کیک شیفون چیست؟ + طرز تهیه کیک شیفون

کیک شیفون برای خامه کشی, کیک شیفون شکلاتی, کیک شیفون موکا طرز تهیه کیک شیفون

طرز تهیه کیک شیفون آسان و کیک کاکائویی

کیک شیفون نوعی کیک نرم و انعطاف پذیر و خوشمزه تر از کیک میباشد که می توانید از آن برای زدن و رول کردن استفاده کنید.انواع کیک با دستور خاصی تهیه می شود. لیست گسترده ای از کیک ها از جمله کیک شکلاتی، کیک اسفنجی، کیک پرتقالی، کیک عسلی، کیک مربائی، کیک اسپرسو، کیک ماست، کیک موزی که هم به عنوان دسر و هم به عنوان میان وعده سرو می شود وجود دارد که در این بخت توضیح داده شده میباشد. مقاله. کیک شیفون آموزش داده شده میباشد. با بیتوت همراه باشید. کیک شیفون چیست؟ کیک شیفون زیاد سبک میباشد و می تواند نرم تر و انعطاف پذیرتر از کیک اسفنجی باشد. کیک شیفون خوشمزه تر از کیک اسفنجی میباشد و بدون خامه سرو می شود. مقدار شیر و روغن استفاده شده در این کیک اسفنجی بیشتر از کیک اسفنجی میباشد. این کیک برای هم زدن و غلتاندن مناسب میباشد اما برای کیک های چند لایه که سنگین هستند نمی توانید از آن استفاده کنید.طرز تهیه کیک شیفون, دستور پخت کیک شیفون, تفاوت کیک شیفون با اسفنجی کیک نوعی پارچه ابریشمی برای پف خامه ای آسان
مواد لازم برای کیک ابریشمی برای پف خامه ای مواد برای 6 نفر تخم مرغ سرد 6 رقم وانیل خالص یک پیمانه شکر یک پیمانه و یک چهارم (246 گرم) شیر سه چهارم فنجان (روغن 157 گرم) سه چهارم فنجان (129 گرم) آرد شیرینی پزی، یک یا دو فنجان (213 گرم) بیکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری نمک، یک پیمانه  کیک شیفون ۶تخم مرغی, کیک شیفون, کیک شیفون چیست کیک شیفون چیست

طرز تهیه کیک شیفون

برای خامه شکل گرفته، میانه کیک کمربندی تابه ای برای این کیک مناسب استهمه مواد کیک را زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید، سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند و سفید شود. نیمی از شکر را هر چند قاشق غذاخوری به سفیده ها افزایش کنید و مدام هم بزنید تا سفیده ها کاملا سفت و کرم رنگ شوند، زرده ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا کاملا کرمی و کشدار شوند. روغن و شیر را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در سه مرحله به زرده افزایش کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. سفیده را در دو مرحله به مواد افزایش کنید و با کفگیر مخلوط کنید. خمیر را به آرامی در یک سمت ورز دهید. زیاد هم نزنید تا پف سفید نخوابد کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. به هیچ عنوان کف و دیواره های قالب را چرب نکنید زیرا از پف کیک پیشگیری می کنید. پارچه پنیر را به مدت 40 لحظه در فر بگذارید تا بپزد، پس از برخاستن بوی کیک، یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید، اگر خمیر نچسبید کیک شما آماده میباشد.بگذارید 5 لحظه در فر بماند سپس به صورت وارونه روی توری قرار دهید تا پف نکند و پس از خنک شدن آن را از قالب خارج کنید.برای تهیه کیک شیفون کاکائویی می توانید 2 قاشق غذاخوری آرد را جانشین کاکائو کنید.  طرز تهیه کیک شیفون, دستور پخت کیک شیفون, تفاوت کیک شیفون با اسفنجی

کیک شیفون شکلاتی

مواد لازم برای کیک شیفون شکلاتی بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری خامه تارتار 1/4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 4 نمک 1/4 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری روغن مایع 1/4 پیمانه شکر 3 رقم تخم مرغ آب جوش 90 میلی لیتر پودر کاکائو، یک سوم پیمانه آرد، 1 پیمانه کیک شیفون برای خامه کشی, کیک شیفون شکلاتی, کیک شیفون طرز تهیه کیک اسفنجی شیفون شکلاتی

  شکلات ساز را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود آرد را 3 بار الک کنید. پودر کاکائو را در آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و خنک شود سفیده تخم مرغ را با دور سریع همزن در یک سمت بزنید تا کف کند سپس خامه تارتار را افزایش کنید و هم بزنید تا سفید شود. یک هشتم شکر دستور پخت را به سفیده افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا سفت شود و اگر کاسه را برگردانیدیم نریزد و بقیه شکر را با زرده تخم مرغ و وانیل و روغن مایع و نمک مخلوط کرده و خنک کنید. محلول کاکائو به مدت 3 تا 4 لحظه با سرعت بالا تا غلیظ شود.مخلوط آرد را به زرده افزایش کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به خمیر افزایش کنید و خمیر را با همزن سیمی به صورت دایره ای در یک سمت ورز دهید تا پف نکند کف یک قالب توخالی 23 سانتی متری یا یک قالب گرد آسان 20 سانتی متری را چرب کنید. دیواره بلند و مواد را افزایش کنید و داخل فر بگذارید و به مدت 45 لحظه در فر بپزید. به هیچ وجه دیواره های قالب را چرب نکنید زیرا از پف کردن کیک گازی پیشگیری می کند.اگر بعد از این مدت کیک پخته نشد اما سطح آن تیره شد روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر بگذارید تا برای دیگری بماند. 10 لحظه تا مرکز پخته شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …