خواص جو

 خواص حلیم جو,طبع جو,جو

دوستی با خواص جو

از خواص جو چه میدانید؟

جو سرشار از ویتامین و مواد معدنی و فیبر انبوه می باشد. استفاده از جو به علت داشتن فیبر سبب کاهش وزن و کاهش قند خون می شود.

آیا جو نفاخ است؟

جو یکی دیگر از غلات پرمصرف است و از مواد غذایی غنی در فیبر، ویتامین، مواد معدنی همچون ملیبدن، منگنز و سلنیوم است. فیبر زیاد و گلوتن موجود در جو هم می تواند سبب نفخ شود.

طبع جو سرد و خشک است. بنابراین، مصرف جو در افراد گرم مزاج و در فصول گرم سال مناسب است.

جو و استفاده از سوپ جو، علاوه بر صورتحساب yum ، دلیل خوبی برای کاهش آن وجود دارد: جو، یکی از آن غلات باستانی است که ما در مورد آن خیلی شنیده ایم، دارای یکسری فواید سلامتی است.

شما می توانید جو را به انواع مختلف پیدا کنید: 9 تنها آشناترین جو مرواریدی (که استفاده از آن در سوپ جو کاربرد دارد) ، بلکه آرد جو، پوسته، غلات و… . مشابه سایر غلات کامل، برای شما فوق العاده مفید است. در واقع، مطالعات اپیدمیولوژیک خوردن جو را با احتمال کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط کرده است.

اول اینکه، جو برای شما بهتر از برنج است؟

جو و برنج قهوه ای هر 2 فواید خود را دارند. اگر از گلوتن اجتناب می کنید، باید برنج قهوه ای استفاده کنید، زیرا جو دارای گلوتن است. وقتی نوبت به فولات و ویتامین E می رسد، برنج قهوه ای برنده می شود. اما جو پاداش فیبر را می گیرد (زیرا سرشار از فیبر انبوه است) و دارای کلسیم انبوه است.

7 خواص جو پوست کنده عبارتند از :

جو منبع خوبی از فیبر است.

جو 1 منبع غذایی عالی برای فیبر است. فیبر طیف وسیعی از فواید سلامتی را دارا می باشد، از جمله: پشتیبانی از هضم سالم برای کمک به کاهش وزن با افزایش سیری و کنترل کننده ی بهتر قند خون است. در بین غلات سبوس دار، جو یکی از بهترین منابع فیبر است. 1 فنجان جو مرواریدی دارای 6 گرم فیبر است و تنها 193 کالری دارد. همراه با آن، جو همچنین دارای 3.5 گرم پروتئین است.

بیشتر بخوانید:  ترفندهایی برای از بین بردن مشکلات آشپزی

جو مقدار مناسبی از ویتامین ها و مواد معدنی را برای شما فراهم می کنند.

جو مقدار مناسبی از چندین ماده مغذی مختلف دارد که به پرکاری شما کمک می کند. جو دارای نیاسین، 1 نوع ویتامین B است که بدن ما از آن برای تبدیل غذا به انرژی استفاده می کند. نیاسین همچنین برای سیستم های خشمگین و گوارشی و سلامت پوست کلیدی است. جو منبع خوبی از ویتامین B6 است که به مغز و سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین دانه ی جو غنی از مواد معدنی است. جو دوز زیادی منگنز (ماده مغذی ضروری که به بدن ما کمک می کند)، سلنیوم (برای تیروئید سالم مهم است) و فسفر (برای استخوان ها و دندان های سالم و …) و همچنین مقدار مناسبی آهن می باشد.

فواید جو,خواص جو پوست کنده,خواص سوپ جو

طبیعت جو سرد و خشک است و برای افراد سرد مزاج ضرر دارد

جو سرشار از مواد شیمیایی گیاهی است.

فیتو چیست؟! این ماده، به سادگی، مواد شیمیایی موجود در گیاهان هستند (“فیتو” به معنای گیاه است). هزاران نوع مختلف وجود دارد و دانشمندان کمتر از آنچه در مورد ویتامین ها و مواد معدنی می دانند درباره آنها اطلاعات دارند – اما آنها دریافته اند که ممکن است یکی از موارد موجود در گیاهان باشد که به پیشگیری از بیماری هایی مشابه بیماری های قلبی و سرطان کمک می کند. و محققان دریافته اند که جو سرشار از چند نوع مختلف مواد معدنی گیاهی است.

جو ممکن است از بیماری های قلبی محافظت کند.

جو حاوی فلاونوئیدها است که از جمله مواد شیمیایی هستند که خیلی مورد تحقیق قرار گرفته اند. فلاونوئیدها ماده ای در غلات کامل است که اندیشه می شود به محافظت در مساوی بیماری های قلبی و حتی سرطان کمک کند. دانه های جو آبی و بنفش بیشترین میزان فلاونوئیدها را در بین انواع مختلف جو دارند.

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات چغندر

جو ممکن است به محافظت در مساوی سکته کمک کند.

تحقیقات بیشتری در این مورد لازم است، اما جو در بین غلات سبوس دار یکی از بهترین منابع 1 ماده شیمیایی به نام tocols است که گزارش شده است دارای خواص آنتی اکسیدانی است و به طور بالقوه خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

جو ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند.

باز هم، تحقیقات بیشتری لازم است، اما جو دارای 1 ماده شیمیایی به نام فیتواسترول است. این موارد در سایر غلات کامل یافت می شود (در جو نسبت به سایر غلات کمتر است). این ماده ی شیمیایی، مسئول پتانسیل غلات کامل در کاهش کلسترول است.

طبیعت جو,آیا جو نفاخ است,خاصیت جو

کاهش قند خون از خاصیت جو می باشد

جو ممکن است حاوی لیگنین های قدرتمند باشد.

لیگنین 1 ماده شیمیایی است که اندیشه می شود دارای تأثیرات 1 ابرقهرمان است: دانشمندان اندیشه می کنند که 1 آنتی اکسیدان، عکسها تومور، عکسها ویروس و عکسها باکتری هستند و ممکن است در مساوی بیماری عروق کرونر قلب محافظت شوند. این بطورحتم نیست اما محققان اندیشه می کنند جو حاوی این ماده است.

به طور کلی، جو 1 روش خوشمزه برای تقویت تغذیه شما است.

جو 1 دانه کاملاً جوراجور و دارای مشخصه‌ها مغذی چشمگیر است. “در منزل، ما معمولاً فلفل یا گوجه فرنگی را به جای برنج، برای مزایای غذایی و فیبر اضافی، با جو پر می کنیم. البته، هم در سالادهای غلات سرد و هم گرم خیلی عالی عمل می کند، اما اگر تنها کمی از آن باقی مانده است، به سادگی از آن به عنوان تزیین روی سالادها یا غذاهای دیگر برای تقویت مواد مغذی استفاده کنید که سبب ایجاد بافت عالی به هر وعده غذایی می شود.

بیشتر بخوانید:  مزایای گوشت اردک که آن را بیشتر از یک خوراکی معمولی می کند

جو در خورش ها عالی است و اگر جو را زیاد پخته اید، می تواند مشابه ریزوتو عمل کند.  من جو را به صورت فرنی امتحان کردم که در واقع خوشمزه است! آرد جو را می توانید در غذاها استفاده کنید، طعم شیرین آن، هنگامی که از آن در پخت نان یا حتی خمیر پنکیک استفاده می کنید عالی است”. خواص حلیم جو و خواص سوپ جو مشابه جو خیلی زیاد است.

جو,خواص حلیم جو,طبع جو

دوستی با فواید جو

جو و جو دوسر چه فرقی با هم دارند؟

جو و جو دوسر در ارزش غذایی با هم متفاوتند. جو دوسر خیلی مغذی و سالم است و غذای مناسبی برای وعده صبحانه است. اما در عین حال جو نیز به نوبه خود حاوی مواد مغذی است. هر 2 این غلات پروتئین تولید می‌کنند اما پروتئینی که در هر وعده مصرف جو دوسر تولید می‌شود، تقریبا نصف جو است. علاوه بر این جو مقدار زیادی فیبر دارد که سلامت دستگاه گوارش را تامین می‌کند. در حالی که جو دوسر فیبر کمتری دارد.

هم جو و هم جو دوسر به عنوان تنقلات، خوراکی‌های خیلی خوبی هستند. هر 2 این غلات به پیشگیری از بیماری‌هایی چون بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت نوع ۲ کمک می‌کنند.

تفاوت دیگر این 2 نوع غلات در شیوه مصرف انسانی آنهاست. بیشتر افراد ترجیح می‌دهند جوپوست کنده را در صبحانه خود میل کنند و بدین صورت از مواد مغذی آن استفاده کنند. از جو هم بیشتر در تاس کباب و سوپ استفاده می‌شود.

مضرات جو:

مصرف افراطی جو برای افرادی که مشکلات گوارشی از جمله نفخ معده دارند، افراد با معده مرطوب و افراد سرد مزاج مضر است.

منبع

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …