلوا از آرد سفید استفاده می شود تا رنگ زیباتری داشته باشد. حلوای تخم گشنیز را می توانید به سلیقه خود با خلال پادام و پودر پسته تزئین کنید. یکی از روش های سنتی سرو حلوا این میباشد که خلال بادام را به حلوا افزایش کنید و بعد از خاموش کردن حرارت آن را ورز دهید.طرز تهیه رقایب حلوا, رقایب حلوا گیلانی, مراحل پخت رقایب حلوا حلوای گیلانی

  مواد لازم برای حلوای گیلانی رقبا شکر 1 لیوان آب 1 و 2/1 لیوان گلاب 1/3 لیوان زعفران آب شده 5 قاشق غذاخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1 لیوان ابتدا و بعد از داغ‌کردن دادن آرد به آن افزایش کنید (آرد سفید یا آرد سنگی 2 پیمانه کره 50 گرم) (بعد از افزایش کردن همه مواد به آرد دانه گشنیز به آن افزایش می شود) 1 قاشق غذاخوری  طرز تهیه گیلانی رقبای حلوا برای تهیه آب حلوا، شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را در قابلمه روی بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 5 لحظه بجوشانید.در ظرفی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود. آرد را 2 بار الک کنید و در قابلمه را روی حرارت تغییرناپذیر هم بزنید و داغ‌کردن دهید تا کرم رنگ شود. روغن داغ را به آرد افزایش کنید و هم بزنید تا آرد کمی سرخ شود. دانه های گشنیز را به آرد افزایش کنید و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و شیره داغ را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود و کره را افزایش کنید و هم بزنید تا حلوا در وسط بشقاب جمع شود و روغن را داخل آن بریزید. .

بیشتر بخوانید:  سه روش طرز تهیه قطاب یزدی اصل و سنتی





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی آسان کیک جافا یک مینی کیک سنتی انگلیسی میباشد …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …