خواص طالبی و گرمک

دوستی با جزییات طالبی

از خواص طالبی و گرمک چه میدانید؟

گرمک پوسته ای کرم رنگ و گوشتی زرد رنگ دارد و به نام کانتالوپ هم شناخته می شود. این میو ی شبیه به خربزه خوش طعم است و آشکار عجیبی دارد و سرشار از مواد مغذی است.

علیرغم شباهت های این میوه با طالبی ولی این دو میوه اختلاف هایی هم با هم دارند ازجمله اینکه گوشت درون گرمک برخلاف طالبی که سبزرنگ است، زردرنگ می باشد. همچنین طالبی مثل هندوانه خطوطی بر روی پوست خود دارد، ولی گرمک بدون این خطوط است.

اختلاف گرمک و ملون

گرمک و ملون هر دو دارای پوستی بدون خط هستند ولی اختلاف این دو در رنگ میوه است. ملون شبیه طالبی است و رنگی سبز دارد در حالی که گرمک دارای رنگ زرد است.

البته با توجه به این که گرمک و طالبی از نظر شکل ظاهری با هم گوناگون هستند ولی از نظر ترکیبات شیمیایی تقریباً مشابه همدیگر می باشند.

اختلاف طالبی و گرمک

با این که این دو میوه اختلاف هایی دارند اما معمولاً با هم اشتباه گرفته می شوند.

برخی از اختلاف های طالبی و گرمک:

* رنگ داخل طالبی کاملاً سبز است ولی گرمک رنگی زرد دارد.

* طالبی دارای خط های سراسری از جایگاه بوته است که گرمک این خطوط را ندارد.

* طالبی معمولاً طعمی شیرین تر از گرمک دارد.

* داخل گرمک کمی از طالبی نرمتر می باشد.

گرمک به علت داشتن انواع ویتامین های گروه ب، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی، ویتامین C و کارتنوئید سبب سلامت چشمها و کاهش خطر ابتلا به آب مروارید می شود.

خواص گرمک چیست,خواص طالبي چيست,میوه گرمک

از خواص گرمک می توان به مبارزه از سرطان اشاره کرد

دوستی خواص طالبی و گرمک

ویتامین ها و مواد معدنی دیگر | ویتامین ها و مواد معدنی دیگر

یک فنجان طالبی حاوی 1.5 گرم پروتئین است. همچنین مقادیر کمی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر از جمله:

– ویتامین K

– نیاسین

– کولین

– کلسیم

– منیزیم

– فسفر

– فلز روی

– فلز مس

– منگنز

– سلنیوم

این فواید سالم سبب می شود که طالبی از میوه های مناسب و مغذی و میوه ای مفید باشد.

پتاسیم

یک گوه از طالبی میانه ​​تهیه می کند. از ارزش روزانه پتاسیم پتاسیم یک ماده معدنی مهم الکترولیت است.

طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، پتاسیم به حفظ تساوی مناسب آب بین سلول ها و مایعات بدن کمک می کند.

بیشتر بخوانید:  خواص شاهی

پتاسیم همچنین برای سلامتی عصب و انقباض مناسب ماهیچه ها بینهایت حیاتی است. خوردن یک میان وعده سرشار از پتاسیم مشابه طالبی بعد از ورزش به دوباره پر شدن الکترولیت های کاهش یافته کمک می کند.

طالبی,خواص گرمک,خاصیت گرمک

خواص طالبی و گرمک

فیبر

فواید سلامتی فیبر بالا، به پیشگیری از یبوست کمک می کند. رژیم غذایی با فیبر بالا ممکن است:

_ خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را کاهش دهد.

_ فیبر سبب احساس سیری طولانی تر می شود به همین دلیل به شما در کاهش وزن کمک می کند.

آب زیاد طالبی و گرمک

مشابه اکثر میوه ها، طالبی تقریبا 90 درصد از مقدار زیادی آب برخوردار است. خوردن طالبی به شما کمک می کند که در طول روز هیدراته بمانید، که این برای سلامتی قلب بینهایت مهم است.

وقتی هیدراته می شوید، قلب شما برای پمپ کردن خون به سختی کار نمی کند. هیدراتاسیون خوب همچنین محافظت می کند:

_ گوارش

_ کلیه های سالم

_ فشار خون سالم

کمبود خفیف هیدراتاسیون ممکن است سبب :

_ سرگیجه

_ سردرد

_ ادرار کمتر

_ پوست خشک

_ دهان خشک

_ یبوست

موارد جدی ممکن است جدی باشد و منجر به موارد زیر شود :

_ ضربان قلب سریع

_ گیجی

_ فشار خون پایین

_ پوست ساییده شده

_ ناخودآگاه

_ کمبود آب بدن نیز یک عامل خطر برای ایجاد سنگ کلیه است.

خوردن میوه های سرشار از آب مشابه طالبی نیز می تواند کمک کند.

خواص طالبی و گرمک,فواید گرمک,خواص گرمک چیست

میوه گرمک و خواص گرمک و طالبی

ویتامین C

طالبی سرشار از ویتامین C است. ویتامین C در تولید :

_ رگ های خونی

_ غضروف

_ ماهیچه

_ کلاژن در استخوان ها

تحقیقات بیشتر در مورد ویتامین C برای اثبات اثربخشی آن در مساوی بیماری هایی مشابه:

_ آسم

_ سرطان

_ دیابت

با این حال، خوردن غذاهای سرشار از ویتامین C ممکن است به کاهش مدت روزگار علائم شما در صورت بروز سرماخوردگی کمک کند و سبب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود.

تندرستی بینایی

یکی دیگر از خواص گرمک تندرستی بینایی می باشد. ویتامین (C) و کاروتنوئیدهای موجود در میوه گرمک برای حفظ سلامت چشم مفید هستند. آن ها با کاهش خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراتیو ماکولا در ارتباط هستند.

پیشگیری از سرطان از خاصیت گرمک است

میوه گرمک در پیشگیری از ابتلا به سرطان و ریشه کن سازی رادیکال های آزاد، مواد مضر متابولیسم سلولی که منجر به ابتلای برخی از مشکلات خطرناک می شود، کمک می کند. میوه گرمک منبع غنی از بتاکاروتن، یک کاروتنوئید ضروری است که بدن نیاز دارد. این نه تنها یک پیش ساز از ویتامین (A) است، بلکه نشان داده شده است که به عنوان یک آنتی اکسیدان زورمند عمل می کند. این ماده مغذی دارای ارتباط با کاهش اقبال ابتلا به انواع مختلف سرطان ها است و همچنین مواد فیتو شیمیایی موجود در میوه‌های تازه مشابه گرمک همچنین در درمان عکس تومور دارای کاربرد است.

بیشتر بخوانید:  روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار
طالبی برای کنترل دیابت:

طالبی با تندرستی سوخت و ساز انسولین مرتبط است که به معنای نوسان تغییرناپذیر تر سطح قند خون و جلوگیر از افزایش خطرناک آن است. طالبی همچنین به این علت شناخته شده است که تندی اکسیداسیون را بر روی کلیه کاهش می دهد که می تواند از بیماری های بیشتر مرتبط با کلیه ها پیشگیری کند.

خاصیت گرمک,خواص طالبی و گرمک,فواید گرمک

آیا می دانید خواص گرمک چیست ؟

طالبی و خاصیت عکس پیری

برای مواظبت از پوست و تسریع فرایند بازسازی بدن ما به کلاژن نیاز دارد. کلاژن ماده ای است که از اثرات پیری زودرس پیشگیری می کند. شما می توانید این ماده ی مفید را در طالبی پیدا کنید. مصرف این میوه مطمئنا شما را از پیری زودرس دور نگه می دارد و سبب می شود جوانتر به نظر برسید.

سلامت چشم

طالبی غنی از بتاکاروتن است که برای افزایش قدرت دید و حفظ سلامت چشم‌ها مفید است. بتاکاروتن به ویتامین A. تبدیل و توسط بدن‌مان برای تندرستی عملکرد چشم به خصوص در وضعیت‌های کم نور استفاده خواهد شد.

پیشگیری از حملات قلبی با مصرف طالبی

محتوای آدنوزین در طالبی تنها سبب پیشگیری از ابتلا به سرطان نمی شود بلکه از رسوبات خون که به حمله‌ی قلبی و سکته منجر می شود نیز پیشگیری می کند. آدنوزین می تواند به شما کمک کند سلول های خونی را منکوب کنید و در عملکرد خطر سکته یا حمله‌ی قلبی به دست‌کم خواهد رسید.

طالبی و مسکن معده درد

معده درد معمولا به دلیل خوراکی هایی به وجود می آید که مصرف می کنیم. طالبی می تواند راه حلی برای معده درد شما باشد، زیرا 90 ٪ آن از آب تشکیل شده است. طالبی برای تسکین معده درد و مشکلات گوارشی مفید است. بنابراین، اگر گرفتار این مشکلات هستید، طالبی مصرف کنید.

درمان آرتریت با مصرف گرمک

از فواید گرمک می توان به دارا بودن ویژگی ضدالتهابی اشاره کرد. با مصرف گرمک در رژیم غذایی، شخص می تواند به پیشگیری از استرس اکسیداتیو در مفاصل و استخوان ها کمک کند، درنتیجه سبب کاهش بروز التهاب در بدن می شود. التهاب مزمن این ناحیه های حیاتی می تواند منجر به بیماری هایی مشابه آرتریت شود، در صورتی که احساس درد در اطراف مفصل دارید، مقدار زیادی طالبی را به رژیم غذایی خود افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  دوستی با خواص و زیان های سبوس
نرم کننده و مرطوب کننده موی سر

گرمک آب زیادی دارد و به عنوان یک نرم کننده و مرطوب کننده طبیعی موی سر عمل می کند. برای تهیه ماسک زیبایی گرمک برای موی سر یک فنجان گرمک را با چنگال له کنید و پس از شستشوی مو ها، این ماسک را بر روی موی سر بمالید و ماساژ دهید، بگذارید 10 لحظه بماند و سپس بشویید.

خواص گرمک,خاصیت گرمک,خواص طالبی و گرمک

خواص طالبي چيست ؟

خواص درمانی گرمک و طالبی :

طالبی میوه ای اشتها آور است.

 طالبی، ادرارآور، نرم كننده (ملین) و سبب طراوت و شادابی پوست بدن است.

 گوشت طالبی برای تسكین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

 خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان كم خونی مفید است.

 مصرف طالبی برای كسانی كه سل ریوی دارند و یا گرفتار به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

 گرمک ملین است؛ مخصوصاً برای كسانی كه از یبوست می نالند مفید است.

 گرمک سرشار از ویتامین های آ و ث و سلولز است.

 گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسكین می دهد.

 آب طالبی برای نرم کردن پوست مفید است.

مضرات گرمک و طالبی :

افرادی كه مرض قند دارند باید در خوردن طالبی احتیاط كنند و کمتر مصرف كنند.

 افرادی كه ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی كنند.

 بعضی افراد ممکن است واکنش های آلرژیک به گرمک داشته باشند.

 افرادی که داروی بتا بلوکر برای بیماری های قلبی مصرف می کنند، نباید زیاد گرمک بخورند چون می تواند با داروهای آن ها تداخل داشته باشد و سطح پتاسیم خون را افزایش دهد.

مقادیر بالای پتاسیم موجود در گرمک ممکن است سبب تشدید بیماری های کلیوی شود.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …