خواص اسفناج

خوردن اسفناج در افزایش شیر مادران شیرده موثر میباشد.

اسفناج را باید انواع سبزیجات نامید. خواص اسفناج برای اندام های داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان انواع بیماری ها بخشی از دنیای خواص اسفناج میباشد.

خواص اسفناج برای بدن برای پیشگیری و درمان بیماری ها.

اسفناج، این سبزی برگی تیره رنگ از نظر ویتامین ها و مواد معدنی خیلی غنی میباشد و برای درمان بیماری های مختلف و سلامت پوست و سایر اقبال های بدن خیلی توصیه می شود.

موارد زیر در هر 100 گرم اسفناج خام موجود میباشد.

انرژی 20 کالری.

90 گرم آب.

3 گرم پروتئین.

0.3 گرم چربی.

3.5 گرم میوه.

کلسیم 90 میلی گرم

فسفر 50 میلی گرم.

آهن 2.3 میلی گرم.

سدیم 70 میلی گرم

پتاسیم 470 میلی گرم.

ویتامین A 6000 واحد.

اسفناج,خواص اسفناج

برگ های اسفناج سرشار از ویتامین های A، B3، C، آهن و پتاسیم میباشد.

خواص اسفناج خیلی گسترده و بی شمار میباشد اما برخی از این خواص موقتی و مفید هستند.

اسفناج به دلیل محتوای بالای ویتامین B3، یک درمان مهم برای بیماری پلاگر میباشد.بیماری پلاگر نوعی بیماری میباشد که در تاثیر کمبود ویتامین B3 در بدن ایجاد می‌شود و علائم آن بی‌حالی، تشنج، اختلالات دستگاه گوارش و ایجاد لکه‌هایی روی پوست بدن میباشد.

برگ های اسفناج از نظر طب قدیم ایران سردی ملایمی دارند و برخی آن را متعادل می دانند، یعنی نه سرد و نه گرم.

برگ های اسفناج سرشار از ویتامین های A، B3، C، آهن و پتاسیم میباشد.

بدن را قلیایی می کند.

خنک کننده و در کاهش تب مفید میباشد.

التهاب روده کوچک را رفع می کند و برای التهاب ریه مفید میباشد.

ملین میباشد و یبوست را رفع می کند.

اسفناج برای کاهش وزن و کاهش وزن مفید میباشد.

اسفناج به دلیل وجود ماده ای به نام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند. این ماده سبب تحریک معده و افزایش ترشح آن می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص کباب برگ

افزایش ذخایر آهن با خوردن اسفناج ایده خوبی میباشد، به خصوص که در مقایسه با گوشت قرمز منبع آهن محبوبی میباشد.

خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر میباشد و از دیرباز برای رفع ورم و گلودرد توصیه شده میباشد.

برای درمان سرفه خشک برگ اسفناج را با له انجیر و روغن بادام بجوشانید و بخورید.

سوپ اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از آلرژی و ناراحتی های گوارشی مفید میباشد و اگر سوپ اسفناج را با آبلیمو، سماق یا آبغوره میل کنید از شر سردرد ناشی از بیماری کیسه صفرا خلاص می شوید.

اسفناج به دلیل داشتن اگزالات برای بیماران گرفتار به ورم مفاصل، سنگ کلیه و مثانه مناسب نیست و کسانی که مزاج سرد دارند باید اسفناج را با ادویه های گرم مشابه زنجبیل و هل بخورند.

خوردن اسفناج به ویژه در افرادی که الکل مصرف می کنند و سیگار می کشند از سرطان پیشگیری می کند.

اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم موثر میباشد.

اسفناج سبب کاهش کلسترول خون و پاکسازی روده بزرگ می شود.

ترشحات پانکراس را افزایش می دهد.

اسفناج گیاهی مفید برای تقویت اعصاب و درمان روماتیسم و ​​نقرس میباشد.

موثر در افزایش عرضه شیر در مادران شیرده.

در گذشته نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که برای درمان خون و کم خونی استفاده می شد.

خوردن اسفناج می تواند ايفاي نقش مهمی در کاهش وزن داشته باشد.

اسفناج نیز خیلی کم انرژی میباشد. بنابراین هر 100 گرم حاوی 10 کیلو کالری انرژی میباشد. میزان فیبر خوراکی 8.5 گرم در هر 100 گرم میباشد که حاوی فیبر محلول و نامحلول می باشد بنابراین برای افرادی که قند و چربی بالایی دارند مناسب میباشد.

دانه اسفناج ملین و خنک کننده میباشد و برای ورم کبد و یرقان مفید میباشد.

اسفناج سرشار از منیزیم میباشد که می تواند به طور موثر فشار خون بالا را کاهش دهد و از بدن در مساوی بیماری های قلبی محافظت کند.

بیشتر بخوانید:  فواید آدامس + مضرات آدامس

اسفناج آهن را به بدن می رساند که کالری خیلی کمی دارد و چربی ندارد. آهن یکی از اجزای هموگلوبین خون میباشد که اکسیژن را از ریه ها به پایان سلول های بدن می رساند و همچنین بخش مهمی از سیستم آنزیم های تولید انرژی و متابولیسم میباشد.

اسفناج برای خانم های پریود که مستعد کمبود آهن هستند خیلی مفید میباشد و میزان گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.

از آنجایی که اسفناج حاوی کلروفیل میباشد، ماهیچه های روده را تحریک می کند و دفع مدفوع را تسهیل می کند.

اگر فردی از احتباس ادراری رنج می برد، می تواند با مخلوط کردن نصف فنجان آب اسفناج این ناراحتی را درمان کند. به مقدار مساوی روغن بادام یا روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و به او بدهید.

نکاتی برای خوردن اسفناج:

اسفناج به دلیل داشتن اگزالات برای بیماران گرفتار به ورم مفاصل، سنگ کلیه و مثانه مناسب نیست و کسانی که سرماخوردگی دارند اسفناج را با ادویه های گرم مشابه زنجبیل و هل میل کنند.

خواص اسفناج خام و پخته.

اسفناج را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. برای پیشگیری از پختن بیش از حد، سبک چینی بخارپز یا سرخ شده را امتحان کنید. روش پخت سبب حفظ رنگ و طعم سبزی مزبور می شود و کمبود ویتامین های محلول در آب را به دست‌کم می رساند. اگرچه برخی از این مواد مغذی در حین پخت از بین می روند، اما در واقع خوردن 21 فنجان سبزیجات پخته ارزش غذایی بیشتری نسبت به خوردن یک فنجان سبزی خام دارد، زیرا حاوی دو فنجان سبزی برگ دار میباشد. علاوه بر این، گرما سبب می شود پروتئین موجود در اسفناج آسوده تر تجزیه شود. اگر اسفناج خام را با تکه های پرتقال یا گریپ فروت به دلیل ویتامین C اضافی مصرف کنید، ارزش غذایی آن افزایش می یابد.

مصرف اسفناج خام و پخته, خواص آب اسفناج

آب اسفناج به کاهش درد مفاصل کمک می کند و یکی از بهترین درمان ها برای یبوست میباشد.

بیشتر بخوانید:  خواص عسل شوید

خواص آب اسفناج.

آب اسفناج به کاهش درد مفاصل کمک می کند و یکی از بهترین درمان ها برای یبوست میباشد.

آب اسفناج سرشار از فیبر میباشد. برای کاهش مشکلات مزمن یبوست عالی میباشد. با مشکلات گوارشی مبارزه می کند. آب اسفناج طبیعی برای خراش معده و کولیت خیلی مفید میباشد.به ایجاد یک سیستم ایمنی سالم کمک می کند

آب میوه حاوی ویتامین K میباشد. حاوی کلسیم میباشد. به کاهش آرتروز و درد مفاصل کمک می کند. آب حاوی دانه ها نیز به کاهش درد ناشی از پوکی استخوان کمک می کند. مصرف منظم آب اسفناج از درد مفاصل پیشگیری می کند.

برای سلامت و زیبایی پوست خیلی مفید میباشد.

آب اسفناج چشم را تقویت می کند و سرشار از ویتامین A میباشد و برای کاهش مشکل شب کوری مفید میباشد. سرشار از کاروتنوئید میباشد. از آب مروارید پیشگیری می کند. مصرف روزانه آب اسفناج می تواند بینایی را تندرستی بخشد. در درمان فشار چشم موثر میباشد.

آب اسفناج سرشار از آهن میباشد. به کم خونی کمک می کند. . آب اسفناج مخلوط با آب میوه می تواند به رفع مشکل کم خونی در زنان کمک کند.

مصرف آب اسفناج به کاهش فشار خون کمک می کند.

آب اسفناج سرشار از منگنز میباشد. به کاهش فشار خون کمک می کند. مصرف آب اسفناج یک یا دو بار در هفته می تواند فشار خون بدن را در حالت رایج نگه دارد.

مصرف آب اسفناج از خونریزی پیشگیری می کند، آب اسفناج طبیعی سرشار از ویتامین C میباشد. مصرف منظم آب می تواند به مشکل خونریزی دندان کمک کند.بدن سرشار از ویتامین C میباشد که می تواند در مساوی سرماخوردگی و آنفولانزا مقاومت کند.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …