ترشی سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین چاشنی های زمستانی است که طعم اصلی آن آب گوجه فرنگی است. ترشی سالاد فصل به ترشی مشهد، ترشی جنوب، ترشی گوجه فرنگی و سالاد زمستانه نیز معروف است. ترشی سالاد فصل: ترشی سالاد فصل مواد لازم سیر 6 حبه هویج خرد شده 2 فنجان بزرگ کرفس خرد شده 2 فنجان بزرگ فلفل سبز تند 6 گل کلم خرد شده 3 پیمانه بزرگ گوجه فرنگی رنده شده 2 کیلوگرم سرکه سفید 2 پیمانه بزرگ نمک و زردچوبه سالاد ترشی می توانید گوجه فرنگی ها را رنده کرده و پوست آن را دور بریزید یا گوجه ها را خرد کرده و نمک بپاشید و بعد از یک ساعت ماندن گوجه ها را با دستکش گرفته و 15 دقیقه بگذارید و سپس صاف کنید و رد کنید و در ظرف بجوشانید. در قابلمه تا غلیظ شود هویج را پوست بگیرید و خرد کنید کرفس را به اندازه هویج خرد کنید.گل کلم را که شسته اید خرد کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.همه مواد را به آب گوجه در حال جوش اضافه کنید، نمک، زردچوبه و ادویه ترشی را اضافه کنید. در مرحله آخر سرکه را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و به مدت 2 تا 3 هفته در شیشه دربسته بگذارید تا جا بیفتد. سالاد ترشی لوبیا سبز مواد لازم برای ترشی سالاد لوبیا سبز ترشی کلم ترشی 1 عدد فلفل دلمه ای متوسط 1 هویج 3 کرفس متوسط 3 حبه سیر 1 لوبیا سبز 1 پیمانه فلفل تند 3 گوجه فرنگی 2 کیلوگرم سرکه 2 فنجان نمک به مقدار کافی و ترشی 3 MAS طرز تهیه ادویه دار گوجه فرنگی ترشی لوبیا سبز شنبلیله را درشت خرد کرده و 2 قاشق غذاخوری نمک روی آن بپاشید و با دست بگیرید. آن را به مدت 12 ساعت در جای خنک قرار دهید تا آب آن خوب گرفته شود سپس آن را از صافی رد کنید تا پوست و دانه ها گرفته شود. پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ به دست آید. گل کلم را گلچه های کوچک خرد کنید، فلفل، هویج، کرفس و لوبیا سبز را ریز خرد کنید، همه مواد را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.سبزی خرد شده را به همراه سیر و فلفل تند در قابلمه بریزید و بگذارید کمی بجوشد و نرم شود.حرارت را خاموش کنید و مقداری سرکه به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و پس از خنک شدن کامل در ظرف را محکم ببندید. ترشی شما بعد از 2-3 هفته آماده می شود، می توانید بعد از اضافه کردن سرکه مواد را 15 دقیقه دیگر بجوشانید و سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. .