طرز تهیه باقلوای گل رز


باقلوای گل رز قزوین, باقلوای گل رز ترکیه ای, باقلوا به شکل گل رز طرز تهیه باقلوای گل رز یا باقلوای پیچی قزوینی خوشمزه و زیبا
پیچیدن باقلوای گلاب نیاز به تمرکزفکر خاصی دارد و پس از پخت در فر پخته می شود و یا می توان آن را در روغن داغ سرخ کرد و در شربت قرار داد. یکی از شیرینی های سنتی قزوین به شکل گل رز می باشد. باقلوای گلاب قزوین به باقلوای پرخمی یا باقلوای پیچ نیز معروف می باشد. باقلوای گل رز در کشورهای دیگر نیز پخته می شود مخصوصا ترکیه که طرفداران خاص خود را دارد.باقلوای گل رز از خمیر فیلو یا خمیر خانگی به دو روش مختلف تهیه می شود که هرکدام طرز تهیه مخصوص به خود را دارند.کاپیچ اما پخت مشابه می باشد و می توانید بنا به ذائقه خود باقلوا را در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید.باقلوای گلاب قزوین مواد لازم برای باقلوای رز قزوین زرده تخم مرغ شیر 1 لیوان کره 1/4 پیمانه آرد 75 تا 100 گرم بکینگ پودر 1/4 فنجان چای افزایش کره 20 گرم ، مواد لازم برای تهیه مواد میانی باقلوا، پودر پسته، پودر بادام ۱ پیمانه، پودر قند ۱ پیمانه، گلاب ۱/۲ پیمانه، پودر هل ۱ قاشق غذاخوری، هل ۱/۲ پیمانه. تهیه شربت گلاب باقلوا: 1 لیوان آب، 1/2 فنجان گلاب، 1 فنجان چای، طرز تهیه باقلوای گلاب قزوین برای یکدست شدن آن.آرد را کم کم افزایش کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. ممکن می باشد به آرد کمتری نسبت به دستور غذا نیاز داشته باشید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید. برای تهیه مواد باقلوای گلاب میانه، پودر پسته و بادام و پودر قند را با هم مخلوط کرده و الک کنید تا دانه ها گرفته شود. نباید لبه های ناهمواری در آن وجود داشته باشد. گلاب و هل را به مغزها افزایش کنید و مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و نگه دارید. خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده خیلی نازک باز کنید و با کاتر گرد بزرگ قالب بزنید. 20 گرم کره را ذوب کرده و مرکز آن را چرب کنید. از خمیر را با قلم مو و نصف قاشق غذاخوری از مواد میانی را وسط خمیر بریزید و خمیر را جمع کنید و مشابه گل بغلتانید یا می توانید با کاتر گرد کوچکتر خمیر را شکل دهید و 4 یا 5 دایره درست کنید. در یک خط افقی بچینید تا یک سوم از هر دایره بالای دایره قبلی باشد، سپس مواد را داخل دایره اول قرار دهید و دایره ها را دور مواد بچرخانید و انتهای خمیر را با چاقو برش دهید تا یکدست شود. لبه های دایره ها باز می شوند تا گل شما زیباتر شود.فر را با دمای 160 درجه گرم کنیدکف سینی فر را با کاغذ روغنی چرب کنید، باقلواها را روی سینی فر بچینید و روی آن ها را کره بمالید و به مدت 20 لحظه در فر قرار دهید تا بپزند و لبه های باقلواها کمی سرخ شوند، بگذارید خنک شوند. سپس در شربت ولرم بریزید و بعد از 3 ساعت خارج کنید برای تهیه شهر باقلوا شکر و آب را مخلوط کرده و روی آتش بگذارید و بدون هم زدن شکیبایی کنید تا شکر آب شود. وقتی شربت غلیظ شد گلاب را افزایش کنید و از روی حرارت بردارید. می توانید برای پیشگیری از افزایش کردن شکر به شربت یک پیمانه آبلیمو افزایش کنید.برای درست کردن باقلوای گلاب بدون پخت می توانید باقلوا را در روغن داغ سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس آن را قرار دهید. در شهد .باقلوای رز ترکی مواد لازم برای باقلوای رز ترکی خمیر فیلو یک ورقه شکر قهوه ای به مقدار لازم بادام کوبیده 3 قاشق غذاخوری پسته خرد شده یک چهارم پیمانه کنجد 10 گرم کره آب شده به میزان لازم مواد مورد نیاز شهد باقلوا آب 200 میلی لیتر شکر قهوه ای 100 گرم گلاب 1 قاشق غذاخوری آبلیمو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه باقلوای گل رز ترکی  باقلوای گل رز ترکیه ای, باقلوا به شکل گل رز, دستور تهیه باقلوای گل رز طرز تهیه باقلوای گل رز ترکی

برای تهیه شهد باقلوا شکر و آب را در کاسه کوچکی بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا شکر آب شود.بعد از اینکه شکر آب شد و شربت به جوش آمد گلاب و آبلیمو را افزایش کرده و 5 لحظه بجوشانید تا شهد غلیظ شود سپس کنار بگذارید برای مواد داخل باقلوا گردو و پسته و شکر و کنجد را با هم مخلوط کنید و کف آن را بپوشانید. باقلوا با کره قالب بزنید و کره را آب کنید و با قلم مو چرب کنید. خمیر فیلو را به صورت نوارهایی به عرض 5-6 سانتی متر برش دهید. خمیر را با کره رنگ کنید. گردوها را به صورت خطی نازک به یک جهت نوار افزایش کنید. همه جا بریزید. دور زدن. جهت دیگر خمیر را روی مواد قرار دهید و خمیر را گرد کنید و داخل قالب قرار دهید و یک پارچه مرطوب روی آن قرار دهید تا گل رزها خشک نشوند 20 لحظه بگذارید تا زمانی که باقلوا را از روی قالب گرفتید تا طلایی شود. در فر در حالی که هنوز داغ می باشد شربت را می ریزیم و می گذاریم خنک شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی





مطلب پیشنهادی



دستور تهیه طناب ختایی سوغاتی خوشمزه تبریز شاخه ختایی یکی از شیرینی های سنتی تبریز …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …