طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

شیرینی شکلات آلمانی بدون فر,درست کردن شیرینی شکلات آلمانی طرز تهیه آب نبات های شکلاتی آلمانی بدون فر

مواد لازم برای آب نبات های شکلاتی آلمانی: پودر بیسکویت پتی پور 100 گرم یا کمی بیشتر، تخم مرغ 1 رقم، شکر، 2 پیمانه کره، 120 گرم، پودر کاکائو، 4 پیمانه پوست پرتقال رنده شده، 1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده، 1/2 پیمانه پسته، در صورت میل‌کردن شکلات آلمانی No-Bake: کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید و به کره و کاکائو افزایش کنید و هم بزنید تا شکر کامل شود. حل شده.از روی حرارت بردارید و مغزها و بیسکویت ها را افزایش کنید و پوست پرتقال رنده شده را افزایش کنید.اگر مواد شل بود می توانید کمی بیسکویت پودر شده افزایش کنید و پسته را افزایش کنید تا زیبا شود وقتی این مقدار را در 2 بریزید. کیسه فریزر و به شکل استوانه خوب فشار می دهیم و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار می دهیم، در لحظه برش می توانیم آن را پودر کنیم. پودر نارگیل یا پسته یا پودر بیسکویت. این یک شکلات خیلی خوشمزه می باشد و طرفداران زیادی دارد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی لیمویی پاییزی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …