2 روش درست کردن تیتاب

پخت تیتاب بدون فر, طرز تهیه تیتاب خانگی طرز تهیه تیتاب در منزل (بدون فر)
مواد لازم برای تهیه تیتاب 3 رقم تخم مرغ آرد 1 لیوان شیر سه چهارم لیوان روغن مایع سه چهارم شکر سه چهارم لیوان شیرینی پودر 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه تیتاب بدون فر : ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود پنج لحظه خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن 3 مساوی شود. روغن و شیر و دوباره کمی مخلوط کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر را جداگانه افزایش کنید و بعد از سه بار هم زدن و الک کردن به مواد خود افزایش کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید نصف پیمانه خامه سفید را سوا کنید یک قاشق غذاخوری کاکائو افزایش کنید بقیه مواد را پودر کرده و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه قهوه ای را در یک تابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه خمیر سفید را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و در قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید و خطوط دالبری درست کنید. سس سفید را به صورت قاشق غذاخوری روی مواد داخل ماهیتابه بریزید، تابه را نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا پنج لحظه از جهت دیگر بپزد تا کمی برشته شود.در آخر وقتی کیک خنک شد آن را به شکل مستطیل های یکدست برش بزنید و خامه را بین آنها بریزید.طرز تهیه تیتاب,تیتاب خانگی طرز تهیه تیتاب در منزل (بدون فر)

مواد لازم برای تهیه تیتاب 3 پیمانه آرد 480 گرم تخم مرغ 8 رقم روغن مایع 1 لیوان شیر 1 لیوان شکر 2 لیوان معادل 450 گرم بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق غذاخوری تیتاب مواد میانه ​​: پودر 4 قاشق کاکائو نصف لیوان شکر معادل 110 گرم طرز تهیه تیتاب : ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و رنده شده میزنیم. پوست پرتقال تا کرمی و کشدار شود، سپس روغن را افزایش کنید و دوباره هم بزنید، وقتی یکدست شد، شیر را افزایش کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، مخلوط آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده بودید افزایش کنید تا موادتان کم کم افزایش شود. و هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و به سه اقبال مساوی تقسیم کنید. مواد را از وسط به دو اقبال تقسیم می کنیم، قسمتی از خمیر کیک اسفنجی را کف سینی پهن می کنیم و در فری که از قبل با دمای 170 درجه گرم می کنیم به مدت 10 لحظه قرار می دهیم تا کمی بپزد.سپس آن را از فر خارج کرده و قسمتی از مخلوط مواد را در وسط روی پایان سطح آن پخش کنید و به مدت 5 لحظه در اقبال پایینی فر قرار دهید (یا می توانید گریل را روشن کنید) البته شما باید مراقب باشید که شکر نسوزد.سپس سینی را از فر خارج کرده و اقبال دیگری از مایه کیک را روی سطح آن پخش کنید، تنها باید مراقب باشید شکر و کاکائو با هم مخلوط نشوند و سپس فر را با دمای 140 درجه گرم کنید و دوباره به مدت 15 لحظه بپزید. فر تا این لایه هم بپزد. و این کار را برای اقبال دوم لایه میانی و سپس برای اقبال سوم پوسته پای انجام دهید و در آخر پای را با خلال دندان یا چنگال تست کنید. اگر چیزی به آن نمی چسبد، به این معنی میباشد که تیتاب شما پخته شده میباشد. اگر روی کیک طلایی بود ولی هیچی اگر نبود گریل را چند لحظه روشن می کنیم تا طلایی شود سپس سینی را از فر خارج می کنیم و کاغذ روغنی را از روی کیک خارج می کنیم و برش می دهیم. اگر شکلات تخته ای داشت مقداری شکلات را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع آب کنید و در قیف بریزید و به هر شکلی که دوست دارید روی کیک بریزید و چند لحظه در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سپس بنوشید. it برای تهیه تیتاب: در صورت متمایل‌شدن می توانید به مایه کیک کاکائو افزایش کنید و روی آن طرح شکلاتی سفید بزنید یا کیک خود را سفید کنید و نقش بازي كردن های روی آن کاکائویی باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پرتقال یونانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …